Bildirim
Hondacılar neden yavaş gider?? (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Smh08
mesajım bulunsun belki FD6 satan olur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 7 Kasım 2016; 3:44:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
araç bilgisi verebilirmisin hocam fiyat km vs.. akşam dönüş yaparım :)
piyasayı biliyorsunuz malum :) -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 14 Aralık 2016; 17:32:53 > -
-
-
1.Genelde ilk araç alanlar hem makul fiyat hem çabuk elden çıktığı için hemde biraz gösterişe baktığı için cıvıc alır yani acemi aracı olmaya başladı
2.Sert süspansiyonları ve yere yakın olması sebebiyle kasislerde , çukurlarda hızlı geçtiğin zaman sıkıntı yaratma ihtimali diğer bir neden.
3.Lpg'li olanı bilmiyorum fakat benzinde aşırı yakıt tüketimi var bastıkça dahada yakıyor buda başka neden
4.Sedan olanı 1.6 atmosferik çoğu otomatik basıp ne yapacak
...Gibi bir sürü neden var ayrıca araçların amacı güvenli bir şekilde a noktasından b noktasına gidebilmek trafikteki bazı maymunlar bunu anlamasa da araç bu iş içindir :) -
imansızca yakıyor ies ler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kısa süreliğine 175 e çıktım. -
-
300 kilometre yol , ortalama hız 150 km yapıyorum 2 saat sürüyor ama her anı tehlikeli , her anı kontrol dışı bir şey olsa ölüm tehlikesi .
yine aynı yol ortalama hız 90- 100km , 3 saat sürüyor . daha güvenli rahat gideceğim, yere varıyorum yorulmadan ( tarafımdan ikisi de denenmiştir )
sonuç : çok hızlı gitmeye değmez. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X