Şimdi Ara

hondadan sonra C4 tatmin eder mi ?(corolla alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şunu kesinlikle alma, bundan uzak dur gibi keskin cümleler çok yanlış. Gidip iki aracı da denememiş insanlar herhangi birini üstün tutmamalı.

Ben fb7 civic sahibiyim. Aracımı almadan önce c4 ile de ilgilendim. c4ün exclusive modeli konfor olarak civicin elegance'ı ile aynı cümlede bile bulunmamalı. Adamlar masajlı koltuğuna varana kadar koymuş. Kronik sorun olarak sadece bazı döşemelerde soyulmalar olduğu söyleniyor. Dayanıklılık sorunlarını aştıklarını düşünüyorum.

Mesele konforsa c4 civicten üstündür. Ben ekonomik sebeplerden dolayı civic aldım. C4 alsaydım çok daha konforlu bir araca sahip olacağımı biliyordum. Ama malesef ülkemizde araba alırken 2.el değeri piyasa hareketliliği ve olağan alıcıların önyargılarını hesaba katmak zorundayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroende değer kaybınız daha fazla olur.

Citroen Hondaya göre daha çok sorun çıkarır.

Konfor istiyorsan Citroen konforludur.

Honda da yeterince konforludur.

• burdaki yazılan cizilene bakınca benim 2008 c4 ü fransızlar değilde uzaylılar yapmış diye düşünmeye başladım eyiden eyiye....

citroenin honda kadar sorunsuz olacagını iddaa etmiyorum ancak civic inde c4 den tek üstün yanı budur. geri kalan hersey için ben citroeni tercih ederdim.
  • mumenu kullanıcısına yanıt
    Bende bu sözüne ek olarak ticarilerde dökülmeyen araç yok demek istiyorum tabi bu yine kullanıma bağlı wv caddy wv volt partner ducato gibi araçlar geçti elimize dağılma konusunda aralarında pekte bi fark yok hatta wvye 5 yılda bakım için harcanan para bi araç parasıydı.

Bunlara ek yukarda fransızları döven arkadaşlar için şuanda 100kya ulaşan 207 sahibiyim ve aracın 3ü sahibiyim klasik sert süspansiyon harici gözüme batan bi yanı yok bu kadar sert süspansiyona ragmen oradan buradan gelen bi seste yok.yine yakın arkadasımın 17 yasındaki 106sı 190binde ve dökülen kopan uçan kaçan hiçbir parçası yok 17 yasındaki poloyla yan yana koyup rahat rahat kıyaslayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 7 Ocak 2014; 23:27:02 >
  • c4 fazlasıyla tatmın eder.civicten sonra c4 ün konfor ve yakıt ekonomisine şaşırırsınız
  • Mercedesten sonra lada samara tatmin eder " mı " gibi bir korku ibaresi sezinledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Yahu hiç olacak işmi, hem özenlisin çukura bile girmem diyorsun, özel garaj falan var diyorsun sonra 10 binde araba satılcak hale getirdim diyorsun, yanlış anlama ama bir tutarsızlık var gibi hissettiriyor, 30 binde hele hele 10 binde kiralamacı arabaları dahi temiz oluyor ki coğu reno pejo citroen fiat

Ben çözemedim aynen dediğim gibi berlingonun 4 amortisör değişti arka kapı doaemelerinin tırnakları kırıldı ses yapıyordu değişti vs. Yine 3008 75 binlik araba göğüs kabardı 4 amortisör yine değişti yolda giderken bagak kapağı açıldı vs. 508 de yine benzer sorunlar koltuk değişti gicirti yapiyordu kesemediler yağmur sensörü arizalandi değişti direksiyon soyuldu ki elim terlemez bu arada tüketim den bahsetmiyorum şu an ort. 18 km hızla 7 litre yakıyor aracım psa motorlu yine 3008 aynı ort. ile 10 litre 508 ile 8 litre berlingo ile 7.8 tüketim vardı meşhur tüketim verilerini tutturamadım hıc

3 adet Fransız aracıyla tam Fransızcıymışsın hocam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Mercedesten sonra lada samara tatmin eder " mı " gibi bir korku ibaresi sezinledim.

babamdada bendede önyargı var fransızlara karşı :) ve satıcılar keriz yerine koymaya çalışıyor bir düşüş olacaksa hiç sinir olmayayım sorunsuzluk kafamı kurcukladı şimdi soyulmalar fln filan motor ve mcp sorun değil gibi sonuçta pek çok markanın kullandığı motor... aklıma yattı araç ama satıcının tutumuda önemli 50 tl düşmedi forddakiler almadım aralıgın 31 inde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresk91

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Mercedesten sonra lada samara tatmin eder " mı " gibi bir korku ibaresi sezinledim.

babamdada bendede önyargı var fransızlara karşı :) ve satıcılar keriz yerine koymaya çalışıyor bir düşüş olacaksa hiç sinir olmayayım sorunsuzluk kafamı kurcukladı şimdi soyulmalar fln filan motor ve mcp sorun değil gibi sonuçta pek çok markanın kullandığı motor... aklıma yattı araç ama satıcının tutumuda önemli 50 tl düşmedi forddakiler almadım aralıgın 31 inde :)

Civic otm vites ise eğer 1 aya kalmaz c4 u satarsınız.

• manuel zaten c4 alırsam onuda f1 den kullanırım genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Yahu hiç olacak işmi, hem özenlisin çukura bile girmem diyorsun, özel garaj falan var diyorsun sonra 10 binde araba satılcak hale getirdim diyorsun, yanlış anlama ama bir tutarsızlık var gibi hissettiriyor, 30 binde hele hele 10 binde kiralamacı arabaları dahi temiz oluyor ki coğu reno pejo citroen fiat

Ben çözemedim aynen dediğim gibi berlingonun 4 amortisör değişti arka kapı doaemelerinin tırnakları kırıldı ses yapıyordu değişti vs. Yine 3008 75 binlik araba göğüs kabardı 4 amortisör yine değişti yolda giderken bagak kapağı açıldı vs. 508 de yine benzer sorunlar koltuk değişti gicirti yapiyordu kesemediler yağmur sensörü arizalandi değişti direksiyon soyuldu ki elim terlemez bu arada tüketim den bahsetmiyorum şu an ort. 18 km hızla 7 litre yakıyor aracım psa motorlu yine 3008 aynı ort. ile 10 litre 508 ile 8 litre berlingo ile 7.8 tüketim vardı meşhur tüketim verilerini tutturamadım hıc

3 adet Fransız aracıyla tam Fransızcıymışsın hocam. :)

Öyle oldu berlingo aldım sıkıntı yapınca aldigim paraya Takasa verdim dedim heralde 70 binlik araç sıkıntı yaratmaz neyse aldım o ara sıfır fiyatından oldukça ucuz bir 508 yakaladım arkadaşta 5 binde aldım araç benle birlikte 2 defa uzun yola gitti sıkıntı yoktu babama aldım sonra sonra 3008 ve 508 bezdirdi beni her haftasonu oğlanla servisteyim bıktım sonra birini 13 binde diğerini 20 binde sattım tabi ettiğim zarardan bahsetmiyorum şimdi c max aldım mutluyum açıkçası

• 1.4 D-4D advence için söz kesildi yarın işlemlere başlıyoruz
  • quote:

1.4 D-4D advence için söz kesildi yarın işlemlere başlıyoruz

hayırlı olsun,yanlış karar
  • neden ?
  • quote:

neden ?

çok pahalı değmez o paraya.
  • kaç para eder ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

konfor açısından pek kaybın olmaz ama ilerleyen senelerde citroen honda kadar stabil kalmaz . 5-10 sene zarfında sağından solundan ses gelme elektronik mekanik sorun çıkarma olasılığı citroende daha fazla honda da daha az . 3-4 seneye satarım dersen olabilir .

bu forumda %90ın kötülediği loganı ilk çıktığında( 2005) sıfır aldık 2010 a kadar kullandık hiç bir sıkıntı olmadı lpg taktırmadık yakıtı azdı çoğu araçtan geçiş ve konforluyu ki c4 ün daha iyi olduğuna inanıyorum sen dene sonra elalemin arabasını kötüle sanki bizim araba markamız varda fransızları kötülüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

konfor açısından pek kaybın olmaz ama ilerleyen senelerde citroen honda kadar stabil kalmaz . 5-10 sene zarfında sağından solundan ses gelme elektronik mekanik sorun çıkarma olasılığı citroende daha fazla honda da daha az . 3-4 seneye satarım dersen olabilir .

bu forumda %90ın kötülediği loganı ilk çıktığında( 2005) sıfır aldık 2010 a kadar kullandık hiç bir sıkıntı olmadı lpg taktırmadık yakıtı azdı çoğu araçtan geçiş ve konforluyu ki c4 ün daha iyi olduğuna inanıyorum sen dene sonra elalemin arabasını kötüle sanki bizim araba markamız varda fransızları kötülüyorsunuz

Benin dacia yi kotuledigimi gordugun bir mesaj goster hak vereyim . Dacia parasina oranla citroenden cok daha alinasidir . C4 un daha iyi olduguna inaniyorum demissin belli ki sen denememissin :) kotulemek degil bu kime sorsan japonun fransizdan daha sorunsuz olduğunu soyler zaten :)

edit ayrica arac alinmis hayirli olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 9 Ocak 2014; 23:37:06 >

• 2011 civic elegans dan c4 picasso ya geçtim dizel otomatik hiçte pişman değilim tam aksine çok ta memnunum her anlamda.. aslında c4e geçecektim ancak 7 kişilik olsun diye c4 picasso aldık bu devirde dizel otomatik ilk kuralım bıktım şu lpg benzinle uğraşmaktan...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.