aracı almaya gittiğimde bi baktım civic yazısının diğer tarafında bayinin adı var...dedim hemen çıkartın yoksa reklam ücreti alırım diye...hemen çıkardılar
etiketten kurtulduk ama ruhsat kabı ve plaka olayı devam ediyordu...nereye gitsem hemen plakalıkları ve ruhsat kabını değiştiriyorlardı...ruhsat kabına bi çözüm bulamadım ama plakayı kurtardım, app yaptırdım ve bi güzel de yapıştırdım..artık dokunamıyorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: alikum aracı almaya gittiğimde bi baktım civic yazısının diğer tarafında bayinin adı var...dedim hemen çıkartın yoksa reklam ücreti alırım diye...hemen çıkardılar
etiketten kurtulduk ama ruhsat kabı ve plaka olayı devam ediyordu...nereye gitsem hemen plakalıkları ve ruhsat kabını değiştiriyorlardı...ruhsat kabına bi çözüm bulamadım ama plakayı kurtardım, app yaptırdım ve bi güzel de yapıştırdım..artık dokunamıyorlar...
App plakalara polis kızıyor diye ben yaptırmayı çok istediğim halde yaptırmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: murtilaf
quote:
Orjinalden alıntı: alikum aracı almaya gittiğimde bi baktım civic yazısının diğer tarafında bayinin adı var...dedim hemen çıkartın yoksa reklam ücreti alırım diye...hemen çıkardılar
App plakalara polis kızıyor diye ben yaptırmayı çok istediğim halde yaptırmıyorum
çift mühürlü olursa hiç bişi diyemiyolar
quote:
Orjinalden alıntı: emrehanci
evet gönderen gönderiyor.hemde durumun inceliğine göre duble duble . bu konuda @tanerm arkadaşımızın bana büyük jesti oldu.(sebebini söylemiyim de biraz merak edin) tekrar tşk lerimi bir borc bilirim.
eyw. dostum...
bende 2 gün önce mar oto çıkartmamı çıkardım. bi plakalık kaldı. ona da farklı bişeyler düşünüyorum bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: alikum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: alikum aracı almaya gittiğimde bi baktım civic yazısının diğer tarafında bayinin adı var...dedim hemen çıkartın yoksa reklam ücreti alırım diye...hemen çıkardılar etiketten kurtulduk ama ruhsat kabı ve plaka olayı devam ediyordu...nereye gitsem hemen plakalıkları ve ruhsat kabını değiştiriyorlardı...ruhsat kabına bi çözüm bulamadım ama plakayı kurtardım, app yaptırdım ve bi güzel de yapıştırdım..artık dokunamıyorlar...
İşte mühür basmıyorlarmış ki APP'lara. Seninkilerde var mı?
App ne ola?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: alikum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: alikum aracı almaya gittiğimde bi baktım civic yazısının diğer tarafında bayinin adı var...dedim hemen çıkartın yoksa reklam ücreti alırım diye...hemen çıkardılar etiketten kurtulduk ama ruhsat kabı ve plaka olayı devam ediyordu...nereye gitsem hemen plakalıkları ve ruhsat kabını değiştiriyorlardı...ruhsat kabına bi çözüm bulamadım ama plakayı kurtardım, app yaptırdım ve bi güzel de yapıştırdım..artık dokunamıyorlar...
İşte mühür basmıyorlarmış ki APP'lara. Seninkilerde var mı?
ayıpsın
hangi aracı alırsam alayım arka logo hariç diğer fuzuli yazıları koparma hastalığım var corolla tdci civic vtec vs vs cdi yazısını söktüm arabaya benzin koydular oyazıyı sökmem benzin konulmasında etkendi
ABABA'ya ne oldu ya ban yemiş
quote:
murtaza yarmagül nickli beyefendinin(ababa olduğundan şüpheliyim) söylediğine göre ağzına kusayım lafını a.q şeklinde yazmış.(Cila mı bişey kabı için hatta)Küt yollamışlar...
10 paralık bir kapağa bile böyle yazmak yassağh mış hemşerim
quote:
Orjinalden alıntı: kaf_kaftr
quote:
murtaza yarmagül nickli beyefendinin(ababa olduğundan şüpheliyim) söylediğine göre ağzına kusayım lafını a.q şeklinde yazmış.(Cila mı bişey kabı için hatta)Küt yollamışlar...
yarmagül eskiden de bi ara vardı
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
quote:
Orjinalden alıntı: kaf_kaftr
quote:
yarmagül eskiden de bi ara vardı
Mizaçları ne kadar da benziyor halbusi.Fakat sevgili Murtaza kardeşime ababa olabilir dediğim için özür diliyorum
bence benzemiyor, ababadaki yaratıcılık, ince espri anlayışı, ve özelikle araştırmacı ruh, yarmada yok, daha doğrusu hiç kimsede yok, üstelik ababa hiç bir şeyide unutmuyor, muazzam bi hafızası var
Rica ederim Spartaküs, ayıpsın
Peki bu ababa'nın da sorduğu gibi APP plaka ne demek, neyin kısaltması?
quote:
Orjinalden alıntı: Murtaza Yarmagül
Ne dimek bilmiyorum..Fakat ahanda budur.
Kim bunları mühürler ki
quote:
Orjinalden alıntı: Murtaza Yarmagül