Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
85
Favori
86.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı buradan alışveriş yapan bu kur farkı meselesi nedir?

GTA5 ortak alcak varsa alabilirz.Ben plus çekecem buradan.Yete 14 gün 14 gün ekle ekle nereye kadar:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssj

Şimdi birileri yazar buraya; " TRStore'den alışveriş yapın, Sony Tr'den desteğini keser" diye. Kimse kusura bakmasın bu fiyatlar olduğu müddetçe bir daha asla PSNTR den alışveriş yapmam....

Kessinler desteği, oyunlara o kadar fark vereceklerine. Oyun başına 100 tl fark var. At kenara ingilizce kursuna git faydalı iş yapmış olursun böylece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Gonzo kullanıcısına yanıt
    O zaman tüm psnlerden paypal ile alışveriş yapabiliriz. Bölge fark etmeksizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alien oyununu alan olmuştu forumdan 105tl civarı çekmiş kartından sanırım banka komisyonu yüksek.Alan arkadaşlar kartlarına bir baksınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

O dediğin japon oyunlarında olur sadece

Drive club ta ters diyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

Alien oyununu alan olmuştu forumdan 105tl civarı çekmiş kartından sanırım banka komisyonu yüksek.Alan arkadaşlar kartlarına bir baksınlar

Banka komisyonlarının Hong Kong yada ülke ile alakası yok diye biliyorum.
    Her bankanın, daha doğrusu her kredi kartı modelinin ayrı kur komisyonu oluyor.
    Ben Yapı Kredi Adios Premium kart kullanıyorum mesela, yurt dışında restaurant ve otelde %10 indirim yapıyor sözde ama kur komisyonu piyasada en yüksek kart. normal karta 100 TL yansıyorsa misal, benim karta en az 107 TL felan yansıyor.

Tabi TL ekstresi olan kartlar için konuşuyorum, USD ekstreli kredi kartı çıkarırsanız, sadece güncel kurdan çevrilip yansır, farklı komisyonlar yansımaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 21 Ekim 2014; 11:22:35 >
  • Beyler çabuk Mustafa gelmeden.
  • X O YA biri baksın bir zahmet.
  • Bende garanti master card var bu güne kadar ne aldıysam 1 kuruş fazlasını çekmedi fiyat ne ise hep onu ödedim, kesinti olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Ekim 2014; 11:24:02 >
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Makinesi NTSC olanların da onaylama tuşu O oluyor, belki alan arkadaşın makinesi öyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Ekim 2014; 11:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

O zaman tüm psnlerden paypal ile alışveriş yapabiliriz. Bölge fark etmeksizin.

Yapamıyoruz. Mesela us psn, Türkiye lokasyonlu kredi kartı tanımlanmış paypal heabından ödeme almıyor.

Bence bu banka komisyonu, x-o farkları gibi süprizlerle karşılaşmamak adına us psn daha mantıklı. Amazondan kart alınca kur farkı, komisyonu gibi saçmalıklar olmuyor. Şöyle bir fiyatlara bakınca hong kong psn de fiyatlar 10-15 tl farklı us psn den. Farkın 30-40tl olması durumunda denenebilir.
  • 1 yıllık plus aldım. çekilen miktar vakıfbank kredi kartı ile 34.99 us dolar. haber veren(emeği geçen) arkadaşa teşekkürler.
  • Bankalar parayı en yüksek kurdan çarpıyor, Bankaya başvurup ben ödememi ay sonunda Dolar cinsinden yapmak istiyorum derseniz, ay sonu $ olarak ödeme yapıyorsunuz. AKBANK'ta denendi :)
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Benim odeme yapabileceğim alan kalmıyor. Us psn devam edeceğim sanırım. Bir tek psn card almak kaldı onda da uygun fiyata denk geliyor mu? Birde site onerisi lazım amazon hk için satıyor mu bilmiyorum.

• Hong kong Psn para kart digital kod olarak alınabilecek adres.

500HKD - 69.99$
    http://www.play-asia.com/playstation-network-card-ticket-500-hkd-for-hong-kong-network--paOS-13-49-en-70-7ex7.html

300HKD - 43.99$
    http://www.play-asia.com/playstation-network-card-ticket-300-hkd-for-hong-kong-network--paOS-13-49-en-70-7ex3.html

200 HKD - 29.99$
    http://www.play-asia.com/playstation-network-card-ticket-200-hkd-for-hong-kong-network--paOS-13-49-en-70-3y5e.html

Adres zaten Play asia sorun yaratacak bir site değil. Play asia PAYPAL da kabul ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 21 Ekim 2014; 12:06:44 >

• tzobu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam birşey merak ediyorum şimdi hong kong tan aldık diyelim plus üyeliği, us psn hesabımızda olan bir oyunu online oynamak istesek oynayabilir miyiz. yoksa oynamak için yine hong kong store dan mı alışveriş yapmamız lazım.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Plus aldığın hk hesabı Ps4'te ana hesap olarak etkinleştiriyorsun olay bitiyor,sonra kendi hesabınla online oyun oynayabilirsin,store dan alışveriş yapabilirsin.Sen sadece plus için o hesabı kullanıyorsun,Fakat plusa özel aylık bedava oyunları tekrar hk hesaba girip indirmelisin.Ayrıyeten kredi kartı biligilerini plus aldıktan sonra silmeyi unutma
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Paypala tanıtacağımız kartın Trden olması sorun çıkart mı?

• tzobu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam
  • Zack06, sen sürekli söylüyordun ama ben bugüne kadar hk psn olayını pek dikkate almamıştım. Şimdi benim tr psn de plus'ım 2016 ocak ta biteceği için devam. Diyorum ki ayrıca hk hesabı açıp buradan da plus alayım. Hk psn'e plus için farklı oyunlar mı geliyor?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.