Size muhtemelen henüz stoğa gelmemiş ürünlerden satış yaptılar. Benim tahmini teslimat 2 gün sonrasını gösteriyordu, öyle de oldu. Bence bekleyin, hepsiburadaya böyle durumlarda güveniyorum ben şahsen |
Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (8. sayfa)
-
-
Evet öyle görünüyor, mecbur bekleyeceğiz. Teşekkürler dostum yanıtın için. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sorunları farklı launcher yükleyerek çözebilirsiniz.
-
Ben de biraz araştırma sonucu bugün sipariş verdim. Çok fazla bilgi yok, kullananlar cihazın artı ve eksi yönlerini söyleyebilir mi ?
-
Samsung A73 ile Honor 70 arasında kaldım.
İkiside aynı fiyat... 11.800 TL
-
cihazı 2 haftadır kullanıyorum. tam f/p cihazı hatta bazı yönleri 2 kat fiyatlı cihazlarla neredeyse aynı.
Arka kamarası baya güçlü 54MP Sony IMX800 sensorlü gece ve gündüz resimleri amiral gemisi kameralara yakın sonuçlar veriyor.
aşağıdaki sitede gündüz gece resim örnekleri var.
Ön kamerada çok kötü değil az ışıkta performansı biraz zayıf ama yeterli. gündüz resimleri de başarılı
kamerada eis var ois yok.. eis de başarılı günlük kullanımda yeterli.
işlemci qualcomm SM7325-AE Snapdragon 778G+ 5G (6 nm) oyunlarda kasma vs görmedim çok uzun süre oynayan biri değilim. efootball(pes) oynuyorum 3-4 maç yapıyorum bir sıkıntı olmadı aşırı bir ısınmada yok.
ekran oled 1 m renk 120 hz gayet başarılı andorid 12 ile geliyor pil 4800mah 1 günü rahat çıkarıyor.66w hızlı şarj var 0 dan %70 e yarım saatte geliyor.
Hoparlör mono kulaklık bağlandığında ayarlardan aktif olan ses efektleri ve ekolayzır var.
aşağıda cihazın detaylı incelemesi var .
Ben memnunum s23 almayı düşünüyordum neredeyse yarı fiyatına bunu aldım...görüntüde şık almayı düşünenlere tavsiye ederim.
-
Ben de aynı durumdaydım. Bazı şeylerden feragat ettim, ois yok, mono hoparlör vs. A73'te gece ekran parlaklığını kısınca çizgiler oluşuyormuş beni rahatsız ederdi o durum. Belki daha güvenilir liman A73 ama hoşuma giden telefonu aldım geçtim. İncelemeler sonucu (Yabancı kaynaklar dahil) Honor'un çok akıcı ve stabil çalıştığını gördüm, bana fazlasıyla yeterli. Az farkla Honor'un işlemcisi daha iyi, stabilizasyonu iyi, pil durumu biraz daha iyi ve kamerası çok büyük farklar olmasa da iyi işler çıkarıyor. Tasarımı zaten epey güzel ve farklı, şimdi her telefon birbirine benziyor. Kutu içeriği eksiksiz, 300 lira daha adaptöre para vermeme gerek yok. Daha önce kullanmadığım bir arayüzü var ama biraz da değişiklik olsun diye tercih ettim. Bugün elime ulaşır izlenimleri yazarım ben de.
-
Hocam ayarlar - erişilebilirlik özellikleri - hareketler ve kısayollar - ekran uyandırma kısmından çift tıkla uyandırmayı açabilirsiniz
Honor 70 kesinlikle daha akıcı performanslı samsunglardan. Arayüz çok hafif o çok belli oluyor. Kamera olarak da a73 ü donunda sallar honor 70 bende s23 kadar çıkmayı düşünüyordum ilk çıktığı zamanki kampanyasıyla ama o zerafetten yoksun dümdüz samsung tasarımı benim sinirimi bozuyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim yanıt için. donanım ve tasarım olarak ilgi çekici duruyor ama kullanım deneyimi çok önemli.
Örneğin oled ekran nasıl acaba? youtube da yanyana konan telefonlarla çekilen inceleme videolarında, parlaklığı bir tık az ve mavi ışığı belirgin duruyor. Eğer öyle ise, samsung ekranlardan geri kalıyor gibi.
En çok merak ettiğim ise arayüz. Uzun zamandır xiaomi kullanıyorum. MIUI den daha zayıf olabilir mi acaba ?
-
Telefon 1 saat önce geldi. Verdiğim paradan çok daha pahalı gibi duruyor :) Ben tam bugüne kadar 4 sene Xiaomi Mi 6 kullandım, az önce çıkardım hatta sim kartımı. Mikrofonum bozulmasaydı minimum 3 yıl daha kullanırdım, teknik özelliklerinden aşırı memnundum. Honor'da bir yere tıkladığında sürekli izin vs. istemiyor. MIUI gibi kendi uygulamalarını diretmiyor bu telefon, kaldırabiliyorsun. Çin'lilerin sevmediğim çingene tarzı işleri var ya, bu telefonda o yok. Uygulamalarda bile bir sürü çince birşeyler yazıyordu. Honor gayet sade. Xiaomi'de mesela mesajlara girdiğim zaman kendi mesaj uygulamasını kullanmamı sorup duruyordu. Honor'da sormadı henüz. Xiaomi seviyorsan (Ben de severim, büyük şikayetlerim hiç olmadı) Mi 12 Lite düşünebilirsin. Onda da pek olumsuz yorum okumamıştım. Daha önce RedMi kullandıysan bu telefon mutlu eder.
Kullanan arkadaşlar, yüz tanıma algıladıktan sonra kilidi açmak için yukarı ekranı yukarı kaydırmam gerekiyor. Yüzümü okuyunca direkt olarak ana menüyü açma gibi bir ayar var mı acaba ?
-
var yüz tanıma--- cihaz kilidi aç ----kilidi doğrudan aç..
-
Ben de yaklaşık 6 yıllık Mi6 sonrasında uzun araştırmalar yaparak Aralık ayında geçtim Honor 70'e ve her geçen gün iyi ki geçnişim diyorum.
Ben bundan önce m52 ve redmi note 10 kullanmıştım, redmi note 10 nun ekrani bariz iyiydi m52 den. Gsmarena da parlaklıklar yakın görünüyordu ama güneş altında m52 nin ekranı okunmuyordu kesinlikle.
Arayüz olarak miui'dan kesin daha zayıftır çünkü miui'da görsel ve özellik olarak kişiselleştirilebilirlik çok yüksek. Magic ui'da mesela çift tıkla ekran kapatıp açma bile yok. Bildirim paneline taktım mesela görüntüleme boyutunu en küçük yapmama ragmen bildirimler ve hızlı ayarlar nal gibi duruyor ekranda. Geliştirici seçeneklerinden görüntüleme boyutunu 440 yaptım ama bu seferde gesture bar için çok kalın bir boşluk bırakıyor altta. Arayüz amatörce yani miui ve one ui'ın yanında. Böyle şansım olsa pixel romu kurup stock android kullanmayı tercih ederdim mesela magic ui yerine. Hiç nimeti yok mu dersende çok hafif ve çok seri çalışıyor. M52 ile honor 70 in işlemcisi aynı fakat sanki 8 serisi bir işlemciye geçtim gibi hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinanthewhite -- 22 Mart 2023; 15:59:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel değerlendirme.
Bendede şuan mi8 var. 5 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum.
Teknoloji marketlerde, bazı honor yada huawei telefonlarını ayaküstü kurcalamışlığım oldu ve gerçekten dediğiniz şeyi hissetmiştim. Yani arayüz bir basitlik ve ucuzluk hakim gibiydi. Amatörce güzel tanım. Ama aklım almıyor. Bu nasıl bir çelişki. Marka değeri, şirket büyüklüğü, premium telefonlar falan üreten bir şirket, neden yazılım konusunda geri kalmış. En basitinden uygulama ikonları bile çirkin görünüyordu.
Bu iyi olmadı. İyiden iyiye bilenmiştim honor70 almaya :(
-
Launcher yükler geçersin hocam hız kamera ve şıklığı amiral gemisi seviyesinde cihazın bence. alınır her türlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edge gestures diye bir APK yükledim ekranın kenarından aşağıya çekince bıidirim ve/veya kısa yollar menüsü açılıyor yukarıdan çekmeye alternatif ve launcher kurmaya gerek kalmadan. Yeni yükledim şimdilik sorunsuz çalışıyor gözüküyor
Arkadaşlar telefonla çektiğiniz fotoğrafları paylaşabilir misiniz. Teşekkürler, Sağ olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Yiğit -- 22 Mart 2023; 18:32:9 > -
Selamlar, ben de arayüzle ilgili bir şeyler soracaktım. Akıcılığı vs.. hakkında. Örneğin hiç optimizasyon sorunu yaşayan uygulama var mı? Özellikle bankacılık uygulamalarının düzgün çalışması çok önemli benim için. Yıllardır Samsung kullanıyorum, uzun bir süre sonra farklı markaya geçmek bana da iyi gelecek sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X