Bildirim
***HONOR 8X ANA KONU*** (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Zedgedeki resimlerle alakaliymis haklisiniz baska cihazda ayni resmi actik aynisi oldu icim rahatladi. Tesekur ederimquote:
Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay
Açtığınız sayfa ile ilgili olabilir. Marketten dead Pixel test uygulaması ile bakın. Bende hiçbir renkte sorun yok. Kaliteli bir ips panele sahip cihaz (daha önce birçok xiaomi cihaz kullandım panel olarak çok daha kaliteli honorlar)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar, Honor 8x için imei atma işlemi yapılabiliyor mu.? -
Yapan duymadım, bende bekliyorum. 5 ayim daha var olmazsa pasaport kaydi yaptıracağım.quote:
Orijinalden alıntı: Ronin1453
Dostlar, Honor 8x için imei atma işlemi yapılabiliyor mu.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 26 Nisan 2019; 11:22:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde 5 ayım var. Ama ilk aldığımda bugün yarın hallederler demiştim. Hala repair işlemini yapamadılar. Dilerim bu zaman zarfı içinde yapılır.quote:
Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay
Yapan duymadım, bende bekliyorum. 5 ayim daha var olmazsa pasaport kaydi yaptıracağım.
Alıntıları Göster -
arkadaşlar bana android 9 geldi, pek bi numara yok, benim telefon çin versiyonu android 9 gelince googleplay çalışmadı, yabancı forumlarda da baktım henüz yapan yok, bende eski versiyona döndüm, çin versiyon telefon olanlar güncelleme yapmasın boşuna... -
App gallery uygulaması var telefonda, oradan denediniz mi Google playi?quote:
Orijinalden alıntı: nnexium
arkadaşlar bana android 9 geldi, pek bi numara yok, benim telefon çin versiyonu android 9 gelince googleplay çalışmadı, yabancı forumlarda da baktım henüz yapan yok, bende eski versiyona döndüm, çin versiyon telefon olanlar güncelleme yapmasın boşuna...
Yok sadece googleplay yükleyince çalışmıyor, gmsinstaller ve googleinstaller diye iki adet program var onları kurmak lazım yoksa olmuyor, ihtiyacı olan olursa yazsın bana link atarım🤙
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar titreşimi düşük deniliyor cihaz için doğru mu acaba
Evet kendine hayrı yok ayni sekilde mate 20 lite da ayni karsılastirdim.quote:
Orijinalden alıntı: krajam
Arkadaşlar titreşimi düşük deniliyor cihaz için doğru mu acaba
Sanırım yapılmayacak imei işi. Ay sonuna kadar pasaport kaydı yapılmazsa sim sahibi ile pasaport sahibi aynı olma şartı geliyor. Ben yaptıracağım artık bekleyemem imei işini. Yoksa telefon çöp olacak.quote:
Orijinalden alıntı: Ronin1453
Benimde 5 ayım var. Ama ilk aldığımda bugün yarın hallederler demiştim. Hala repair işlemini yapamadılar. Dilerim bu zaman zarfı içinde yapılır.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu telefonu anneme almayı düşünüyorum, fakat telefon büyüklüğü rahatsız eder mi sizce? Bununla honor 10 lite arasında büyüklüğü dışında ne gibi farklılıklar var?
Teşekkürler -
Mrb tek elle kullaniyorsa zorlanir ekran bayagi buyuk. Cepte tasimasida ayni sekilde. Ama bayanlar cantada tasidigi icin genelde sıkıntı yaratmaz.eger oyun vs. Oynanmayacaksa 10 lite daha hos bir cihaz ram onda 3gb 8x de 4 gb. Surum 10 lite da 9.0 yeni surumle geliyor. Ben sirf pupg icin 8x aldim yoksa 10 lite alirdim ramdan dolayi guvenemedim :)quote:
Orijinalden alıntı: fringilla
Arkadaşlar bu telefonu anneme almayı düşünüyorum, fakat telefon büyüklüğü rahatsız eder mi sizce? Bununla honor 10 lite arasında büyüklüğü dışında ne gibi farklılıklar var?
Teşekkürler
Honor 8x için pasaport ortağı arıyorum bilginize.
Dostlar hala imei repair olayı çıkmadı mı bu cihazda. Pasaport ortağı olmak isteyen kardeşler özelden ulaşabilir. -
imei isi dogubankta baslamis diye duydum
Kimden duydunuz? Güvenilir kaynak mı? Bu işi yapan birçok kişiye sordum ama yok dediler.quote:
Orijinalden alıntı: erdemturan
imei isi dogubankta baslamis diye duydum
sertifikali 650 liraya 15 gun içinde başlayacak diye duydum.
650 TL kayıt için vereceğime üstüne biraz koyar yeni telefon alırım, bu telefonuda tablet niyetine evde kullanırım.quote:
Orijinalden alıntı: erdemturan
sertifikali 650 liraya 15 gun içinde başlayacak diye duydum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X