Şimdi Ara

Honor 90 ve Honor 90 Pro'dan ilk görüntü geldi: İşte serinin tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honor 90 ve Honor 90 Pro'dan ilk görüntü geldi: İşte serinin tasarımı
    Honor 90 serisi yakında piyasaya sürülecek. Akıllı telefonların 29 Mayıs'ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Duyuru öncesinde, Çinli bir kaynak Honor 90 serisi kapsamında sunulacak modellerin ilk görüntüsünü paylaştı.

Ayrıca Bkz.Hintli Tata, Apple'ın dördüncü iPhone üreticisi olacak

Basın görseli Honor 90 (solda) ve Honor 90 Pro'yu (sağda) gözler önüne seriyor. Standart versiyonda iki yuvarlak kamera ünitesi var. Birinci modülde iki kamera bulunurken, ikincisinde üçüncü kamera ve LED flaşa yer verildiğini görüyoruz.

Honor 90 ve Honor 90 Pro'dan ilk görüntü geldi: İşte serinin tasarımı

Pro versiyonu 200 megapiksel kamerayla geliyor

Honor 90 Pro da üç kamera ve bir LED flaş var ancak kamera üniteleri dairesel altıgen görünümünü koruyor. Aktarılan ilk bilgilere göre Honor 90 Pro, 100W hızlı şarj desteği sunacak. Honor 90 modeli ise 66W hızlı şarj teknolojisi içerecek.

Pro varyantının kavisli kenarlara ve 1.5K çözünürlüğe sahip OLED ekran taşıyacağı bildiriliyor. Akıllı telefon gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak. Ayrıca Samsung'un ISOCELL HP3 sensörünü temel alan 200 megapiksel ana kamerayla geleceği söyleniyor.

Kaynak:https://www.ithome.com/0/692/980.htm

• Magic ui çok güzel . Telefonlarına hızlı şarj kamera ve stereo hoparlör koyduktan sonra hiç sorun olmaz diye düşünüyorum . Harikasın honor böyle devam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En azından 778, 778+, 782 çiplerinden farklı seçenekler görürüz diye umuyorum artık. HONOR 50'den beri çıkan telefonlar neredeyse aynı. 60, 70, 80. Hepsi birbirinin klonu.

• Honor arayüzü, magic ui çok akıcı ve stabil. Bende bir şans verip denedim. Çok memnun kaldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.