Süper hizmet. Bilgi için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (157. sayfa)

-
-
Benimkide 86 ile başlıyor ama güncelleme gelmedi, bence IMEI değil de seri numarası olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kılıf önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kamerayı koruyan kılıflar kamera adasında aşırı toz tutuyor haberiniz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 23 Nisan 2025; 8:22:22 > -
Evet ada koruması olmayan kılıflarda da kamera cami anında kirleniyor (parmak izi vs) her fotodan önce mutlaka silmek gerekiyor. 4 tane kilif âldim bu telefon için. İçime sinen yok henüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nillkin alın
-
muratarif M kullanıcısına yanıt
şu kilif 10 numara, hb de var, bide seffaf kismi mat olan var onuda dün siparis ettim, yurtdisindan geliyor, 680 tl civari
-
Galeri uygulamasında klasörlerin yanına kendi başına rakamlar ekliyor.
Mesela klasörün ismi "Aile" ama galeri uygulamasında albümün ismi "Aile 3" olarak görünüyor.
Neden yapıyor ve nasıl engel olurum, bir fikriniz var mı?
-
Orjinal kılıfa göre kalınlaşma var mı? Link verir misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15PM'ten geçen var mı arkadaşlar memnun musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben yurtdışı magsafeli kılıf aldım geldi gayet sağlam malzeme koruyuculuğu iyi kamerayı iyi koruyor tavsiye ederim bu markayı bilmiyordum alırken
amazon
Tawarror Honor Magic7 Pro 5G için manyetik kılıf, Magsafe ile uyumlu, yarı saydam mat arka PC kapak, çizilmeye karşı TPU tampon darbe önleyici ince koruyucu kılıf, siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DXF41J2X?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X85BZPXX8CCF32ZCY011&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X85BZPXX8CCF32ZCY011&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X85BZPXX8CCF32ZCY011&previewDoh=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X