Cevaplar için çok teşekkür ederim.@`Gonzalez´ @Akallabêth Meslek olayını çözdüm 2 meslek bende zaten varmış bu nedenle başka bir meslek alamıyormuşum. Dungeon'a gruplar halinde gitmeyi hiç denemedim.Ben tek gidiliyor zannetmiştim (: Dungeon'ların çalışmaması bence doğru değil.Oynadıgım serverin forumunda Dungeon'a girmek için konu açıp grup arayanlar var şimdi gördüm.Orjinal servere tabi ki başalayacağım en azından diğer oyunlar gibi amaçsız bir oyun değil.
Tekrar teşekkür ederim.
Orjinal serverda zaten oto giriosun dungeona yok grup kurulcak yok tank eksik heal eksik durumu yok artık!..
Eskiden sürekli Who list i kolluyorduk Wailing caverns yapmak için Ona whisp buna whisp çıkıyordu bir şekilde grup. Birde eskiden low lvl dungeon yapmak öyle sürekli olan şeyler değildi. Bir dungeona birlikte girince insanlar dost oluyordu. müebbet falan akıyordu valla
ben taa 70 level zamanında warlockla girdiğimi hatırlıyorum nexus a girmiştim ne güzel dost olmuştuk adamlarla falan ama sonra son bossa geldik wipe yedik bişeyler oldu sonra bi kavga dövüştür you retard you pull the boss and we died ffs gruptaki huntera diyordu ondan sonra olay iyice karıştı soluğu bossu kesemeden dungeonun çıkışında aldık
oylelerınden nefret edıyorum olduresım gelıyor . Su an da hatırladıkca sınırlenıyorum ya . Bı achı ıcın bossu oldurmemıslerdı gıcıklıgına of yıne sınırlendım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme