Şimdi Ara

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
20
Favori
19.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu teelfonu 2. el veya sıfır alacakalr için 2 aylık deneyimlerimi akltarmak isterim. Olumlu taraflarını yazan yazmış, ben eksi taraflarına geçeyim. Oyun oynamam, işinde gücünde adamım, ona göre yorum yapacağım.

1. Kamera: Kim ne derse desin, kamera kesinlikle yeterli değil. Açık hava foto kalitesi ile kamera değerlendirilmez. Video max 1080P 30 fps, onu bırak 720P bile max 30 fps. Bu nedir yahu? 1080P de bazen video takılması oluyor çekim yaparken, 720P de olmuyor (oleyyy). Bu sadece bende mi oluyor anlamadım. Ayrıca fabrika veya fuar gibi yoğun ses olan ortamlarda ses boğuk kaydediyor. Sanki kuyudan ses gelir gibi.
    2. Ekran Aydınlatma: Ekran max ışık ayarında hile yapıyorlar. Ekranı daha da görünür kılmak için, brightness ı artırıyorlar. O da çok açık hale getiriyor ekranı.
    3. Işık Sensörü: Sensör üst tarafta, telefonun üstü klavyeye yaklaşıp biraz kapanınca, karanlık algılayıp, rengi kısıyor. Çok sorun değil ama, diğr telefonumda böyle olmazdı.
    4. Telefon görüşmes yaptıktan sonra, kararan ekran çift tıkla açılmıyor.

Ekran kalitesi, edge ekran kullanım rahatlığı, akıcı görübtü, takılmama, fit duruş güzel. ama kamera beni deli ediyor.

• Dengema D kullanıcısına yanıt

En büyük eksiği kamerasının zayıf olması zaten hocam. Diğer eksiği de mono bana yeterli gelse de stereo hoparlör olmaması. Bunlar da olsaydı çok güzel telefon olacaktı. Bu eksikleri ve diğer eksiklerini de Honor x9B'de kapatmışlar zaten bakalım Türkiye'ye gelecek mi bu telefon.

• Arkadaşlar merhaba. Telefonu birkaç aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ancak yazılımsal olarak şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Güç tuşuna basıp ekranı kapatıyorum ancak gecikmeli olarak yapıyor bunu. Ekranı açtıktan sonra da alt tarafta yer alan navigasyon tuşları geç geliyor. Yani işletim sisteminde bir şişme söz konusu. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor ancak birkaç gün sonra yine şişmeye başlıyor. Aynı sorunları yaşayan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.