Şimdi Ara

Hooligans Game Oynayanlar Buluşma Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunumuz taraftarı olduğunuz klübü seçip bireysel takım olarak ve ülke bazında holiganlık maçlarına çıkarak ve şehirde başkalarına karşı,araçları binaları atmleri parçalamak üzere kurulu bir oyundur.
    Kayır için:http://www.hooligansgame.com/u/Murad61/ (burdan kayıt olursanız benımlede arkadaş olursunuz oyunda yardımcı olabilirim.)

Oyunda level sistemiyle ilerliyoruz ve para kazanarak Strength,Stamina,Critical,Block artırıyoruz.

leveliniz arttıkça skilleriniz açılır ve onlarıda güçlendirmek level ile birlikte gelen puanlarla mevcut (ben puanlarımı normal vuruşa kullanmışım mesela)

gücünüzü canınızı hızınızı belli süreliğine artıran takviyelerde var. :)

Temsil ettiğiniz Holiganın tipinide renk ve tip olarak değiştirebiliyoruz.

oyunu diğediğimizce kaliteo larak ayarlayabiliyoruz.

Gelelim oynanışa oyunda sadece gerçek insanlar değil oyunun kendi taraftar gruplarıda var bunlar (sarı kırmızı giyenler,yeşil sarı giyenler siyah ve mavi giyenler vb.)
    İşin güzel yanı onlarda birbirlerini gördüğünde dayanamayıp saldırıyorlar :D (fırsattan istifade gidin canları azaldıgında ikisinide öldürüp exp ve para kazanın)

oyunda büyük mekanları parcalayıp takımınızın ve kendınızın gucunu ispatlayabilirsiniz.

bazı atmler can verirken bazıları para verir.(resimdeki can ekler.)

dahamı hızlı ve can acıtıcı vurmak istiyorsunuz.resimde gösterdiğim yere tıkalyarak bir sopa alabilir ve hızlı,güçlü vurmanın keyfini cıkarabilirsiniz(20 kez vurma hakkı verir)

Ve takımınızın renklerini Şehir sokaklarında herkes görsün istiyorsanız gidip belli duvarlara sprey sıkarak bunu yapabilirsiniz.

spreyde takım logonuz çıkması için oyunun baştaki logosuna tıklayıp takım resminizi pcnizden seçmelisiniz.

buda sprey kazanılan NPC

Oyunda polislerde var sizi biryerleri kırarken görünce gelip jopuyla kafanıza kafanıza vuruyor :)

Ve oyunun en sevdiğim yanı Holigan ligi ve sıralama sistemi burda;
    bireysel olarak sıralamanız
    takımınızın sıralaması (takımınız ilk 80de ise liglere katılırsınız ve her akşam maçlara çıkarsınız.şu an türk takımlarından Galatasaray,Fenerbahçe,Adana Demirspor var. onları ve taraftarlarını tebrik ediyorum darısı bizim(trabzonspor) ve 85. sırada olup çok yakın olan beşiktaşa.)

VE ŞANLI TURKIYEMIZ (ülke maçları saat 22.10 ve 22.30 dadır oyundayken yanda sarı bir yumruk işareti gelir ve maça çıkarsınız dün 7 ye 7 girdiğimiz ülkeyi hatırlamıyorum yendik ama 2. maçta 17 kişilik brezilyaya yenildik adamlar çok kalabalıktı. :) )

RESİMLERİ KENDİM ÇEKTİM KONUYU ELLERİMLE HAZIRLADIM UMARIM OYUN HOŞUNA GİDEN ARKADAŞLAR OLUR VE GELİRLER :)
    YALAN OLMASIN ÇOK OLMASADA YARIM SAAT KADAR BİR EMEK VERDİM TEK RİCAM VERDİĞİM BAŞTAKİ LİNKTEN ÜYE OLUNKİ HEM OYUNDA ARKADAŞ OLALIM BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM HEMDE TURKIYEMIZI YUKSELTELIM :)

BU KONU ALTINDA TAKIM KAVGASI OLMAMASI DİLEĞİYLE LÜTFEN KOZLARIMIZI OYUNDA PAYLAŞALIM GERÇEK HAYATA YANSITMAYALIM.

ALLAHA EMANET OLUN OYUNDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.

• eğlenceli ama bazı gruplardan pis dayak yiyebiliyosun :D
  • evet ama işin eğlenceli yanı orda mesela arnavutluk ve bosna lılar bizi çok seviyor onlarla birleşince ortalığı dağıtıyoruz :D

Burda toplanmıştık biraz :D

BU RESİM HERŞEYE BEDEL :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KharKhad -- 25 Nisan 2015; 8:40:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.