Şimdi Ara

Hoover WDYN 9646 PG 9Kg Yıkama 6Kg Tam Kurutma Çamaşır Makinesi ( incelemesi ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
30.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ariston yıkamada Hoover'den iyi. Özellikle WMF serisi.

Ancak yıkama-kurutmada ben tersini düşünüyorum. Hoover'in kurutmalı makinesini hiç beğenmesem de Ariston 1070F modeline bin basar her konuda. Hotpoint Ariston piyasadaki en kötü kurutmalı makineyi yapan firma şu anda.
  • -OD- kullanıcısına yanıt
    çirkin ama sevimli
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamelek06

çirkin ama sevimli

Benim için mahmut tuncerden farksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ariston yıkamada Hoover'den iyi. Özellikle WMF serisi.

Ancak yıkama-kurutmada ben tersini düşünüyorum. Hoover'in kurutmalı makinesini hiç beğenmesem de Ariston 1070F modeline bin basar her konuda. Hotpoint Ariston piyasadaki en kötü kurutmalı makineyi yapan firma şu anda.

Hocam bana sorun çıkarmayacak kurutmalı bir çamaşır makinası önerir misiniz lütfen. Limitim 2500 TL. Hoover falan öveni de yereni çok kararsızldım. Bu konunun üstadı sizsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ariston yıkamada Hoover'den iyi. Özellikle WMF serisi.

Hocam bana sorun çıkarmayacak kurutmalı bir çamaşır makinası önerir misiniz lütfen. Limitim 2500 TL. Hoover falan öveni de yereni çok kararsızldım. Bu konunun üstadı sizsiniz

candogan bey kesinlikle güzel bir ürün önerecektir size.

Benimde sanırım 3 ay fln oldu hooverdan memnun olduğumuzu söyleyebilirim ( eşimle )

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hoover dan çok şikayet de var hocam valla kararsız kaldım.elimdeki düz çamaşır makinası Bosch marka 2006 da aldım hala saat gibi ama kurutmalı ihtiyac hasıl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Hoover dan çok şikayet de var hocam valla kararsız kaldım.elimdeki düz çamaşır makinası Bosch marka 2006 da aldım hala saat gibi ama kurutmalı ihtiyac hasıl oldu

İşte şans işi biraz. Bende her makineden şikayet olduğunu gördüm. Şikayetsiz yada en az şikayetli olanlar sanırım fiyatı çok yüksek cihazlar.

• arkadaşlar bizde hoower 11+7 sini aldık servis gelip kurmuş herşeyini anlatmış fakat evde yaşlılar olduğu için pek bişey anlamamışlar(tek anladıkları burdan açılıp kapanıyomuş dediler:)) kitapçığıda biraz okudum fakat benim sormak istediğim şu sadece 59 dakikalık programdamı yıkama+kurutma seçebiliyoruz başka bir program yokmu yani 1,5 saat yıkasını seçtiğimde hemen arkasına kurutmayı da seçemiyomuyum illaki yıkama işlemi bitmesimi gerekiyor sıkmayı seçmem için?

bileniniz varsa açıklayıcı olarak bi tarif edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksayar

arkadaşlar bizde hoower 11+7 sini aldık servis gelip kurmuş herşeyini anlatmış fakat evde yaşlılar olduğu için pek bişey anlamamışlar(tek anladıkları burdan açılıp kapanıyomuş dediler:)) kitapçığıda biraz okudum fakat benim sormak istediğim şu sadece 59 dakikalık programdamı yıkama+kurutma seçebiliyoruz başka bir program yokmu yani 1,5 saat yıkasını seçtiğimde hemen arkasına kurutmayı da seçemiyomuyum illaki yıkama işlemi bitmesimi gerekiyor sıkmayı seçmem için?

bileniniz varsa açıklayıcı olarak bi tarif edebilir misiniz?

Sadece 59 dk lık olan paket program. Diğer durumlarda otomatik olarak kurutmaya geçmiyor. Kurutma seçeneklerinden birini seçiyorsunuz ( eşimin anlattığı )

• Elektronik şans işi saçmalığı lafıda ülkemize ait.
    Saçma sapan mal alırsan öyle olur tabii.:-)
    İyi ürün iyi servis ve bilinçli tüketici ile bu saf lafa gerek yok.
    Neden benim hiçbir şeyim bozulmuyor yada bozuk çıkmıyor.
    Hoover, arçelik, vestel, hotpoint alırsan işin Allaha kalır yani taklaya gelmişsin zaten sürün.:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Kite Runner -- 6 Haziran 2014; 21:56:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Kite Runner

Elektronik şans işi saçmalığı lafıda ülkemize ait.
    Hoover, arçelik, vestel, hotpoint alırsan işin Allaha kalır yani taklaya gelmişsin zaten sürün.:-)

Hoover aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: The Kite Runner

Elektronik şans işi saçmalığı lafıda ülkemize ait.

Hoover aldım

Miele, siemens, bosch, electrolux, Aeg ürünü olmayan fakirlerle konuşmuyorum.

• The Kite Runner T kullanıcısına yanıt
    Miele forever :)

Sizinki eskiyince ikinci el makinenize talibim

Hoover WDYN 9646 PG 9Kg Yıkama 6Kg Tam Kurutma Çamaşır Makinesi ( incelemesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 6 Haziran 2014; 22:20:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Miele forever :)

Sizinki eskiyince ikinci el makinenize talibim

Diğeri 30 yıl gitti.
    Buda beni öldürür.

• ksayar K kullanıcısına yanıt
    evet kendiniz manuel olarak kurutma seçmeniz gerekir..
    Mümkünse ütü kurutma seçin diğerlerinde çekme küçülme gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz..
    Ben alalı üç ay falan oldu gayet memnunum elektrik faturasında da eskiden kullandığım bosch a göre pek bişey farketmedi..
  • Merhabalar,
    Makinenin derinliğini ölçmüşsünüz, sizden rica etsem genişlik ve yükseklik bilgisini de ölçüp söylebilirmisiniz. Her sitede farklı yazıyor. Çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seronet
    Makine kuruldu, genel anlamda teslimat,kurulum ve kullanım olarak bir sorun yok.
    Konuşmak için çok erken ama makine güzele benziyor. Kullandıkça tecrübelerimi buraya eklerim.

Başarılı bir şekilde devam ediyor, memnunuz.
    Sessizliği iyi ve yıkamasında herhangi bir sorun yok faturalarda hiç bir yükselme olmadı.
    Kurutmayı çok kullanmıyoruz sadece ufaklığın kıyafetlerini kurutuyoruz.

• Ben de aldım. Dün geldi yarın kurulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben de aldım. Dün geldi yarın kurulacak.

süper
  • Ilk yikamayi yapıyoruz şuan. Pamuklu 40 seçtim. 1200 dv ayarladim. 5kg civarı çamaşır var. Yıkama başında az kirli secmistim ama baslata basınca çok kirli seçili oldu. 3 saat50 dk ssüre verdi sonra tartma işlemi yaptı ve süreyi 1 saat 50dk olarak değiştirdi.

Program başladıktan sonra kurutmayi da seçtim ve dolap kurulugunda kurut dedim. Şuan seçili görünüyor yani istediğiniz program ile kurutma kombine etmek mümkün gibi görünüyor. Tabi bunda çamaşır miktarı da önemli. Makine dolu ise kurutma yapmaya izin vermemiş olabilir çünkü kendi kendine kurutmuyor demişti millet. Bakalım gorucez.

Makinenin sevmediğim yanı çocuk kilidi yok sanırım. Evde 2.5 yaşında çocuk var. Nabicaz bilmiyorum. Üstelik bizim makine evin girişinde holde. Evim kare şeklinde. Her oda bu hole açılıyor.

Neyse sessizlikten çok Memnunum şuan. Makine sanki boşta dönüyor gibi sadece camasirin sesi geliyor. Bir de su alma sesi olmasa kimse anlamaz makine çalışıyor diye. Harika birşey.

Ekstra garanti için 95tl istemişler. Olgu Nisan'da 75tl vermiş. Bu kadar fark olur mu? El mahkum yaptiricam ama İzmir'de 75 istanbulda 95tl olmamalı.

Şimdilik bu kadar. Eşim beğendi. Ben de beğendim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.