Şimdi Ara

Hoparlör Seçimi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimde çıkış özellikleri olan amfiye hangi hoparlörleri tavsiye edersiniz. Subwoofer'ım var.

Sorum şu: Amfinin çıkışı olan 4 ohm 200 watt midrange kaliteli oto hoparlörler alsam. bunlara kabin yapıp bağlasam olur mu? Diğerinde duyduğum tüm sesleri duyabilir miyim.? Yoksa sesi değiştirmek için amfiyi mi değiştirmek gerekir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misery35 -- 19 Aralık 2017; 11:55:13 >

• bu tip hepsi birarada compact sistemlerden fazla şey beklememek lazım.
    boşu boşun da bu sisteme ek para harcanayın.
    Ya bunu kullanmaya devam edin yada avr li bir sistem kurun.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Daha önceki 500Wattlı HTS5310/S Sistemimde hepsi birarada sistemdi ve Müthiş bir ses kalitesi vardı gerek film gerekse 5.1 Scad dolby 5+1 müzikler çok iyiydi. Fakat teknolojisi eskidi optik girişi yoktu, usb den mkv izlenmiyordu bu sebep ile yeni özellikli sisteme geçtim. Fakat 1000wattlı güce sahip bu modelde de bazı frekanstaki orta sesleri duyamıyorum.

Bu sisteme verdiğim para ile sadece amfi almış gibi düşünmek yanlış mı olur?

Yani sadece hoparlörleri değiştirerek duyamadığım o orta sesleri de alabilmek istiyorum.

Aslında, sadece Center ve 2 adet Front hoparlörleri değiştirmek bana yeter diye düşünüyorum. Paylaştığım amfi çıkış özelliklerine göre bana Geniş frekanslı bir mid hoparlör tavsiyesi verebilirmisin. Kabin sorun değil yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misery35 -- 18 Aralık 2017; 14:40:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multimedya Önerisi ve Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.