Şimdi Ara

HOPARLÖRDE HIRILTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

orta kalitedeki bir ups geri beslemeyi tamamen engelleyebilir mi??

hayır,
    ups kullanmak ile burada bahsedilen amplifikatör devrelerindeki gürültü geribeslemenin ilişkisi bulunmamaktadır.
  • topraklama açısından diyorum... bi faydası olmaz mı...
  • metal kısma dokunduğum zaman seste hiçbir değişiklik olmadı. hoparlörden sesi ne kadar açarsam hışırtı o kadar artıyor. yeni bi dosya açtığımda veya bir pencereyi ekranda sürüklediğimde gürültü artıyor. belirtiler bunlar. bunlar şimdi onboard ses kartında sorun olduğunu mu ifade ediyor??
  • sorun değil de üretim kalitesiyle alakalı. benim ob. kartımda da benzeri bir gürültü wardı...
  • yani napıcam ben şimdi?
  • bir arkadaşımda da boyle bir sorun olmustu, mousla oynayınca hısırtı oluyordu anakartı degistirince gecti.
  • ses hırıltı olarak geliyor mouse oynatınca, dosya sürükleyince de arkadan artı bir cızzzz sesi geliyor
  • napıcam yani ben???
  • ARKDASLARINLARINDAN ÖDÜNC SES KARTI FALAN BULABLIRMISIN ACABA BASKA Bİ SES KARTIYLA DENE BÖLE İŞLERDE DENEME YANILMA YÖENTEMİ İLE SORUNA ULASILIR
  • müzik falan dinlerken hoparlörden çok boğuk ses çıkıyor, müziği pek iyi veremiyor. bunu çözmek için iyi bir hoparlör almam gerek değil mi?
  • Benzer ses eski sistemimde vardı, şimdikinde de var. İki sistem arasında değişmeyen tek şey elektrik tesisatı, bir de onboard anakartların orta-kalitesi. Kullanmadığınız ses girişlerini "sessiz"e getirince hırıltı biraz azalıyor. (Özellikle benim kullandığım TV kartı çok hırıltı yapıyor çalışmıyorken, bir de TV kartı için anakartın üzerindeki "AUX" pinlerine bağlantı yapmıştım ekransız bir kabloyla, şimdi kabloyu kaliteli bir kabloyla yeniledim ses azaldı) Ama hala setim son sesteyken HDD'de işlem yapılırken kısık bir şekilde "bip" sesleri geliyor. Rahatsız etmiyor beni, son seste olması haricinde duyulmuyor çünkü.

Boğuk ses de genellikle hoperlördendir. Ses kartından da olabilir, anlamak için kaliteli bir kulaklık (ya da başka hoperlör) denenebilir.
  • sesteki boğukluk hoparlörün kalitesizliğinden.ep630 kulaklık takıp denedim ses kalitesi bayağı arttı ama cızırtılar ve hırıltılarda arttı.bu sesteki işlem yaparken artan hırıltılar ve cızırtılar güç kaynağımı değiştirdiğim sıralarda başladı ama herkes ses kartındandır diyor. acaba güç kaynağından olabilir mi
  • ???
  • arkadaşlar kimse cevap vermeyecek mi?
  • acaba bu sorun güç kaynağından olabilir mi? b r cevap verin arkadaşlar
  • en iyi çözüm yolu deneme yanılma dostum. pcye farklı bir ses kartı takıp denemelisin
  • buna benzer sorun bir kaç ay önce bende de oldu.hala da devam ediyor...

bende eternet kartı almıştım. "Eternet kartını taktıktan sonra" ses bozulmaya başladı.

müzik filan dinlerken ses sanki takılır gibi bozuk çıkıyor.Bilgisayara birşey yüklerken ram yetmezde ses takıla takıla çıkarya, onun gibi aynı.

kulaklıkla da denedim aynı, değişmiyor...
  • arkadaşlar bilgisayara format attım ve bu hışırtılar onboard ekran kartının sürücüleri yüklenip ses açıldığında çıkmaya başladı. acaba sürücü yüklendikten sonra seslerin hışırtıların başlaması sorunun onboard ses kartından olduğunu mu gösterir?
  • up
  • usb mouse mu kullanıyorsun yoksa seri mouse mu.Fark ediyor.Yada ADSL modemin usb mi ethernet şeklindemi bağlı.USB bağlantı şekli daha fazla gürültüye yol açıyor PC lerde.Modemi sistemden çıkarıp denemeni tavsiye ediyorum.varsa televizyon kartının ses kartıyla olan bütün elektriksel bağlantılarını da sökmeni tavsiye ederim kullanmadığın zamanlarda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.