Şimdi Ara

Hoparlörde ki sıkıntı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aylardır 21 cm Sony hoparlör arıyordum. Buldum hemen aldım körüklerinde sıkıntı vardı buldum Ebay'dan siparişini verdim şu an kendi evimde olmadığım için deneme imkanım olmadı güçlü bir amfi ile arkadaşımda bulunan küçük amfi ile biraz denedik birisinin sesi güzel ve tok. Fakat diğeri zorla hareket ediyor video çektim yorumlarınızı bekliyorum. Elim ile aşağı yukarı oynattığımda koninin dibinden ilginç sesler geliyor. Sıkıntısı nedir acaba tamire göndermek istesem ne kadara patlar ve nerede tamir ettirebilirim ?

http://www.youtube.com/watch?v=D3bRPute2u4&feature=youtu.be

• Bobinler mıknatısa sürtünüyor, eger diyaframı dikkatlice kesebilirseniz bobini temizleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nejj kullanıcısına yanıt
    bobin dağılmış sarma işide diğeri gibi tadı olmaz bulabilirsen kağıdını değiştir..
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Kesebilirim o sıkıntı değil ama bobini temizlemekten kasıt nedir acaba anlayamadım tam :)
  • bobin büyük bir ihtimalle fiber kapton üzerinden kısım kısım dağılmış,
    göbeği yani bobini tekrar sardırman gerek.
    bunu yapan yerler var tabi. eskisi gibi olmaz diyebilirler ama ben inanıyorumki iyi bir işçilik güzel bir sonuç çıkarır.
    malzeme olsa ben bile sarabilirim.
    özellikle kağıdı ve körüğü sökmeye yarayan sülüsyon ve tekrar yapıştırmaya yarayan yapıştırıcı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.