Şimdi Ara

Hoparlörden cızırtı geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2+1 Altec Lansing var. Son zamanlarda hoparlörden cızırtı gelmeye başladı müzik dinlerken. Acaba sebebi ne olabilir. Elektriksel olabilirmi diye düşündüm ama toprak hattı kullanıyorum. Bir fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

• Nasıl bir cızırtı biraz daha açar mısınız !!! Tek bir uydudan mı çıkıyor... Çok kısık seste bir cızırtı mı ???
  • Arkadaşım şimdi işin rengi değişti. 2+1 i kapatıp onun yerine kulaklık taktım. Sorun aynı ve deneme yaptım bir excel dosyası açıp kapattım ardı ardına ve her açılışta cızırtı çoğalıp açıldıktan sonra eski haliyle devam etti. Yaklaşık birer saniye arayla cızırtı oluyor. rahatsız edecek kadar yüksek bir cızırtı ve müzüğün sesini açtıkça o da artıyor tamamen kızınca haliyle kayboluyor. Sanki harddiskin veya başka bir donanımın çalışması bu cızırtıyı tetikliyor gibi. Acaba sorun ne olabilir.
  • ses kartınız nedir?
  • Güzel bir soru ama bu soruya nasıl cevap vereceğim, onboard ses kartı, marka sorduysan o kadarını bilmiyorum. Toplama bir bilgisayar işte
  • ob. kartlarda geri besleme yüzünden cızırtı sorunu olabiliyor. yeni bir ses kartı almayı düşünebilirsiniz
  • Sorunun Windows Vista'da olabilir... Çünkü aynı şeyi yaşadım... İşlemcinin yetersiz olmasından dolayı oluyodu...
    quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet Veysi

Arkadaşım şimdi işin rengi değişti. 2+1 i kapatıp onun yerine kulaklık taktım. Sorun aynı ve deneme yaptım bir excel dosyası açıp kapattım ardı ardına ve her açılışta cızırtı çoğalıp açıldıktan sonra eski haliyle devam etti. Yaklaşık birer saniye arayla cızırtı oluyor. rahatsız edecek kadar yüksek bir cızırtı ve müzüğün sesini açtıkça o da artıyor tamamen kızınca haliyle kayboluyor. Sanki harddiskin veya başka bir donanımın çalışması bu cızırtıyı tetikliyor gibi. Acaba sorun ne olabilir.
  • bende logitech z-2200 var. aynı şey benim de başıma geldi. servise gönderdim. şase var diye kontrol ünitesini değiştirdiler. sorun ortadan kalktı.
  • Demin bu sorun bende de yaşandı. Ses kartının yazılımını tekrar yükledim ve sorunun ortadan kalktığını fark ettim. Denemenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.