Bildirim
Hoparlörden Ses Kısık Geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kulaklık kablosunda kopukluk olabilir. Kasanın arkasındaki jak'ı kullanırmısınız. Ses kısık gelmeye devam ederse kulaklık kablosunda kopukluk olmuş olabilir. Eğer gelmez ise öndeki ses jak'ında problem olmuş olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: inanç_turasay
Kulaklık kablosunda kopukluk olabilir. Kasanın arkasındaki jak'ı kullanırmısınız. Ses kısık gelmeye devam ederse kulaklık kablosunda kopukluk olmuş olabilir. Eğer gelmez ise öndeki ses jak'ında problem olmuş olabilir.
Ben zaten kasanın arkasındakini kullanıyorum öndeki boşta. Ama niyeyse öndekini hareket ettirince ses geri geliyor ya da gidiyor. Anlamadım gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: balgamm
quote:
Orijinalden alıntı: inanç_turasay
Kulaklık kablosunda kopukluk olabilir. Kasanın arkasındaki jak'ı kullanırmısınız. Ses kısık gelmeye devam ederse kulaklık kablosunda kopukluk olmuş olabilir. Eğer gelmez ise öndeki ses jak'ında problem olmuş olabilir.
Ben zaten kasanın arkasındakini kullanıyorum öndeki boşta. Ama niyeyse öndekini hareket ettirince ses geri geliyor ya da gidiyor. Anlamadım gitti
Temassızlık vardır o zaman. -
neresinde?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X