Şimdi Ara

Hoparlöre led bağladım cızırtı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben bu konudaki bağlantıyı yaptım, (http://forum.donanimhaber.com/m_79581224/f_//tm.htm#79581224) yani hoparlöre müziğe duyarlı led taktım fakat inanılmaz derecede ses cızırtılı geliyor. Subwoofer ile ledin jackını jack çoklayıcıya takıp amfiye öyle taktım sorun büyük ihtimal jack çoklayıcısında ama emin olmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul420 -- 5 Mart 2014; 14:59:36 >

• Sorun çoklayıcıda olduğunu pek sanmıyorum. O ledler için bağladığınız jak ta olabilir çünkü İki jakı da Çoklayıcıyla Subwoofer a takıyorsunuz ve birbirini etkiliyor. Led in jakını çıkarıp deneyin büyük ihtimal cızırtı kesılecektır kesılmezse Çoklayıcı çıkartın tek bir jakı takın o zaman zaten normal haline dönecektir. Eğer subwoofer ın içini açarım derseniz size farklı bir Led bağlama göstereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Sorun çoklayıcıda olduğunu pek sanmıyorum. O ledler için bağladığınız jak ta olabilir çünkü İki jakı da Çoklayıcıyla Subwoofer a takıyorsunuz ve birbirini etkiliyor. Led in jakını çıkarıp deneyin büyük ihtimal cızırtı kesılecektır kesılmezse Çoklayıcı çıkartın tek bir jakı takın o zaman zaten normal haline dönecektir. Eğer subwoofer ın içini açarım derseniz size farklı bir Led bağlama göstereyim

Çoklayıcıdan ledin jackını çıkarıncı cızırtı kesildi evet fakat ikisini de çalıştırmam lazım bildiğiniz gibi. Yanlışlık olmasın diye ben gene de size Subwooferın fotoğrafını göstereyim. Bu subwooferdan gelen jack ile ledin jackı amfiye bağlı. Amfi modeli de everest es-600 resmini bulamadım amfinin.Fakat subwoofer aşağıdaki.Model Sony Apm-108 İçini açarım bu arada sıkıntı değil.
     Hoparlöre led bağladım cızırtı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul420 -- 5 Mart 2014; 15:47:36 >

• İyi bak işin daha kolay olucak. Şerit Led aldığını düşünüyorum yani Şerit Led kullanıyorsun dimi? Şerit Led lerin ucunda 2 tane Kırmızı ve Siyah kablo olucak. O Kırmızı Siyah kabloyu resmini attığın Woofer ın arkasındaki girişlere tak rengine göre. Sonra da Woofer ın kablolarını woofer a tak bu kadar. Yani demek istediğim şu Led lerin kablosunu Woofer ın kablolarına bağla bu kadar
  • gollatr kullanıcısına yanıt
    Şerid led kullanıyorum evet. Şöyle birşey yapalım o halde. ben bu Yaptığım devreyi bozmasam çünkü bi bilgisayarcıya yaptırdım lehim olayını falan . Jacklardan gelen kabloyu woofer a bağlasam sonuç alır mıyım ? Devrem : http://kendinyapsitesi.com/rsm/kendinyap/35TTP2XV/9MGHH75FUY6E781.gif

Yada bana devreyi bozmadan yapabileceğim bi yol söylermisiniz bu lehimleri bozmak istemiyorum.

Tam olarak demek istediğim bu devreyi bozmadan woofer a kablo çekebilir miyim devreden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul420 -- 5 Mart 2014; 16:00:47 >
  • Hocam o zaman 10 TL ye Şerit Led alın onu bağlayın hem cızırtı yapmaz hem daha iyi olur yani bana göre tabi ama o Jak işini unutun yani
    Bahsettiğim şey mümkün değil mi ? Sizin dediğinizi devre yapmadan önce denemiştim olmamıştı.
  • Ben evde Oto Ses Sistemi kullanıyorum Ledler anlattığım şekilde Subwoofer a bağlı ve hiçbir sıkıntı yok. BUYRUN BUDA VİDEO;
    https://www.youtube.com/watch?v=dbVZdEAsH0Q&feature=c4-overview&list=UUdSVmNZbmJP6161PWQuwNrg
    Bilmiyorum çalışmadı. Şöyle birşey yapsam. Wooferdan amfiye giden jackın kablolarına benim ledin jack kablolarını paralel yapsam ?
  • Olabilir hocam denemekten zarar çıkmaz
    Vakit ayırdığın için saol. Birkaç yerde okuduğuma göre direnç bağlayınca cızırtı sorunu gidiyormuş fakat devrenin neresine bağlayacağımı bilmediğim için şu paralel olayını bi deniyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.