|
hoparlörlerde 2 ,3 veya 4 yollu olması nedemektir nasıl bir avantajı vardır? (2. sayfa)
-
-
Maşallah 2 3 4 yollu mu diye soruyorlar sanki pazardan domates seçiyorlar. bu tür sistemleri kurmak için sq veya sql ürünleri kullanmalısınız geçen gün getz marka aracımı hesaplattım 4 kapı izalasyon ön tarafa tiz mid 2 yollu sahne kapıya woofer 3 yollu sistem alt yapısı sadece kablolar yalıtım ön direklere fiber 2 yollu sahne çalışma 30-35 bin tl tahmini fiyat verdi. dsp işlemcili 8 kanal amfi audison kenwood bt358 teyp mono amfi slim bagaj wooferı toplam 80-90 arası fiyat cıkıyor güncel kurda. kısacası öyle 2-3-4 yollu sistem kurmak 20-30-40 bine kurulmuyor. kapılara yalıtım şart en az 2 yollu audison apk veya hertz dsk komponet şart en kötü 5 kanal amfi şart o da en az audison hert olmalı kablolar en az audison focal olmalı yoksa ucuza mal ederseniz 20-30 bin tl ye cöp bir sistem kurarsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X