Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seninkini iptal girip yeniden faturalandırmış ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demores

Seninkini iptal girip yeniden faturalandırmış ondan

O danalığı yapmışlar sanırım ama asıl sorun çağrı merkezine ürünün iade edilmediğini söyleyip değişimde niye iptal edildiğini sorup cevap alamamaktan kaynaklıydı. Adamlar değişimde de iade olur diyip durdu. Uğraştım moronlara laf anlatana kadar ama geri aldık.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Biz daha önce yaşadık bu sorunları işkencr mh bazen bazen iyi

• Şimdi ikidir başıma şu durum geliyor ykm den 150/50 hopi kullanarak adidas duramo 6 aldım 43 numara 150 lira 5 gün bekledi daha sonra mh. aradı işte temin edemedik iptal etmek zorundayız, mırın kırın ettim anlayışla karşıladım eyvallah dedim, daha sonra aynı ayakkabının bu sefer farklı rendini aldım yine 5 gündür sipariş hazırlanıyor diyor büyük ihtimal yarın yine temin edemedik diye arayacaklar gibime geliyor. Var mı bu kadar çok bekleyen benden başka.
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Hiç yaşamadım

• Arkadaslar kusura bakmayin bir sorum var .Yaklasan bir dugun icin takim alacagim ancak turlu turlu kampanya var kafama takildi simdi sorum su.

Ykm kampanyasindan kazandigim paraciklari altinyildizda harcayacagim. Altinyildizda da 100e 40 paracik kampanyasi var .Bu durumda Altinyildizdan paracik kazanabilir miyim ?

Yani kisacasi biraz puan kullanip ustune nakit ekleyip yapacagim bi alisveristen puan kazanabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    ben bugun sordum değişim iade gibi algılanıyor hopiniz iptal olur dedi boyner müşteri hizmetleri bilgi kesin mi
  • Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    Ben ve eşim olmak üzere 2 ayakkabı değiştirdik ve hopi silinmedi gitmeden çağrı merkezini aradım numara ve beden değişiminde silinmez dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ays Ays Beybi kullanıcısına yanıt
    Dördüncü aynı vevap kazanırsın

• tarikosman7 T kullanıcısına yanıt
    150 ye 50 paracık var demişsin. boyner de denedim olmadı, emin misin?
  • Dostum benim de bir sorun olacak 300'e 100 hopi harcama için mağazada hopiyi okutup kasiyere kampanyayı seçmesini biz mi söylüyoruz. Yoksa bu kampanya mağazada olmamakta mı?
  • arkadaşlar bişi sorucam benim 150tl hopi param var eşim rayban gözlük istiyor 350-400tl civarı bunu en karlı nasıl alabilirim.boynerdeki her kampanyada gözlük kampanya dışı tutulmuş. morhipoda eşim istedigi gözlük yok ne yapabilirim. teşekkürler
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    Boyner.com da geçerli mağazada geçerli olanlarda bir şey demene gerek yok

• TANER 82 kullanıcısına yanıt
    Öderken hopiyi düşebilirsin

• Teşekkürler hocam, mağazada normal hopi kazanırız 300/100 boyner.com.tr alışverişine yarıyor yani anlaşılmıştır.

Bu arada;

Aeropostale 50/10 HOPİ
    Morhipo 150/30 HOPİ
    Altınyıldız 150/40 HOPİ

lazım olan pm'den hangisi lazımsa telefon atabilir.
  • Slm arkadaşlar Altınyıldız dan hopi kazanmak için indirimsiz urun mu almak gerekiyor.
    Başka kampanyalar ile birleşmez yaziyor?
    Cevap verebilir misiniz

• İstediğin ürünü al

• quote:

Orijinalden alıntı: demores

İstediğin ürünü al

Teşekkürler ilginiz için

• boyner 150\50 kullandığım siparişi iptal etti, gerekçesi aldığım ürünler kalite kontrolü geçememiş siparişim sonrası kontrol ettiğimde 41 numarası kalmayan ayakkabının 41i şuan satışta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

boyner 150\50 kullandığım siparişi iptal etti, gerekçesi aldığım ürünler kalite kontrolü geçememiş siparişim sonrası kontrol ettiğimde 41 numarası kalmayan ayakkabının 41i şuan satışta

Benimde dün arayıp iptal ettiler ve aynı şeyi söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.