Şimdi Ara

hopörlörlerini değiştirecem yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam maximum 45rms i geçmesin alacağınız hoparlörler teyp çıkışları 22 ila 25rms arası değişir ancak amfisiz sistemlerde yüksek sesde bozulmalar olur baştan belirteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar ağzınıza bilginize sağlık.
  • arkadaşlar jameson 13lülerini aldım ama memnun değilim ses iyide tenekeden gelir gibi sesler

bu ikisinden hangisini alırsam iyi bi ses yakalarım

PIONEER TS-G 1331 I 13 CM OTO HOPARLÖR 230 WATT

Alpine SXE-1325S 13 Cm Araç Hoparlörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidelimemo

arkadaşlar jameson 13lülerini aldım ama memnun değilim ses iyide tenekeden gelir gibi sesler

bu ikisinden hangisini alırsam iyi bi ses yakalarım

PIONEER TS-G 1331 I 13 CM OTO HOPARLÖR 230 WATT

Alpine SXE-1325S 13 Cm Araç Hoparlörü

Üstte birisi önermis.. Alpine spg 13c2.. başka da bakma
  • İyi günler konuyu hortlatmış gibi olacağım ama PİONEER TS-G133CI 13 cm 250W Komponent Hoparlör nasıldır sony a200uı teyple 4 kapıya bağlanacak tatmin edici bir bas alabilir miyim anfisiz kullanılacağı için bir anfi performansı beklemiyorum tabiki ama yardımcı olursanız sevinirim orjinal hoparlörlerin bası gayet iyiydi fakat patladı onların yerine alacağım üründe onlardan daha kötü olsun istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigshaq

İyi günler konuyu hortlatmış gibi olacağım ama PİONEER TS-G133CI 13 cm 250W Komponent Hoparlör nasıldır sony a200uı teyple 4 kapıya bağlanacak tatmin edici bir bas alabilir miyim anfisiz kullanılacağı için bir anfi performansı beklemiyorum tabiki ama yardımcı olursanız sevinirim orjinal hoparlörlerin bası gayet iyiydi fakat patladı onların yerine alacağım üründe onlardan daha kötü olsun istemiyorum

daha önce pioneerın bu hoparlörünü kullandım, önermiyorum. bass ses beklemeyin. aracınızın marka modeli nedir? 16cm hoparlör kasnak ile takılabiliyorsa 16cm hoparlör takmaya çalışın. seste ciddi farklılık oluyor bilginiz olsun. bu fiyat aralığında hoparlör olarak soundmagus 17c veya illa 13cm olacaksa soundmagus 13c öneririrm. sony teybiniz ile her ikiside çalışır.

http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-17c-16-cm-component-takimi-pm-otaktsm17c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.