Şimdi Ara

Hori Real Arcade Pro v3 SA FİGHTSTİCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    fightstiğimi satıyorum. hori marka, işlev olarak madcatz fightstickden farksız. üzeri biraz deforme ancak bu çok kullandığım veya özensiz kullandıgım için değil.sadece cantama kılıfına sokmadan koydugum icin sürtünüp dış boyası hafif deforme olmuş. istanbul/bahçelievlerden elden verebilirim. diğer türlü banka hesabına havale ettikten sonra kargoya verebilirim. kargo ücreti bana ait

FİYAT 225 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goukiwins -- 7 Ocak 2013; 9:27:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goukiwins

fightstiğimi satıyorum. hori marka, işlev olarak madcatz fightstickden farksız. üzeri biraz deforme ancak bu çok kullandığım veya özensiz kullandıgım için değil.sadece cantama kılıfına sokmadan koydugum icin sürtünüp dış boyası hafif deforme olmuş. Fiyat 300TL istanbul/bahçelievlerden elden verebilirim. diğer türlü banka hesabına havale ettikten sonra kargoya verebilirim. kargo ücreti bana ait

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bence pahalı gibi 0 ının 390 TL olduğunu hatırlatıyım

• FİYAT 225 TL GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goukiwins -- 7 Ocak 2013; 9:32:17 >
  • geçende arkadaşlara arcade stick önerdim pişman ettiler...hori alabilirler.
  • Tuşlarının durumu nedir ? Aletin kondisyonu açısından fiyat biraz yüksek geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.