Şimdi Ara

Horizon Forbidden West Complete Edition (2024) PC ANA KONU #Türkçe (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
8
Favori
11.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun harika bi oyun, yalniz silah upgradeleri omur torpusu yap yap bitmiyor bi de yakin dovusu igrenc yapmislar...

• Horizon Forbidden West Complete Edition (2024) PC ANA KONU #Türkçe
  • Horizon Forbidden West Complete Edition (2024) PC ANA KONU #Türkçe

Horizon Forbidden West Complete Edition (2024) PC ANA KONU #Türkçe

• Arkadaşlar ne güzel ekran görüntüleri paylaşıyorsunuz da kullandığınız monitör ekran kartı çözünürlük grafik ayarlarınız vb detaylarınızı yazın şuraya bilelim, oyun içi grafik ayar menüsünden ss çekin koyun bari, şu oyun için en üst düzey kalite detaylar için hangi ayarları yapalım açalım kapatalım kafamız karışmasın.

---

Cyberpunk 2077 konusuna az önce şunları yazdım buraya geldim Horizon için de aynen geçerli: (Alıntı)

2K çözünürlük için Nvidia DLSS ve DLAA ayarlarını genelde Kapalı oynuyorum, diğer grafikler RayTracing dahil Ultra/Sayko ayarlı DLSS kapalı. DLSS Açık (Kalite) seçiliyken nedense oyun içi baktığımız her yüzeye texture'lara gölgeli yerlere saçma bir parlaklık beyazımtıraklık katıyor hoşuma gitmedi garip gözüktü hep, DLSS Kapalıyken sanki daha iyi detaylı gibiydi.

Bu arada Nvidia driver install kurulumu öncesi Nvidia Experience'ı ayrı sildim zaten hiç kullanmıyordum ve sadece Nv driver kurdum. Umarım Nv Experience ayrı sildigim için oyunlarda Nvidia driver'ında sorun çıkmaz.

Win11 Görev Çubuğu sağ altta saatin oraya eklenen "Nvidia Ayarları" tıklayıp "Nvidia Denetim Masası" kısmından bakıyorum: sol kısımda "3D Ayarları" altında "Görüntü Ayarlarını Önayarla Yap" menüsünde "3D Uygulamanın(oyun içinden) Karar Vermesine İzin Ver" seçip bırakıyorum başka hiç bir şeye dokunmuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Horizon Forbidden West de paylaştığım ss ler için söylemem gerekirse oyunu 2K Dlss kalite de oynuyorum FG kapalı, ayarların hemen hepsi en yüksekte + olarak reshade kullanıyorum bulanıklığı ve sarımsı tonu gidermek için, 4070 super ile 100fps sabit oynuyorum diyebilirim

Genel olarak bahsettiğiniz sorunla ilgili ss paylaşırsanız iyi olur ama FG açıksa onu kapatıp deneyin derim, kenar yumuşatma yada ray tracing sorunu da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2024; 9:49:52 >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sanırım Reshade yüzünden buradaki ss'ler iyi duruyor. FG dediğiniz neydi Nvidia DLSS/DLAA ile mi ilgili valla anlamayadım da kafam karıştı.

Peki borderless windows exclusive windows ve full screen seçimi birşey fark ediyor mu? Bendeki ayarlar 2K 1440p FPS kiliti yok DLSS Açık Kalite seçili tüm grafikler Ultra'da. Bir de Depth of View, Field of View birisini Motion Blur-hareket bulanıklığı ayarlarını her oyunda kapatmalsınız denir hep.

---
    Aslında esas sormak istediğim şuydu bir bilginiz olursa:

Nvidia yeni (566.14) driver install kurulumu öncesi Nvidia Experience'ı ayrı (Prog. Ekle/Kaldır'dan) sildim zaten hiç açmadım kullanmıyordum ve sadece tek Nv driver kurdum. Sistemden Nv Experience ayrı sildiğim için umarım oyunlarda Nvidia driver'ında sorun çıkmaz.

Win11 Görev Çubuğu sağ altta saatin oraya eklenen "Nvidia Ayarları" tıklayıp "Nvidia Denetim Masası" kısmından bakıyorum: sol kısımda "3D Ayarları" altında "Görüntü Ayarlarını Önayarla Yap" menüsünden "3D Uygulamanın(oyun içinde) Karar Vermesine İzin Ver" seçip bırakıyorum başka hiç bir şeye dokunmuyorum.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    FG frame genaration oluyor hocam, win 11 deki ayarlar konusunu bilemiyorum ben win 10 da oynuyorum halen, oyun için dediğiniz ayarlar bendede kapalı birde bu oyunu exculisive full screen da deneyin

Tüm driver ı dduu ile güvenli kip de silip en son driver ı yüklemeyide deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2024; 14:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

abi bu oyunun ilkini bitirmiştim, oyun birçok oyundan esinlenilip yapılmış, tıpkı singularity gibi

şunu soracağım, ikinci oyun ilk oyunun üzerine koyarak mı gitmiş, bir de hikaye derinleşiyor mu?

• josrdr kullanıcısına yanıt

evet ilk oyunun üzerine koyulan bir çok şey var hikayede gelişiyor bambaşka boyuta taşınıyor biraz battlestar galactica ve the 100 ezgileri almaya başladım :)

• Epic kütüphanesinde Horizon Zero Dawn olanlar için remstered yükseltme kaç TL acaba ?

• arkadaşlar 1 haftadır oynuyorum oyun ayarlarını nvdia üzerinden yaptım ancak oyun çok turuncu gibi geliyor. 3060ti 1080p oynuyorum. hangi ayarları düzeltmem gerekir? teşekkür ederim.

• edwardweo kullanıcısına yanıt
    Reshade kullanın hocam yukarda görüntüleri paylaştım, reshade konusuna girip inceleyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.