Oyun harika bi oyun, yalniz silah upgradeleri omur torpusu yap yap bitmiyor bi de yakin dovusu igrenc yapmislar... |
Bildirim
Oyun harika bi oyun, yalniz silah upgradeleri omur torpusu yap yap bitmiyor bi de yakin dovusu igrenc yapmislar... |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2024; 9:49:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2024; 14:13:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
abi bu oyunun ilkini bitirmiştim, oyun birçok oyundan esinlenilip yapılmış, tıpkı singularity gibi şunu soracağım, ikinci oyun ilk oyunun üzerine koyarak mı gitmiş, bir de hikaye derinleşiyor mu? |
evet ilk oyunun üzerine koyulan bir çok şey var hikayede gelişiyor bambaşka boyuta taşınıyor biraz battlestar galactica ve the 100 ezgileri almaya başladım :) |
Epic kütüphanesinde Horizon Zero Dawn olanlar için remstered yükseltme kaç TL acaba ? |
arkadaşlar 1 haftadır oynuyorum oyun ayarlarını nvdia üzerinden yaptım ancak oyun çok turuncu gibi geliyor. 3060ti 1080p oynuyorum. hangi ayarları düzeltmem gerekir? teşekkür ederim. |