Şimdi Ara

HORLAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN 33 YAŞINDAYIM.VE BAYA YÜKSEK Bİ SESLE HORLAMAM BAŞLADI 2 SENEDİR.KİLOMDA COK FAZLA DEĞİL 65 KİLOYUM.

İNTERNETTE BAZI SİTELERDE Horkes Snore Relief ZD100 Horlama Önleyici Burun Aparat DİYE BİŞEY GÖRDÜM KULLANANLARIN ACIKLAMALARI İYİ AMA SİTELERDEKİ ACIKLAMALARA PEK İNANASIN GELMİYO.ACABA BUNU KULLANAN VARMI.VARSA FAYDASI OLUP OLMADIĞI KONUSUNDA BİLGİ VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM.YOKSA EŞİM BENİ EVDEN ATICAK:D

• kimse bu konuda bilgi sahibi değil galiba..
  • güncel :)
  • http://www.kozmetikmarkalar.com/catinfo.asp?src=+&mrk=49&imageField2.x=14&imageField2.y=10

Rahat nefes almak icin idel 3 yil once ameliyat olmama ragmen arasira takiyorum cok rahatliyorum.
  • bende bir link vermek istiyorum 7 günde horlamaya %100 kesin çözüm adamlar 15 gün içerisinde para iade garantisi veriyorlar incelemenizi tavsiye ederim faydalı olması dileyimle.72 tldir
    bit.ly
    Warning! | There might be a problem with the requested link
    http://bit.ly/OcuGI5

saygılarımla...
  • selam arkadaşlar;

Kronik horlama problemine sadece 7 günde kesin çözüm sunar. — Horlamaya Son!

Horlama, sadece uykunuzu bölen sinir bozucu bir hastalık olmakla kalmaz! Aynı zamanda BÜYÜK bir sorundur ve beraberinde bir çok hastalığa da davetiye çıkardığı için tehlikelidir.

Günlük yaşam kalitenizin yükselmesi, sağlıklı ve daha rahat bir uyku uyumanız için horlama tedavisi önemlidir. Ayrıca horlama tedavisi, horlama ile oluşan ek rahatsızlıkların yok olması için de çok önemlidir!

Unutmayın! Horlama Ciddi Bir Hastalıktır. Fiziksel ve duygusal hasara neden olur. Uyku kalitesindedüşüş, uyku eksikliği, eşinizin rahatsızlığı, uyku apnesi ve onunla birlikte gelen daha bir çok hastalığa sebebiyet verir!

Artık horlamak istemiyorum, daha sağlıklı ve daha rahat uyumak istiyorum diyorsanız;

LİNKE TIKLAYIN

UMARIM YARARLI OLUR SAYGILAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.