Şimdi Ara

Horror-Mu [İşte HorrorMU Böyle Bir Server] Gelin GöRÜN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Neyse
  • @ByFeaR
    BöyLe birşeyin hatası veya teLafisi oLamaz...

Katılıyorm..
  • Rezillik yaaaa
  • O serverın adminin şifresini birileri görüp oyuna girip o şekilde sövdüler...O serverın sahibini bildiğim için konuşuyorum..Öle kelimeler kullanacak biri deildir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegpc

O serverın adminin şifresini birileri görüp oyuna girip o şekilde sövdüler...O serverın sahibini bildiğim için konuşuyorum..Öle kelimeler kullanacak biri deildir..

evet buda olmuş olabilir bence admın yapmaz gibime geliyor ama genede bilemem.

bu devirde kimseye güvenmicen:D
  • @ MoreAction
    Arkandayim Destekliyorum
  • Bu egerki admin degilse tüm acıkları kapatıpda öyle server acsaydı keske talihsiz bir olay yasanmıs admin yada degil bunu yapan bir insan oldugundan dolayı tüm insanlık adına kınıyorum bunu yapan kişiyi Admin yapmıs yada yapmamıs burasına takılmıyorum olabilir her insanın basına gelebilir.. Neyse Gecmiş olsun..
  • Arkadaslar Herkesden Ozur Diliyoruz Açıklarla Alakası Yok KafeDe Sifreyi Biri Gormus Ve Bunları Yapmıs Uzgunuz Bir Daha Boyle Birsey Olmucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dallasx

Arkadaslar Herkesden Ozur Diliyoruz Açıklarla Alakası Yok KafeDe Sifreyi Biri Gormus Ve Bunları Yapmıs Uzgunuz Bir Daha Boyle Birsey Olmucak

Gecmiş Olsun Kardes.Bunu Yapanada Yazıklar OlsUn
  • quote:

Arkadaslar Herkesden Ozur Diliyoruz Açıklarla Alakası Yok KafeDe Sifreyi Biri Gormus Ve Bunları Yapmıs Uzgunuz Bir Daha Boyle Birsey Olmucak

Zor bir durum, inş telafi edersiniz.
  • quote:

Eğer dediğin gibi biri şifereyi görüp yapmış oLsa premium meseLesinden niye söz etsin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Eğer dediğin gibi biri şifereyi görüp yapmış oLsa premium meseLesinden niye söz etsin??

Premium Meselesine Gelince CnWr Adlı Gm Yapmıstı Dogru Attıgımın Konusunda Onu Atanda O Sozleri Yapan Cocuktu Lutfen Bole Seyleri Arastırıp Oyle Cvp Verin Rezil Olduk Evet Ama Sorun Yapan Kiside Ozur Dileriz
    Dediğim Gibi Boyle Birsey Kesinlikle Bir Daha OlmucakPremium Meselesinden Soz Ettigine Gore Bizi Cekemeyen Birileri Varki Bunuda Yapmıslar Yada Kazandıgım Paraya Goz Diken Kazanmamı İstemeyen Biri Var Ki Bu İsi Para İcin Yapmıorz Alınan Para Direk Server İcin Yatırılıyor..
    İi Gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallasx -- 26 Temmuz 2008; 12:44:47 >

• Pek ikna edici bir cevap değiLdi ama neyse..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.