quote:Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR Sonuç nolursa olsn Mu-Fieste güzel bir server oraya gelip player çekmek neyse sonuçta Mu-Fiesta dan o servere hiç player gitmedi buda bi sonuç AMA Serverda XXX SERVERLARİN REKLAM EDİORLAR DAHA HALA. BU KADAR YÜZSÜZLÜK NEDİR Kİ
quote:Orjinalden alıntı: _TEADOR_ quote:Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR Sonuç nolursa olsn Mu-Fieste güzel bir server oraya gelip player çekmek neyse sonuçta Mu-Fiesta dan o servere hiç player gitmedi buda bi sonuç AMA Serverda XXX SERVERLARİN REKLAM EDİORLAR DAHA HALA. BU KADAR YÜZSÜZLÜK NEDİR Kİ BÖYLELERİ WAR TAKMA KAFAYA
Serverda Bugun İcin Bisi Yapildi Bugun Gelen Herkeze 3 Res Verilicek... Oyuna Girdiginiz Zaman fagfag Diye Gm Var Ona Soleyin Yeter;)
Beyler Bugun Oyunda Birşey Oldu Dark Yani Admin Playerları Sövdü Çıkın dedi Ban Attı GM'leri Kullandığını Söyledi. Ve Bi Gm'a Laf Attı: Ben Ona Forumu Ve Premiuymu Yaptırıp Çıkardım 15 Preli Kişi bana yeter çıkın gidin Dedi Ben bu serverin admininin çok kullanıcı biri olduğunu düşünüyorum Sakın Gitmeyin!!!