arkadaşlar biliyoruz ki bu forumda hort yapmak tehlikeli ve yasak dier forumlara dadınsak dadınmak : bulaşmak ( hort konusunda bulaşsak )
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: bigknife gereksizlerde de yasak mı Cık. İzin verdim, ne yaparsan yap. saol abi ospi
quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: bigknife gereksizlerde de yasak mı Cık. İzin verdim, ne yaparsan yap. saol abi ospi o elini
quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ o elini ee söylemek istemiyorum şuna yemiyo desene
quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ o elini ee söylemek istemiyorum şuna yemiyo desene evet yemiyo
quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ evet yemiyo bunu delikanlı gibi söylediğin için takdir ettim alkışlıyorum seni
ben d.km.n.org da buldum ama 1 senelik tam deyatlı araştırmadım başka sitelerde bulan varsa hemen hortlatalım ^^