Şimdi Ara

Horus4U#BP#KRONOS#BASE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

quote:

Orijinalden alıntı: StLegolaS

quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

Fabric 9 olmuyorsa Mirage Sword +9 alabilirsiniz chara.Damagelerde büyük oranda artıs goreceksinizdir

Valla ms9 aldım . Tüm BP lere tavsiye ederim. Yok böyle bi item ya :D

demiştim
    999 mu ban

Yok 2 günlükmüş :) korktum bende . Gate de tp olurken oto ban attı.
    Bu arada çara sos+2 alma konusunda bi kaç arkadaş öneride bulundu , sizce nasıl olur?

• i.beltten sasma bence bpye kesnlkle i.set lazım ms 9 güzel smdi apperlerini +9 la bencee:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

i.beltten sasma bence bpye kesnlkle i.set lazım ms 9 güzel smdi apperlerini +9 la bencee:D

Sos 2 bp nin kutsal beltidir bence Al derim ben.
  • i. set bozmamaya karar verdim :) ya anlamıorm bu iron sette bi iş var. beraber takınca neckle belti sanki buglu gibi oluyor. damage yemiorm. neckle ske belt takınca clublu bi adandan 400 400 yiyorum. setle 300 300. iki türlüde club def 20 oluyor ama set halinde takınca sanki buglanıyor :D
  • quote:

i. set bozmamaya karar verdim :) ya anlamıorm bu iron sette bi iş var. beraber takınca neckle belti sanki buglu gibi oluyor. damage yemiorm. neckle ske belt takınca clublu bi adandan 400 400 yiyorum. setle 300 300. iki türlüde club def 20 oluyor ama set halinde takınca sanki buglanıyor :D

iron setin büyüsü ^^ , psikolojiktir belki haha.. Dostum bu arada stat olarak HP'ye 100 verip STR'yi fullememenin amacı nedir? Canının yeterli olmadığını düşündüğün için mi statları o şekilde verdin?
  • Ara sıra rastlıyorum arenada, cidden sağlam bir karakterin var. Iron setten şaşmamalısın. MS çok yerinde bir tercih olmuş. Base battle priest için mirage sword'u, cz içinse wirinomu tek geçerim. Maddi sıkıntın olmadığını söylemissin, pazar +9 paper dolu, en kötü ihtimalle buy merchant kurarak 6gb'dan bir günde toplarsın seti, kolay gelsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surgéon

quote:

i. set bozmamaya karar verdim :) ya anlamıorm bu iron sette bi iş var. beraber takınca neckle belti sanki buglu gibi oluyor. damage yemiorm. neckle ske belt takınca clublu bi adandan 400 400 yiyorum. setle 300 300. iki türlüde club def 20 oluyor ama set halinde takınca sanki buglanıyor :D

iron setin büyüsü ^^ , psikolojiktir belki haha.. Dostum bu arada stat olarak HP'ye 100 verip STR'yi fullememenin amacı nedir? Canının yeterli olmadığını düşündüğün için mi statları o şekilde verdin?

Bir bp de en önemli özellik bence adam kesmesi değil yatmamasıdır. Aslında 200 str gerisi hp vermiştim. Bi ara 7.5k can oluyordu. Sonradan 236-100 ayarladım. İdeali bu bence. 255 str de denedim. kolay lokma oluyorsun :)

• ske beltle i.belt arasındaki def farkından olabilirdi 3oo 4oo olayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

ske beltle i.belt arasındaki def farkından olabilirdi 3oo 4oo olayı :D

Olabilir belki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Restless-

Ara sıra rastlıyorum arenada, cidden sağlam bir karakterin var. Iron setten şaşmamalısın. MS çok yerinde bir tercih olmuş. Base battle priest için mirage sword'u, cz içinse wirinomu tek geçerim. Maddi sıkıntın olmadığını söylemissin, pazar +9 paper dolu, en kötü ihtimalle buy merchant kurarak 6gb'dan bir günde toplarsın seti, kolay gelsin ..

Tavsiyene uymaya çalışacağım Can :) Bana baya yardımın dokundu burdan tekrar teşekkür ederm :)
  • Maddi sıkıntık yoksa sos +2 al bence süper gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Maddi sıkıntık yoksa sos +2 al bence süper gider.

Almayı düşünüyordum da herkes iron set bozulmasın falan dedi :/ Bilmiyorum bende :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Maddi sıkıntık yoksa sos +2 al bence süper gider.

Almayı düşünüyordum da herkes iron set bozulmasın falan dedi :/ Bilmiyorum bende :S

Sos ile ib arasında 2 anti def fark var ama verdiği 13 hp ve 13 str için almanı öneririm.
  • Uplamazsan Uplatırlar gülüm
  • Sos 2 ve Fabric 9 set yaparsan gerçekten güzel olur.Başarılarının devamını dilerim
  • Ms+9 satılıktır. Alıcılar 0538-555-80-69 arayabilirler..

Edit:Sadece Ms satılık.Karakteri satmaktan vazgeçtim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StLegolaS -- 17 Şubat 2011; 20:06:45 >
  • fiyat olarak ne düşünüyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.