Şimdi Ara

HoşçakaL Sro... HoşçakaL Athens.. HoşçakaL LangNedDuath.. HoşçakaL DH... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forumu bırakmasan olmazmı hacı güzeldi böyle
  • Kardeş ben bunu 1,500,000 kere denedim ama olmadı bırakamıyom yaw....
  • bbb MR.COWBOY abi

• Allah yolunu açik etsin.
  • Globallere her bakışımda,Mr.Cowboy arkadaşın globallerini görürdüm...

Her ne kadar yakından tanımasam da duyduğum kadarıyla bizim serverda oyunu delikanlı gibi oynayan bir üstaddı.

Hoşçakal...

Bari forumu bırakma da geleceğin silkroadcularına taktik ve destek ver
  • Ne diyim Kardeş En dogrusunu Yapmışsın Ben De bu oyunu yaklaşık 1,5 sene oldu oynuyalı Ama zevk için Deil Ekmek Parası için Oynuyorum oyun Parası Yapıp YTL hesabı Satıyorum Lise Son ögrencisiyim Harcımı Oyun Sayesinde Kazanıyorum Yani Kısaca
  • bu oyunu bu kadar turk oynamazken forumdan isimlerini bildigim 1-2 kisi daha vardı birde seni hatırlıyorum
  • YA KANKA ÖLE Bİ ANLATTINKİ AZ KALSIN AĞLIYCAKTIM VALLA K.İ.B YOLUN AÇIK OLSUN...
  • nerde o eski günler ... diyorum forumdan beni tanıyan kimse yoktur silkroad ilk başlarken diğer oyunlarda yeri vardı ve ordan beri takip ediyordu pek mesaj falan atmamışımdır ama mr cowboy çok tanıyorum efendi biri gitmesine üzüldüm. Mr. CowBoy verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tekrar tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Herkese Merhaba..

Yaklaşık 1.5 yılı bulan süredir aktif olarak bulunduğum server Athens'den bazı kişisel durumlardan dolayı ilişkimi bugün itibariyle kesmek kararını almış bulunmaktayım.

Bu serüvende çok şey yaşadım. Doğru-yanlış , eğri-doğru, arkadaş-dost, eğlenceli-hüzünlü... Aklınıza gelebilecek olan her türlü şeyi yaşadım. Bu zaman içerisinde dostumu da düşmanımı da tanıdım. Her zaman övünerek söylediğim tezimin doğru olduğunu insanların herhangi bir şey için birbirlerini satabileceklerini , sırf güçlü olmak adına yapabileceklerini arkalarına koymayacaklarını malesefki yine ve yine gördüm...

İlk önce nerdeyse dostum dediğim kişi tarafından hacklendim. Hacklendikten sonra zamanında bana eyvallah çeken herkesin gün gelip karakterimi kaybedince bana etmedikleri laf , küfür hakaret kalmamasına rağmen sırf gerçek dost dediklerim hatırına öncelikle oyundan sonra Athens den ayrılmadım..

Bu 1.5 yıllık serüvenimde bana yoldaşlık eden arkadaşlarım başta Gerilla{Lokman} ve Hayvan{Ali} olmak üzere bütün guiLd arkadaşLarıma, beni kendiLerini başkan oLarak seçen union arkadaşLarıma gönüLden teşekkür ediyorum.{KendiLerine iLetirseniz sevinirim}

GuiLd arkadaşLarımdan tek ricam benim yokLuğumu kimseye beLLi etmeyin. Yeni başkanınız Gerilla'ya saygı da kusur etmeyin. Ve en önemLisi birbirinizi asLa bırakmayın. LangNedDuath efsanesi ben oLmasam da sürsün. Gözümü arkamda bırakmayın.

Son oLarak ; Athens'den ve bu forumdan isteyerek ya da istemeyerek , doğruLarımLa veya yanLışLarımLa sizLeri kırmış isem hakkınızı heLaL edin.

Bana bu güzeL günLeri yaşattığınız için hepinize minnettarım..

Tekrar görüşmek üzere... Kendinize iyi bakın...

Legend of the Athens
    Mr_CoWbOy

Yolun Acık Olsun Kardes.Athens ilk açıldıgı gunden beri tanıyorum seni.Başka bir oyunda karşılasmak umuduyla...
    İş nedeniyle bende Sro yu bırakmak zorunda kaldım.ama yaz bitince SUN online baslıcam yada LOTR online.Bekleriö

• güle güle ne diyelim o kadar emek verip charını geri almıştın ama karar senin hayatta başarılar
  • Ewet yine bu oyuna deger veren bir arkadasimiz daha oyundan ayriliyor

Lord Westside, Mr Cowboy w.s w.s

artik oyunun bence tadi tuzu kalmamaya basladi!......

artik oyun bebe online'ye döndü

BU ARADA HAYATİNDA BASARİLAR

HOSCAKAL !.......

• banlıydım.. zamanında yazamadım
    Mr.CoWbOy bu oyunun en eski adamlarındandı..
    Forumdakilere oyunla ilgili çok ama çok iyi yardımları bulundu hakkı ödenmez
    oyunu ve forumunu bırakmanın nedenini bilmiyorum ama kendine iyi bak abi real hayatında başarılar dilerim..
    Allah'a emanet ol bizi unutma
  • muhahahha güldürme beni ben buraları bırakcam die 2 konu açtım ama bak hala burdayım.Bırakamssın burayı
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Herkese Merhaba..

Yaklaşık 1.5 yılı bulan süredir aktif olarak bulunduğum server Athens'den bazı kişisel durumlardan dolayı ilişkimi bugün itibariyle kesmek kararını almış bulunmaktayım.

Bu serüvende çok şey yaşadım. Doğru-yanlış , eğri-doğru, arkadaş-dost, eğlenceli-hüzünlü... Aklınıza gelebilecek olan her türlü şeyi yaşadım. Bu zaman içerisinde dostumu da düşmanımı da tanıdım. Her zaman övünerek söylediğim tezimin doğru olduğunu insanların herhangi bir şey için birbirlerini satabileceklerini , sırf güçlü olmak adına yapabileceklerini arkalarına koymayacaklarını malesefki yine ve yine gördüm...

İlk önce nerdeyse dostum dediğim kişi tarafından hacklendim. Hacklendikten sonra zamanında bana eyvallah çeken herkesin gün gelip karakterimi kaybedince bana etmedikleri laf , küfür hakaret kalmamasına rağmen sırf gerçek dost dediklerim hatırına öncelikle oyundan sonra Athens den ayrılmadım..

Bu 1.5 yıllık serüvenimde bana yoldaşlık eden arkadaşlarım başta Gerilla{Lokman} ve Hayvan{Ali} olmak üzere bütün guiLd arkadaşLarıma, beni kendiLerini başkan oLarak seçen union arkadaşLarıma gönüLden teşekkür ediyorum.{KendiLerine iLetirseniz sevinirim}

GuiLd arkadaşLarımdan tek ricam benim yokLuğumu kimseye beLLi etmeyin. Yeni başkanınız Gerilla'ya saygı da kusur etmeyin. Ve en önemLisi birbirinizi asLa bırakmayın. LangNedDuath efsanesi ben oLmasam da sürsün. Gözümü arkamda bırakmayın.

Son oLarak ; Athens'den ve bu forumdan isteyerek ya da istemeyerek , doğruLarımLa veya yanLışLarımLa sizLeri kırmış isem hakkınızı heLaL edin.

Bana bu güzeL günLeri yaşattığınız için hepinize minnettarım..

Tekrar görüşmek üzere... Kendinize iyi bakın...

Legend of the Athens
    Mr_CoWbOy

• erfsane ben olmasamda sürsün..
    saygıda kusur etmeyin..
    ayrılıyorum bitti vs..

yaw amma çok kaptırıyosunuz kendinizi oyuna..
    tmm gerçek hayatta ii birisine benziyosun..
    oyuna fazla kaptırmışın ne güzel arkadaşlar edinmişin oyundna ama herşeyin sonu deil bu yaw..
    bende çoğu oyunu bırakınca hatta bıraktıktan sonra bi dünya arkadaşımla msn den fln konuşmaya dewam ediyorum.. yani böyle ağlama olayları fln aşırı saçma üstte elemanın dediği gibi napalım siyah çelenk fln mı koyalım hakaten doğru..
    neyse 1 kişi eksilmiş.. evt aegeden bırakanları bekliyoruz.
    sanada hayatta başarılar..
  • Açıkçası üzüldüm desem yalan olur hatta sevindin senin adına...Ben sro yu bıraktığımda hiç üzülmemiş hatta rahatlamıştım..sonra hayatıma wow u soktum bütün dertlerim bitti...

sana daha öncede söyledim SRO eknik ve taktik olarak misyonunu tamamlamış bir yapım..oyun lagdan, editten, dcden, bottan, hileden ,yalandan ibaret tamamen...böyle birşeyle kim artık zaman geçirmek isterki..senin gibi pro oyuncuların zaten böyle birşeyle vakit kaybetmemesi lazım...SRO online dünyası için iyi bir başlangıç olabilir...İşin temelini kavramak için..Ama dediğim gibi en fazla 2-3 ay dan sonra hele hele şimdiki durum söz konusuyken bence en fazla 1 ay oynanıp çöpe atılıcak bir oyuncaktan farkı yok SRO nun..

Onun haricinde asıl en önemli konu serverlardaki kendini bilmez playerlar...her dakka küfür ,hakaret , tahrik v.s.Çünkü bu beleş olduğu için herkesin girebileceği biryer..hal böyle oluncada hertürlü insan aramızda maalesef...forumdada durum farklı değil...herkes bir havalarda..herkes kendini bişey sanıyor...Ben burda yaklaşık 1 sene yeni başlayanlarla bilgilerimi paylaşmaya çalıştım ama buna bile kendini bilmez bazı kompleksli şahıslar laf ettiler, tahrik ettiler, çamur attılar vs.oyunu bıraktım arkasından forumdaki SRO bölümünüde bıraktım...Çünkü buraya girince bikaç dengesiz eleman var onları gördükçe forumdan soğuyorum...

Herşeye maydanoz olan, kendini bi halt sanan, bilmediği konuda iddia eden, kavga arayan, bela arayan adamlar oldukça ben , cowboy yada bu forumun eskileri burayı teker teker terkedicekler...sizde hergün açılan abuk sabuk saçma sapan topiklerle başbaşa kalıcaksınız...Cowboyun açtığı tiger girl , cave topikleri bu forumun en bilgilendirici en eğlenceli topiklerindir...bunlar dışında daha birsürü topiği var ben sadace birkaçından örnek verdim...bu konuda hiç alçakgönüllü olamayacağım cowboyda bende ve hala aktif olan 10-11 kişide bu forumun ve oyunun efsanleriyiz..(bu efsane kelimesine laf eden algısı zayıf arkadaşa gönderme olsun) Efsaneyiz çünkü ilkleri biz yaptık...Efsaneyiz çünkü botsuz , editsiz 3-4 tane 70 char kastık..Saygımızı asla kaybetmedik..Kurduğumuz guildler bulundukları serverlara damga vurdular...Hep en büyük olduk yada olmaya çalıştık..Misyonumuz belliydi ve bu misyonu en iyi şekilde gerçekleştirdik..Hakkımızla emeğimizle yaptık...

Bu foruma botla char bilmem kaçtane char kasıp yok isyi şöyle kestik yok en güçlü biziz yok en kral biziz diye topik açmadık hiçbirzaman...Biz zaten isy i ilk kesendik...ilk lvl 5 guilddik.. ilk lvl 70 tik 80 dik...cave e ilk girendik...ilk sos kullanandık...biz zaten bunları ilk olarak yaşadık o yüzden kimseyle sidik yarıştırmak gibi bir durumumuz olmaz olamaz...muhattab bile olmam açıkçası beni yargılıycak adamla...

Cowboy sana gene söylüyorum..Bırakman isabet olmuş..Wow a gel kardeş...gel bana dua ediceksin bak çok ciddiyim...SRO yu bırak ve ne foruma uğra ne oyuna uğra...Ben oyunu bıraktım hadi dedim bari forumdan yenilere yardım edeyim bana yapılmayan terbiyesizlik kalmadı..isimlerini veririm hepsinin tek tek...alayı banlandı ceza aldı ama yüssüzlük yapıp fake nicklerle tekrar girdiler...kavga meraklısı insanlarla asla muhattab olma..burası milletin egosunu tatmin ettiği biryere dönüştü en kısa zamanda kurtul burdan..kal sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

oyun lagdan, editten, dcden, bottan, hileden ,yalandan ibaret tamamen...böyle birşeyle kim artık zaman geçirmek isterki..senin gibi pro oyuncuların zaten böyle birşeyle vakit kaybetmemesi lazım...SRO online dünyası için iyi bir başlangıç olabilir...İşin temelini kavramak için..Ama dediğim gibi en fazla 2-3 ay dan sonra hele hele şimdiki durum söz konusuyken bence en fazla 1 ay oynanıp çöpe atılıcak bir oyuncaktan farkı yok SRO nun..

Onun haricinde asıl en önemli konu serverlardaki kendini bilmez playerlar...her dakka küfür ,hakaret , tahrik v.s.Çünkü bu beleş olduğu için herkesin girebileceği biryer..hal böyle oluncada hertürlü insan aramızda maalesef...forumdada durum farklı değil...herkes bir havalarda..herkes kendini bişey sanıyor...Ben burda yaklaşık 1 sene yeni başlayanlarla bilgilerimi paylaşmaya çalıştım ama buna bile kendini bilmez bazı kompleksli şahıslar laf ettiler, tahrik ettiler, çamur attılar vs.oyunu bıraktım arkasından forumdaki SRO bölümünüde bıraktım...Çünkü buraya girince bikaç dengesiz eleman var onları gördükçe forumdan soğuyorum...

şu kelimelere tek bir kelime dahi eklemeye gerek yok

aklımdan ve kalbimden geçenleri tek tek yazmışssın tebrikler

bu oyun için artık tek bir kuruş bile harcamaya değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 2 Mayıs 2007; 15:46:41 >

• Athens adına hayırlı bir karar vermişsin. İki char iki chardır -sanırım üç olmuş bu aralar ama- serverın kalabalığı biraz daha azalır. Eliyle lvl atlamayana serverların kapıları kapalı olmalı. Cowboy, ben yahut diğerleri. Adına sevindim bot kullandım charımı geri aldıktan sonra demişsin ki bu da olumlu bir gelişme dürüst olmaya çaba sarfetmek . Üzüldüğüm nokta insanlara "oyunlar" ın yalan dahi söyletebilmiş olması. Birkaç mesaj üstte arkadaşın "biz bot kullanmadan kaç tane 70 char vs. kastık" gibisinden maval okuyor acaba forumun büyük çoğunluğu yeni ergen gençlerden mi oluşuyor diye düşünmeden edemiyorum. Bu mesajı yazma nedenime geleyim insanları forum ortamında da olsa kandırmak etiken doğru değil. Birisi "ben buyum" diyorsa ve " ben buyum" yalansa fikrimi söylemem gerekir. heretic'in taraflı tutumları yüzünden zaten rahat mesaj yazılmıyordu yeni yetkili çok daha sağlıklı bir arkadaş.

Seninle aynı dönemde yan yana oynayan kişiler pekala mr cowboy charının bot kullandığını biliyorlar. Senin sözlerinden çok daha fazla riayet edeceğim kişiler. Daha sonra haydan gelen charın huya gitti, uğraştırdı müstehaktır. Oyunun geneline bakarsanız lvl atlamanın çok çok zor olduğunu görmek zor değil. Lvl demek bu oyun için her şey demek. Her şey olmak için de hile serbesttir birçok kişi için. Fakat oyunda tecrübeli olunca daha hızlı lvl atlanıyormuş gibi bir yanılgı var ki saçmalıktan ibaret. Athens te oynadığım için çok iyi biliyorum "briseis charını kaç günde 60+ ve kaç günde tam max. lvl'e ulaştırdın?". Herhalde bir ay sürmemiştir. Arkadaşın oyunu ne kadar ciddiye aldığını, hırsını, güçlü olma istediğini, başkalarından çok kendi kendini öven çok fazla açıklamasını eski mesajlarına bakarak görebilirsiniz. Bot satışı yapıp akabinde de bu kadar hırs sahibi olup, oyunu oyundan öte gören birisi sabredip elle oynar mı? Birçok serverda ortalama lvlde de charların var, lvl atlamak elle bu kadar kolaysa bizlere de anlat bu sırları. Senin guildinin eski bir oyuncusundan örnek vereyim. İzinsiz konuşuyorum hakkında ama en iyi örnek o olabilir. DuMaN'ı biliyorsun. Oyunda ilk tanıştığım oyunculardan biridir. 2x li lvldeki hallerini bilirim. O adam aylarca bilgisayar başında lvl kastı ve güç bela charını 70 e getirdi -80 açılmadan önce-. Ben ondan ve daha sonra elle ilerleyen diğer arkadaşların ne kadar uzun zamanda ne kadar zor zahmet ilerlediklerini görünce ne kadar desteksiz iddalarda bulunduğunuzu da daha iyi anladım.

Vesselam kıytırık bir oyun için dürüstlüğünüzden ödün vermeyin. Herkes için geçerli ben de dahil. Bot kullanıp kullanmama kavgası çıkarmak için yazmadım mesajı özellikle belirtmek isterim. Oyun yüzünden ne hallere gelinebileceğinin güzel bir örneğidir arkadaş. Foruma katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Ama doğru dürüst bir oyuncudur, oyunu hakkıyla oynamıştır diyorsanız aldanmamanızı tavsiye ederim. Son bir dipnot ve çok sevdiğim bir söz; duyduğuna inanma, gördüğünün yarısına inan!

• bb
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.