Şimdi Ara

Hoşlandığım Kızla Konuşma Vakti Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bernard Cantant

quote:

Orijinalden alıntı: Brain Free

yemez başarılı olmaz dostum seviyorsan git konuş

Amacım sevgili olmak değil sadece tanışmak.Sevgilisi olan kıza yazmak benim kitabımda yazmaz.

Madem boyle artist artist konusmayi biliyorsun kitabimda yazmaz bilmem ne diye o zaman ne diye kiz ayrildiktan sonra tanismiyosun suan istedigin tek sey taniyip severse sevgilisinden ayrilsin benle ciksin ne kadar ahlaksiz bir insansin yanimda olsan yuzune tukururdum sevgilisi olan biri icin boyle seyleri dusundugun icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 9 Ocak 2012; 19:06:34 >
  • Çok kötü ya
  • gereksiz bence ama kullanılabilir zaten amacın tanışmaksa yakınında bulun bi şekilde konuşursun
  • olacakları söylüyorum kız mehmeti tanımayacak

bütün okulda mehmetimi arıcak senin için

daha yaratıcı ol ve kesin sonuçlar alabileceğin planlar yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitofthemind

olacakları söylüyorum kız mehmeti tanımayacak

bütün okulda mehmetimi arıcak senin için

daha yaratıcı ol ve kesin sonuçlar alabileceğin planlar yap

Tanıdığı için sorun yok yanlarında çok gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucci

Benim bi arkadaşta aynı yöntemi yaptı. Kız zeki çıktı yemedi anladı art niyeti. Sapık damgası yedi sosyal hayati alt üst oldu. Sağ elinden başka dayanağı kalmadı

Kiz zeki falan degil tam malmis o zaman.Kendisiyle tanismak isteyen cocuga sapik diyorsa asil ta.ak yapilmasi gereken o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

Orijinalden alıntı: Bernard Cantant

quote:

Orijinalden alıntı: Brain Free

yemez başarılı olmaz dostum seviyorsan git konuş

Amacım sevgili olmak değil sadece tanışmak.Sevgilisi olan kıza yazmak benim kitabımda yazmaz.

Madem boyle artist artist konusmayi biliyorsun kitabimda yazmaz bilmem ne diye o zaman ne diye kiz ayrildiktan sonra tanismiyosun suan istedigin tek sey taniyip severse sevgilisinden ayrilsin benle ciksin ne kadar ahlaksiz bir insansin yanimda olsan yuzune tukururdum sevgilisi olan biri icin boyle seyleri dusundugun icin..

Başta söylediğim gibi sadece tanışıcam ve araya seviye koyucam.Çok ağır konuşmuşsun üzüldüm.

• hadi bahalım hop hop hop ....................

• Değişik fikirleride bekliyorum daha iyileri varsa.
  • Hayırlısı bkalm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.