Arkadaşlar kendi forumumu satmak istiyorum host ve domainim paralıdır bedava değildir üzerinde vbulletin 3.5.4 ve mkportal kuruludur 1 ay oldu alalı ilgilenmiyorum o yüzden satmak istiyorum ilgilenen arkadaş olursa p.m atsın yada msnden eklesin eğer yasak değilse sercanakgun10@hotmail.com
ya zaten heryer forum doldu, kim ne yapsın senin forumunu, zaten vb kurmak 2 dk sürüyor, eğer kullandıgın vb lisanslı ise ben teklif verebilirim (1 lisansım var ama 2 lisans cok daha iyi olur :))
onun dısında eğer host 1 yıllıksa ve sahip oldugun alan soyle 20 gb falansa, tabiki teklif veren cıkacaktır. ama hiçbir acıklama yapmamıssın. bu gibi satıs durumlarında sitenin adresi, pagerank değeri (ki zaten 1 ay olmus, muhtemelen 0'dır ) alan ve bandwidth ayrıca kac yıllık host satıyorsun, domain banlı mı ya da nasıl bunları belirtmen lazım. ayrıca forumdaki üye, konu, entry sayıları vs. de önemlidir forum satanlar için.
et kardeş biraz açıklama yapman gerekiyor
evet kardeş biraz açıklama yapman gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme