Şimdi Ara

Host Olmak İstiyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
6
Favori
132.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkdaşlar asıl mesleğim elektrik ama artık sıktıda sıktı beni host olmak istiyorum forumda bir çok kişi host çok berbat demiş fakat benim işimde sıkıc ve berbat olmaz.uyuyamazsınız demişler ki bizde mesai yapmaktan zaten uyuyamıyoruz.maaş iyi demişler benim maaşta zaten asgari ücret :) .

ayrıca otobus çocukluğumda beri olan bi tutuku seyahat etmeyide severim.

bugun bir çok firmaya internet üzerinde başvurudm sadece varan dan beni aradılar görüşmye geliniz diye.
    varan turizm nasıl bi firmadır onun hakkında bilgi almak istiyorum maaş veyoğunluk bakımdan.

2. olarak isteiğin bi yere seçme şansın varmı yani ben karadenize hizmet etmek istiyorum dyebileme şansın varmı

3. oalrak ayda toplam kaç sefer yapılıyor.

4. olaraj hiç tecrubem yok yarın bana ne gibi sorular sorabilirler.. :)
  • yarın metro ve pamukkalede yazaneleridne başvuru yapmayı düşünüyorum sayın zerzavatçı referans olurmusunuz. kimlerle görüşmem gerek.
  • rasgele forumda dolaşırken bu başlığı gördüm. hiç aklımda yokken birden kafama yattı üni. öğrencisiyim. öylesine aradım pamukkaleyi görüşmeye çağırdılar. şimdi görüşmeden geldim ve haftasonu staj seferlerine başlıyorum. :D Allahın işine bak. bu arada izmirde oturuyorum ilgilenen arkadaşlar kaçırmasın host açıkları var sanırım. gerçi 10 kişi orda beklerken hepsini gönderdi host amiri, bana kal dedi uzun uzun anlattı bende yapabilirim dedim. 1 saat içinde gelişti herşey. umarım üstesinden gelirim :D
    iyi forumlar
  • İzmir pamukkale alım yapıyor kı pamukkalenın merkezı ızmırdır.
    İkincsi bu işi uzun süreli düşünen sonrasında bıyerlere gelmek isteyen arkadaşlar için lise mezunu arkadaşlar için yanı tavsıyem Varan ve Kamil kOçtur.
  • sayın zerzavatcı üst deki mesajımı okurmusunuz ce cevap vereblirmsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinms

yarın metro ve pamukkalede yazaneleridne başvuru yapmayı düşünüyorum sayın zerzavatçı referans olurmusunuz. kimlerle görüşmem gerek.

Dostum metroda 2. kata cık orda zaten bir oda 3-5 kişi görcen form doldurtuyolar yarın gel egitim staj diyolar hemen bir staj yapıp işe baslıyosun alınmam gibi bir endişen olmasın pamukkalede sanırım sadık bey var ordaki durum nedir bilmiyorum ama metro %100 alır işe
  • asshur sağolasın bana referasn olarak gösterebilceğin isim söylermisn.

birde metroda aylık ortalama bi host kaç sefere çıkabiliyor(sınır limit gibi bişe varmı yani ).birde ücretlendirme sefer başına mı aylık sabit mi ?

sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinms -- 21 Haziran 2010; 14:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinms

asshur sağolasın bana referasn olarak gösterebilceğin isim söylermisn.

birde metroda aylık ortalama bi host kaç sefere çıkabiliyor(sınır limit gibi bişe varmı yani ).birde ücretlendirme sefer başına mı aylık sabit mi ?

sağolasın.

Referans aramıyolar olsada alıyolar olmasada alıyolar işe.

Metro sistem gittigin sefere göre para alırsın ist-ank gidip gelirsin 45 lira alırsın sınır limit yok köle gibi kullanılırsın seferden gelirsin raporunu verirsin 2-3 saat sonraya sefer yazarlar yenisin eskisin bakmazlar 3 günlük adama cift kat bile verebilirler yorgun musun diye sormazlar egitimde 7 saat dinlenme derler 2 günde 7 saat zor dinlenirsin sistem böyle kısacası
  • arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum bende bu işi yapmak istiyorum.ama öncelikle otogara gidip muavinlik için başvuru yapabiliyor muyuz.host değilde muavinlik Birde arkadaşımda bu işte çalışmak istiyor ancak biraz kilo problemi var sorun olur mu acaba
  • merhaba arkadaşlar

bende host olmak istiyorum, izmirde otuyruyorum 18 yaşındayım ve yaz ayını değerlendirip en az 1 ay çalışıp iyi bir para kazanıp dershaneye yazılmak istiyorum.
    tek sağlık sorunum astım hastası olmam ,izmirde bana en uygun şirket hangisidir ayrıca boyum 1.78 kilom 80 fiziksel bir engelim yok tek sorunum kaşlarımın birleşik olması bu özelliklere sahip bir çaylak hangi şirketlere gitmeli ve neler yapmalı
    saygılar
  • quote:

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum bende bu işi yapmak istiyorum.ama öncelikle otogara gidip muavinlik için başvuru yapabiliyor muyuz.host değilde muavinlik Birde arkadaşımda bu işte çalışmak istiyor ancak biraz kilo problemi var sorun olur mu acaba

arkdaşım muavin genelde otobusun kendi elamanı oluy yani şofor veya sahibinin tanıdığı o yüzden muavin olmasıın öel bi başvuru yok.zaten muavinlik yapılmaz o berbat.Kilosuna göre yani koridorda düz bi şekilde rahat hareket edemiyecek ise evet sorun olur.Fiziğe dikkat edmiyo değiller.

quote:

merhaba arkadaşlar

bende host olmak istiyorum, izmirde otuyruyorum 18 yaşındayım ve yaz ayını değerlendirip en az 1 ay çalışıp iyi bir para kazanıp dershaneye yazılmak istiyorum.
    tek sağlık sorunum astım hastası olmam ,izmirde bana en uygun şirket hangisidir ayrıca boyum 1.78 kilom 80 fiziksel bir engelim yok tek sorunum kaşlarımın birleşik olması bu özelliklere sahip bir çaylak hangi şirketlere gitmeli ve neler yapmalı
    saygılar

Pamukkaleye başvurabilirsin.Metronun orda santarali varmıydı bilmiyorum varsa metroyada bi bak.
    metroda işelr şöle şürür kısaca anlatıyım çünkü dışardan hostluk nane limon gibi grnüyor ama işin içinde isen okadar basit değil.
    İlk başta host için başvuru yapmaya geldim diceksin sana bi form vercekler yanında fotonu götür. Doldurduktan sonra mülakata girceksin korkma okdar zor bişe değil kendini tanıt falan unutma sosyal takılır gibi şeyler anlat sinama giderim falan gibi... :p kereste gibi bi insan sanmasınlar yani.:D
    Mülakattan başarı olursan eğitmenler sınıf ortamında nedir ne değildir anlatımı yapcak daha sonra 2 sefer ücretsiz bi şekilde tecrubeli bi hostla çıkcasın.bu staj seferinde soran hemen 1 gün bile beklemden işe başlıosun.Sigortan zaten eğitimde başlıyor.

İş nedir onu anlatıyım.
    ilk başta otobusun kalmasına 20 dk otobuse bince mağzeme kontrolu yapcan sağ sol temziliği vs. ön kapıda bekleyip yolcuları karşılıcan hoş geldinzi vs. muahabbeti.sonra sana rezervayon kağıdı vercekler bakcan mesela A tesisinde sendeki kağıta 15 kişi bince görünüyor saycan 15. varmı sırası iel her tesiste kaç kişi bindiğine ama dikkat yanlış sayma :)
    yolcu muahbeti bittimi sıra geldi anonsa işte suraya gitmte olan aracımzı haret etti vs.
    soran ikram servisi vs..sonra koltuğuna otur ve yolu izle ikaz gelirse yapanın yanıan git
    önemli bi nokta eline uydurkktan kağıt al her harekti dakikası dakikasına yaz en son sana bi rapor kağıdı vercekler o akğıda işlicen o bilgileri şu saat giridk çıktık şukadar yolcu aldık indirdik vs..

işe girceksen sosyal hayatı unut,hiç vaktin olmcuk boş günün olmcucak devamlı yoldasın genelde gece yola çıkcağıdna uykuyu unut günlük dinlenen 5 saat en fazla oda şöyle sabah 9 da vardın sana öğle 4 de yla çıckan dicekler 9 ile 4 senin dinlenme molan naparsan yap uyu gez.

maaş ise sefer başına yani sallaıorum istanbul ankaraya git gel yaptığında 50 tl alırsın.

kısaca;
    Kontrol(ikram,mağzeme,şofor uyumluluğu,sorun falan varmı )
    yolcu hizmeti ( ne isterlerse yapcan saat fark etmez)
    Rapor ( otobusun hareketinin her dakikasını yazcan ve olayları)
    Anons ( otobus kalması , durmasu , tesise gelmesi varda var bazı tesislerde otomtk anons yok ordada sen yapıyon)

Kaş sorun oluşturmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinms -- 15 Temmuz 2010; 23:34:49 >

• Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim.Ankara'da oturuyorum.Eylül sonuna kadar(okul başlayana kadar) hostluk yapmak istiyorum.yol gösterirseniz sevinirim.şimdiden teşekürler..
  • Merhaba arkadaslar,

gecen günlerde Rize-Kdz.Eregli seferi yaptim.
    ( 20 saat )

otobüste sadece bir host vardi.
    Otobüse ögle vakti 14 sularinda bindim.
    Sefer boyunca Host bir an olsun bile yatmaya gitmedi, devamli otobüsün icinde kosturdu.

Eregliye varmadan önce kendisyle sohbet etme imkani buldum.

bana isin zorluklarini anlatti.
    Ereglige vardiginda ( son durak ) sadece 1 saatlik bir sürelerin oldugunu, ve ardindan
    tekrar Rize döneceklerini,Rizeye vardiklarinda hemen bir Bodrum seferine
    cikacaklarini bana anlatirken resmen tüylerim ürperdi.Yani adam akkili hic dinlenmeden
    yaz aylarinda teker üstünden inmedigini anlatti.
    cocugu görsenis , igne iplik olmus.
    Her molada ve otogarlarda elinden sigar düsmedi.

host olmak isteyenlere kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 5 Ağustos 2010; 21:36:26 >

• merhaba arkadaşlar ben bu yaz nilüfer turizmde 3 ay çalıştım yardım isteyen varsa bu konuda istediğini sorabilir
  • MERHABA BEN FURKAN 16 YAŞINDAYIM LİSEYE GEÇTİM BENDE HOST OLMAK İSTİYORUM MERSİNDE YAŞIYORUM GEÇEN YIL AMCAM GİLİN ARABASINDA ÇALIŞMIŞTIM ARABALARINI SATTIKLARI İÇİN AYRILDIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ GELECEK YAZ GİTSEM BENİ ALIRLARMI LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİMİSNİZ
  • merhaba arkadaşlar ben 18 yaşımı meslek lisesi mezunuyum diplomamı aldım ve hostluk yapmak istiyorum bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim
    -bu harcırah olayı maaşın yanında ekstra bişi mi yoksa maaşın tümü o mu?
    -ben çanakkalede ikamet ediyorum ve seyahat engelim hiç yok yani çanakkaleye ayda 1 gelsemde olur bu iş bulmamı engellermi?
    -birde metroda eğitim verilrken kalacak yer veriyorlarmı malum işe girene kadar kalacak yerimiz olmayacak

son olarak host olarak çalışan veya host olarak iş bulmamda yardımcı olabilecek birilerine ihtiyacım var hangi şehirde olursa olsun önemli değil bir şekilde ulaşırım çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukano07 -- 4 Eylül 2010; 1:20:02 >
  • ben umranıyede oturuyorum Lise mezunuyum 18 yasındayım .. fizik ve gorunum olarak bu ıse uygun oldugumu dusunuyorum
    uykusuzluga alısıgım 2 gece uyumadıgım zamanlar olmustur .. Zerzavatçı kardes yada baska bırısı referans olurs memnun olurum
    antalya ızmır ankara seferler farketmez .. kemer cıvarını ıyı bılıyorum tur fırmalarıda olabılır otellerı felan bılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JcR -- 13 Eylül 2010; 8:16:02 >
  • Arkadaşlar umarım bilgisayarın başında, yada sokaklarda geçirdiğiniz uykusuz geceleri, çalışırken geçireceğiniz uykusuz gecelerle birbirine karıştırmıyorsunuzdur.. Zira çok çok zor gelecektir size. Çünkü misal bir İstanbul Ankara seferini ele alalım. Akşam 6 seferi olsun. 6da istanbul esenlerden çıktınız, sürekli ayaktanız, hizmet ettiniz, vs. gece 12de aştidesiniz. ortalama 1 saatlik bekleme süresi olacak bu süreyi otobüsü temizleyerek geçirirsiniz, tekrar yolcu alıp sabah 7 civarı tekrar esenlere aynı şartlar altında geri dönersiniz. Bu süre zarfında uyursanız rapor yazılır. Özellikle hostlar bu konularda şoförlere ve muavinlere çok dikkat etmeli, tamam sen geç arkada uyu ben hallederim gibi şeyler söylerler, sakın dinlemeyin. Ayağınızı kaydırırlar.

Bu örnek en basitiydi. Otobüs firmalarının hemen hemen hepsinde sefer seçemezsiniz. Bugün antalya, yarın trabzon, ertesi gün izmir... Zaten bir izmir trabzon seferi yeter sizlere, görürüm 2 gecelik uykusuzluğu

Bende bu işi yaptım bir süre. Tekrar yapacağımı sanmıyorum. Her iş değişiminde farklı bir sektöre geçiş yapıyoruz..
    Herkes için hayırlısı olsun, en kolayı otogara gidip yazıhanelere sormaktır.

• eyw kardes .. zaten zor iş biliyorum ben uyku sorunu yaşadıgım ıcın tercihlerim arasında .. olursa olur hosuma gıderse yaza kadar calısabılırım .. bgun gıdıcem esenler otogara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JcR -- 13 Eylül 2010; 9:03:01 >
  • acaba hostlukta kış sezonu içinde alım olurmu? çünkü ben aöf okucam ve zamanım var bu işi yapmak için. ve genelde diolar işte bu host işinde en fazla üni öğrencileri çalışıyor ve sadece yaz sezonu çalıştıkları için okullar başladığında çıkıyolar.onun içinde firmalar kış için host arıyolar diolar. doğruluk payı varmı bilmem ama mantıken olabilirde! bu işi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.