Şimdi Ara

HOST ŞİRKETLERINE SESLENIYORUM BAKMADAN GEÇMEYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR turanlar ılkogretım okulu
    karsu:
    turanlar koyu-germencık-aydın BU OKULA Bİ SİTE LAZIMMIŞ OKULUN ÖĞRETMENİ İSTİYOR HOST VE DOMAİN VEREBİLECEK Bİ HAYIRSEVERR VARMI ARANIZDA???

• Epido bilişim olarak biz hosting ihtiyacını karşılaya biliriz ancak malesef domain veremiyoruz.

msndestek@epido.net
  • tşg ederım sağ olun levent bey
  • # 100 MB Web Alanı
    # 1 GB Aylık Trafik
    # Sınırsız POP3 E-Mail Hesabı
    # Sınırsız Subdomain
    # 1 Domain Barındırma
    # 1 E-Mail Listesi
    # POP3 ve Web Erişimi
    # Türkçe Arayüzlü WebMail
    # E-Mail Yönlendirme
    # Otomatik Cevaplayıcılar
    # E-Mail Filtreleme
    # Sınırsız MySQL Veritabanı
    # PhpMyAdmin
    # CGI, SSI, PERL, PHP
    # FrontPage
    # Sınırsız FTP Erişimi
    # Web Tabanlı Dosya Yöneticisi
    # Özel Hata Sayfaları
    # Detaylı Web İstatistikleri
    # Web & FTP Günlüğü Kayıt Etme
    # Şifreli Dizinler
    # Cpanel Kontrol Paneli
    # Fantastico
    # Şifre Korumalı Dizinler

--------------------------------------
    Bu özelliklerde bir hosting hizmetini ücretsiz olarak sağlayabiliriz.

Almak istediğiniz domain adresini lütfen "PM" ile tarafıma bildiriniz.

• Bende aynı şekilde verebilirim. Eğitime destek amacımız ve portföyümüzdür. Ancak domain kaydı yapamiyoruz.
  • www.adamerweb.net bu tarz konularda çok hassastır domain ve host ihtiyaçlarınızı bildirirseniz size yardımcı olurlar. + web tasarımı ve güncelleme gibi konularda dada destek olurlar sanırım..

Saygılarımla..
  • su tabloyu görmek gercekten sevindirdi beni tesekkur ederim hepinize
  • ÖNCELİKLE Sİ,ZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARA ÇOK AMA ÇOK TŞG EDERIM HOST İŞİ TAMAMDIR SANIRIM LEVENT BEY YARDIMCI OLDULAR DUN AKŞAM HATTA OKULUN HOCASI İLEDE KONUŞTUK DOMAİN BİRAZ SORUN YARATIYO İNŞALLAH ONUDA HALLEDECEĞİZ...
  • Merhabalar,

Merak işte insan merak ediyor. O koca okulda senelik 10 ytl veripte domain alabilcek bir Allah'ın kulu yok mu? O okulun hocaları bir 10 ytl yi veremezken onların okuluna sponsor olunupta host verilip domain verilip bir site açıldığında bu siteye ne kadar ilgi gösterebilecekler ?

Yazık gerçekten.Bu sorumsuz öğretmenler için sponsor olunması çok saçma bence.Yatırımlarınızı daha güzel projeler için değerlendirin bence sayın Host sağlayıcılarımız.

Saygılarımla
  • ARKADAŞIM OKUL O KADAR BUYUK Bİ OKUL DEĞİL YAZDIKLARIMI DİKKATLİCE OKURSAN GÖRURSUN HEM ÖĞRETMENLERIN ALDIĞI MAAŞI BİLİYORUSUN ADAMLAR ANCAK KARINLARINI DOYURUYORLAR VE İSTIYORLARKİ ÖĞRENCILERIN FAYDALANABILECEĞİ Bİ OKUL SİTESİ OLSUN TŞG EDERIM YARDIM EDENLERE SAĞ OLUN
  • :) üstteki mesajımda da bir düzeltme yapayım.

domain ücreti yıllık 5 ytl ( .k12.tr okullar için domain )dir. Güler misin ağlar mısın. Bu öğretmenler aylık maaşlarından 400 kuruş veremiyorlar mı :) Ne kadar acındırmışlar kendilerini türkiyede bu öğretmenler böyle.Bu işin maliyetlerinden bilgileri olmadığı içindir belki de. Arkadaşım gideceksin o okula ve öğretmenlr odasına gireceksin tenefüste. diyeceksin ki " OKULUMUZ İÇİN WEB SİTE AÇIYORUZ.SİTENİN İSMİ İÇİN ÖDENMESİ GEREKEN 5 YTL 'Yİ SİZİ ZOR DURUMA SOKMAMAK İÇİN HERBİRİNİZDEN 500 KURUŞ ALARAK ÖDEYECEĞİZ."

Sen bunu söyle onlara. para vermezlerse söz veriyorum ben domainizi karşılayacağım artı olarak 1000mb alan+10.000 mb trafikli host sağlayacağım size.

saygılar
  • bak sorun o değil vatana millete hayır yapmak isteyenler yapsınlar ben burda sadece bu okulun webtasarımını yapacam başka hiç bi yaraı yok bana bende hayır yapmak için webtasarım işini aldım ve istedımki bazı arkadaşlarımızda yardımcı olsunlar+ domaini ben alıyorum her şey için tşg ederım konununda fazla uzamasını istemıyorum.. saygılar
  • Arkadaşlar bizi okulun hocalarının 10 YTL verip vermemesi ilgilendirmiyor. Bizim için böyle okullara yardım etmek onurdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matematikci

Merhabalar,

Merak işte insan merak ediyor. O koca okulda senelik 10 ytl veripte domain alabilcek bir Allah'ın kulu yok mu? O okulun hocaları bir 10 ytl yi veremezken onların okuluna sponsor olunupta host verilip domain verilip bir site açıldığında bu siteye ne kadar ilgi gösterebilecekler ?

Yazık gerçekten.Bu sorumsuz öğretmenler için sponsor olunması çok saçma bence.Yatırımlarınızı daha güzel projeler için değerlendirin bence sayın Host sağlayıcılarımız.

Saygılarımla

yani............
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

# 100 MB Web Alanı
    # 1 GB Aylık Trafik
    # Sınırsız POP3 E-Mail Hesabı
    # Sınırsız Subdomain
    # 1 Domain Barındırma
    # 1 E-Mail Listesi
    # POP3 ve Web Erişimi
    # Türkçe Arayüzlü WebMail
    # E-Mail Yönlendirme
    # Otomatik Cevaplayıcılar
    # E-Mail Filtreleme
    # Sınırsız MySQL Veritabanı
    # PhpMyAdmin
    # CGI, SSI, PERL, PHP
    # FrontPage
    # Sınırsız FTP Erişimi
    # Web Tabanlı Dosya Yöneticisi
    # Özel Hata Sayfaları
    # Detaylı Web İstatistikleri
    # Web & FTP Günlüğü Kayıt Etme
    # Şifreli Dizinler
    # Cpanel Kontrol Paneli
    # Fantastico
    # Şifre Korumalı Dizinler

--------------------------------------
    Bu özelliklerde bir hosting hizmetini ücretsiz olarak sağlayabiliriz.

Almak istediğiniz domain adresini lütfen "PM" ile tarafıma bildiriniz.

• arkadaşlar madem yardım etmek istiyosunuz gidin sırası olmayan okula sıra ısınamayan okula yakacak tarzı kampanyalara girin.? domaindi hostingdi tamamen lükstür... eğitim sistemimizin herşeyi tamamlandı bunlar mı kusur kaldı. bu mu size onur veriyor... bence site açmak için çabalayan bi okulun tüm sorunları bitmiş demektir. madem bi katkı istiyorsunuz yardım kampanyalarına katılın... lütfen bu tarz duygu sömürülerine gelmeyelim... hepinizin içinde yatan yardımsever var fakat bunu yanlış şekillerde uyandırmayalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozberk

arkadaşlar madem yardım etmek istiyosunuz gidin sırası olmayan okula sıra ısınamayan okula yakacak tarzı kampanyalara

kömürcü olsaydım, yakacak verirdim... ama hosting işiyle uğraşan adam doğal olarak hosting verir beleşe...
  • ARKADAŞLAR HERKES KENDİ BİLDİĞİNİ OKUR HERKES GÖNLUNDEN KOPANI İSTER VERIR İSTER VERMEZ BİZİM AMACIMIZ BİRİNİN UFAK Bİ YARDIMA İHTİYACI VARDI ONU GİDERMEKTİ VE ODA HALLOLDU SANIRIM BENCE BURDA TARTIŞMAYA GEREK YOK SAYGILARIMLA TEKRARDAN LEVENT BEYE TŞG LERİMİ İLETIYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.