Şimdi Ara

Hostesten azar yedik iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmini vermiceğim baş harfi s olan havayolu şirketiyle seyahat ederken tam uçağa binicez bilet kontrolünde bileti kontrol eden kadın devamlı bişey bağırıyor tüm millet anlamadık tabi ne diyo bu kadın diye meğer bagajı olan bagajını tekrar göstersin diyormuş ama cidden ne dediği anlaşılmıyor hayliyle takmadım kadını bagajımı göstermeden girdim uçağa 10 dk sonra beni koltuktan kaldırdılar gel dediler tam uçağın çıkış kapısından geçicem hostes bana aşağılayıcı şekilde duymadınmı yapılan anonsu diye dik dik baktı neyse malum dışarda yoğun kar var aşağıda bi adam benim bagaj yerde karlar içinde kardeş bu bagaj seninmi evet dedim ok saol panpa modunda ok işareti yaptı

zaten uçak 25 dk rötarlıydı bi 5 dk uçak geç kalktı diye kadın resmen tavır yaptı bagajımda yerlerde sürünüyor sırılsıklam olmuş bide bizinısda gittim ulan böle rezillik olurmu ciddi ciddi şikayet etcektimde sonra dedim hostes olmak için çok emek vermek lazım boşver işinde bi sıkıntı yaratır diye vazgeçtim. Acayip moralim bozuldu hani otobüs şöförleri yapsa koymuyoda hostes yapınca adama koyuyo kadın diyede bişeyde diyemiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

İsmini vermiceğim baş harfi s olan havayolu şirketiyle seyahat ederken tam uçağa binicez bilet kontrolünde bileti kontrol eden kadın devamlı bişey bağırıyor tüm millet anlamadık tabi ne diyo bu kadın diye meğer bagajı olan bagajını tekrar göstersin diyormuş ama cidden ne dediği anlaşılmıyor hayliyle takmadım kadını bagajımı göstermeden girdim uçağa 10 dk sonra beni koltuktan kaldırdılar gel dediler tam uçağın çıkış kapısından geçicem hostes bana aşağılayıcı şekilde duymadınmı yapılan anonsu diye dik dik baktı neyse malum dışarda yoğun kar var aşağıda bi adam benim bagaj yerde karlar içinde kardeş bu bagaj seninmi evet dedim ok saol panpa modunda ok işareti yaptı

zaten uçak 25 dk rötarlıydı bi 5 dk uçak geç kalktı diye kadın resmen tavır yaptı bagajımda yerlerde sürünüyor sırılsıklam olmuş bide bizinısda gittim ulan böle rezillik olurmu ciddi ciddi şikayet etcektimde sonra dedim hostes olmak için çok emek vermek lazım boşver işinde bi sıkıntı yaratır diye vazgeçtim. Acayip moralim bozuldu hani otobüs şöförleri yapsa koymuyoda hostes yapınca adama koyuyo kadın diyede bişeyde diyemiyorsun.

nick-mesaj uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

İsmini vermiceğim baş harfi s olan havayolu şirketiyle seyahat ederken tam uçağa binicez bilet kontrolünde bileti kontrol eden kadın devamlı bişey bağırıyor tüm millet anlamadık tabi ne diyo bu kadın diye meğer bagajı olan bagajını tekrar göstersin diyormuş ama cidden ne dediği anlaşılmıyor hayliyle takmadım kadını bagajımı göstermeden girdim uçağa 10 dk sonra beni koltuktan kaldırdılar gel dediler tam uçağın çıkış kapısından geçicem hostes bana aşağılayıcı şekilde duymadınmı yapılan anonsu diye dik dik baktı neyse malum dışarda yoğun kar var aşağıda bi adam benim bagaj yerde karlar içinde kardeş bu bagaj seninmi evet dedim ok saol panpa modunda ok işareti yaptı

nick-mesaj uyumu
    olmamiş Panpa

• Ulan ben senin yerinde olsam punishment yapardım o hostese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Ulan ben senin yerinde olsam punishment yapardım o hostese
    o hostese atardım yumruğu oracıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

olmamiş Panpa

Alıntıları Göster
    Kimse birşey demediği için burnu kalkmış zaten. Şikayet edecektin, yanlış yaptın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Ulan ben senin yerinde olsam punishment yapardım o hostese
    100 usd bahşiş verip, intikamını alabilirdin.
  • O hostes iyi bir azarı hak etmiş aslında. Hem sırtımızdan para kazansınlar hem de ayar versinler yerim böyle ısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

O hostes iyi bir azarı hak etmiş aslında. Hem sırtımızdan para kazansınlar hem de ayar versinler yerim böyle ısı
    Anlayisli olun hostesin bi sucu yok hic kontrolsuz bagajin gittigini nerde gordunuz siz
  • quote:

O hostes iyi bir azarı hak etmiş aslında. Hem sırtımızdan para kazansınlar hem de ayar versinler yerim böyle ısı
    ama yorucu bir meslek ben hostes olsam aynısını yapardım diye düşünüyorum
  • Swiss mi sirket?
  • quote:

Ya dostum yapma bunu kendini insanlara aşşağılatma ben olsam gerçekten döverdim
    zaten bi mağazada benle sizli bizli konuşmayı bırakınca ikaz ederim.
  • quote:

Kadın yaşlı biraz hani çok aşırı bağıramıyorda o yüzden ifadesiz bi şekilde o kadar anons yapıldı malmısın gibi davrandı ciddiyim yolculuk boyuncada bana bakıp duruyordu acaba beni şikayet edermi gibi diye inerkende tam yanından geçerke hala bana bakıyordu gizli gizli bende vazgeçtim şikayetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: holigan06

Hangi meslek yorucu değilki ayrıca en kebabı hosteslik alıyorlar o kadar maaşı alttarafı 5 dk geciktirdim kalkışı ve zaten bagaj gösterme olayı nerden çıktı onuda anlamadım zaten hava -15 derece tipi var biran önce uçağa girmek istiyor millet kargo için verdiğim bagajı tekrar niye gösteriyorum evet şu benimki diye üstünde adımda yazıyor bagajın. Yani rutin bbişey değilki ilkkez başıma geldi bagaj göstermek ayrıca anonsuda anlamadım böle bişey için bi hostesin tepkisi bu olmamalı zaten ön sıradaydım kalkıp göstermem 10 sn aldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: holigan06

Hangi meslek yorucu değilki ayrıca en kebabı hosteslik alıyorlar o kadar maaşı alttarafı 5 dk geciktirdim kalkışı ve zaten bagaj gösterme olayı nerden çıktı onuda anlamadım zaten hava -15 derece tipi var biran önce uçağa girmek istiyor millet kargo için verdiğim bagajı tekrar niye gösteriyorum evet şu benimki diye üstünde adımda yazıyor bagajın. Yani rutin bbişey değilki ilkkez başıma geldi bagaj göstermek ayrıca anonsuda anlamadım böle bişey için bi hostesin tepkisi bu olmamalı zaten ön sıradaydım kalkıp göstermem 10 sn aldı.

Alıntıları Göster
    Achievement Unlocked-Become a Loser

• quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Alıntıları Göster
    Konulu hostes , neyse .
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle şikayet ederim o hostesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63B0840C9

Kesinlikle şikayet ederim o hostesi.

Alıntıları Göster
    yaptığının onur kırıcı bir hareket olduğunu oracık da söylemeliydin.
  • Boşver ya, insanlar birbirine kızabilir. Önemli olan zarar vermemesi ciddi anlamda. Ki vermemiş.
  • quote:

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.