Şimdi Ara

hostin + domain lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Turkiye ici dual xeon islemcili IBM serverda 100 MB Windows hosting paketi fiyatimiz yillik 79.90 YTL + KDV
    Kredi karti veya havale ilewww.agorahosting.com.tr adresinden online satin alabilirsiniz.

Su andaki kampanyamiz dahilinde siparisiniz 130 YTL ve uzeri olursa Stormax 512MB USB2.0 Flash Bellek hediye ediyoruz. İki paket alirsaniz ya da 2 yillik alirsanız USB bellegi adresinize gonderebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

nedir bu mesele anlamadım. kredi kartı ile alacasak şu msn yi ekle şunu yap bunu yap. başka mesele varmı arkadaşım? ver site adınıda adam gibi herkes baksın güvenlimi değilmi anlayalım. kimse de kimseye kart nosu falan vermesin kredi kartı ile alışveriş online olmak zorunda. sitende bir bölüm ve sirek sepetten alınması lazım.

Aksi halde sahte cc lerin dolaştığı veritabanında krdi kartı bilgileriniz her gün yüzlerce kişi tarafından denenin.

Bu işler oyuncak değil lütfen böyle işin sonu yasal anlamda sorun çıkartacak şeylerde bari şirketlerden hizmet alın..

Saygılarımla..

Neticede henüz şirket aşamasına geçemememiş şirketler olabilir,ayrıca örneğin benim gibi yabancı şirketlerle çalışan biri olabilir.Ben normalde Türkiye için satış yapmıyorum çünkü teknik destek sağlamak gerçekten zor oluyor(yani merkezi Amerika olan serverlar).Bu nedenle Türkiye dışı ülkelere satış yapıyorum ayrıca Paypal aracılığıyla paramı aldığım için ve Türkler'de Paypal kullanımı pek yaygın olmadığı için.
    Buyur sitem:
    http://www.duoservers.com/?r=selim06
    Buyur About Us(hakkımızda) sayfası:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eselooo -- 20 Kasım 2006; 17:05:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eselooo

quote:

nedir bu mesele anlamadım. kredi kartı ile alacasak şu msn yi ekle şunu yap bunu yap. başka mesele varmı arkadaşım? ver site adınıda adam gibi herkes baksın güvenlimi değilmi anlayalım. kimse de kimseye kart nosu falan vermesin kredi kartı ile alışveriş online olmak zorunda. sitende bir bölüm ve sirek sepetten alınması lazım.

Aksi halde sahte cc lerin dolaştığı veritabanında krdi kartı bilgileriniz her gün yüzlerce kişi tarafından denenin.

Bu işler oyuncak değil lütfen böyle işin sonu yasal anlamda sorun çıkartacak şeylerde bari şirketlerden hizmet alın..

Saygılarımla..

Neticede henüz şirket aşamasına geçemememiş şirketler olabilir,ayrıca örneğin benim gibi yabancı şirketlerle çalışan biri olabilir.Ben normalde Türkiye için satış yapmıyorum çünkü teknik destek sağlamak gerçekten zor oluyor(yani merkezi Amerika olan serverlar).Bu nedenle Türkiye dışı ülkelere satış yapıyorum ayrıca Paypal aracılığıyla paramı aldığım için ve Türkler'de Paypal kullanımı pek yaygın olmadığı için.
    Buyur sitem:
    http://www.duoservers.com/?r=selim06
    Buyur About Us(hakkımızda) sayfası:

eğer ticari olmayan bir yapılanma isen kredi kartı olayına girmeyeceksin. bu kadar basit. kredi kartı ile alış veriş çocuk oyunu değil. hala insanlar farkında değil sanırım ticari olmayan bir yapılanmanın kredi kartı kullandırtması ve birinin şikayet etmesinin sonucunun. lütfen bir avukata sorun o size gerekli bilgiyi verecektir.

Satış konusunda kesinlikle karşı değilim. illa şirket olmak zorunda değilsiniz ama şirket değilsenizde kredi kartı vb.. şeylere bulaşığ hem kendi başınızı hemde kart sahibinin başını yakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 21 Kasım 2006; 5:14:26 >

• of our state-of-the-art data center located in Fremont şeklinde google da arattım bi ton aynı tasarımı kullanan site cıktı sanırım bir site var yani ana site herkese aynı tasarımı ve bayiligi veriyor satıs yapmaları için. yada onun gibi bişi çümkü hepsinin telefon numarası aynı fakat sitede sag ustte İD numarası var orada id numaraları degişiyor. kredi kartı olayı gercekten cok tedbirli olunarak kullanılacak birseydir. yani hakan bey in de dedigi gibi her yerede kullanmayın isim yapmıs yerlerde deneyein. misal paypal da kullanabilirsiniz sorun cıkarmaz. paypal ilede yurt dısından hemen hemen her hosting firmasından alış veriş yapabilirsiniz. bunu cogu turk hosting firmalarındada kullanabilirsiniz
  • quote:

100 Mb web alanı yetiyor ise size şu anda kampanyamız var. domain tescil ettiren tüm müşterilere 100 Mb host hediye ediyoruz. Şirket adımız ADAMER internet adresimizwww.adamer.com.tr

Saygılarımla..

hocam size pm attım,bakabilirmisiniz.
  • baktım cevapladım..

Saygılarımla..

• quote:

Merhaba, Paypal bildiğim kadarıyla Türkiye'ye ödeme yapmıyor. Paranı paypal den nasıl alıyorsun?
  • quote:

Merhaba, Paypal bildiğim kadarıyla Türkiye'ye ödeme yapmıyor. Paranı paypal den nasıl alıyorsun?

Evet haklısınız Türkiye ile antlaşma yok ben de o yüzden başka hizmet alıyorum.Ayrıca bir Amerikan banka hesabı açtırabiliyorsunuz(bir website size 9,95$ a bunu hallediyor.Ayrıca şirket size çekle de ödeme(Western Union) yapabiliyor.)
    Bu arada diğer yorum yazan arkadaşın önerisine de saygı duyuyorum.İşte bu yüzden Türkiye'den hosting satmıyorum ve ya insanların kredi kartı nosunu istemiyorum.İsteyen varsa banka hesabıma yatırsın ben hostunu vereyim diyorum ki elbette siz de haklısınız bu işi profosyonelce yapıp vergi gibi külfetlerin altına girmek emek isteyen bir iş.Eğer herhangibir rahatsızlık verdiysem özür dilerim,sadece yardımcı olmak istemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eselooo

quote:

Evet haklısınız Türkiye ile antlaşma yok ben de o yüzden başka hizmet alıyorum.Ayrıca bir Amerikan banka hesabı açtırabiliyorsunuz(bir website size 9,95$ a bunu hallediyor.Ayrıca şirket size çekle de ödeme(Western Union) yapabiliyor.)
    Bu arada diğer yorum yazan arkadaşın önerisine de saygı duyuyorum.İşte bu yüzden Türkiye'den hosting satmıyorum ve ya insanların kredi kartı nosunu istemiyorum.İsteyen varsa banka hesabıma yatırsın ben hostunu vereyim diyorum ki elbette siz de haklısınız bu işi profosyonelce yapıp vergi gibi külfetlerin altına girmek emek isteyen bir iş.Eğer herhangibir rahatsızlık verdiysem özür dilerim,sadece yardımcı olmak istemiştim.

Rahatsızlık ne demek tam tersi aydınlatıcı bilgi ve fikirlerin için teşekkür ederim..

Bir sorum var sana;

Ayrıca bir Amerikan banka hesabı açtırabiliyorsunuz(bir website size 9,95$ a bunu hallediyor.Ayrıca şirket size çekle de ödeme(Western Union) yapabiliyor.)

hangi site? pm ile veya burdan bildirmen mümkünmü?

Saygılarımla..

• amerikada banka hesabı dediginiz bu kart veren yerler mi yoksa bildigimiz bankalar mı acaba.?? kart sistemi ise onu duymustum. paypalda ki parayı o kartın oldugu hesaba aktarıp sonra buradaki herhangi bir bankamatikden cekebiliyorduk yanlıs hatırlamıyorsam degil mi .?
  • http://www.bank-account-usa.com/
    Site bu: yanlız fiyatlarını 17$'a çıkarmış.
    Bir de diğer arkadaşın dediği gibi bundan sonrası size kalıyor;adamlar size bir banka hesabı veriyorlar ve siz para transferini falan yapıyorsunuz.Yani resmi bir banka değil aslında sizi legal ya da illegal yolla Sosyal güvenlik numarası,Amerikan adresi bulma gibi problemlerden kurtarıyor.
    Tek sıkıntı Pasoportunuzun fotokopisini istiyorlar(fakat tarihi geçmiş olabilir önemli değil).
    Ben araştırmaya devam edeceğim,umarım daha iyi bir servis bulurum ve sizle paylaşırım.Şimdilik iyi çalışmlar.
    Bu arada Adamer Hostingin sitesine dün nihayet bağlandım ve fiyatlarının gerçekten güzel olduğunu gördüm.Bu hizmeti sunduğunuz için teşekkür ediyorum.

• Değişim bir çözüm olmuş bu bank account usa nınki
    ama ne derece güvenilir, onlara güvenip paypal alabilir miyiz?
    bir de araya western union girdiği için buradan para alabilmek için bir sürü komisyon ödemek gerekir...
    eselooo ne kadar komisyon ödüyorsun mesela 100$ lık bir çek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoraseo

Değişim bir çözüm olmuş bu bank account usa nınki
    ama ne derece güvenilir, onlara güvenip paypal alabilir miyiz?
    bir de araya western union girdiği için buradan para alabilmek için bir sürü komisyon ödemek gerekir...
    eselooo ne kadar komisyon ödüyorsun mesela 100$ lık bir çek için

Aslına bakarsanız hala daha güvenilir bir sistem arıyorum.Henüz hiç bir yeri tercih etmedim param Paypalda duruyor ki ben de bununla alışveriş yapıyorum,güzel domain adları alıyorum vs...Henüz site tam olrak açıkta değil,okul döneminde de açmayı düşünmüyorum.(İşte duruyor bakalım yazın belki açarım.)Bir kaç yorum okudum ve off-shore(zedeleri çoktur) aynı konumda olacağını anladım.Yani bir nevi off-shore hesabınız olacak,fakat siz ona para yatırmadıkça bi anlam ifade etmeyecek.Eğer gerçekten yararlı olacaksa bu konu hakkında bir döküman hazırlayabilirim.İlgili siteleri incelerim,paypal sistemini Check2out'u anlatabilirim.Fakat sanırım bunlardan bir çoğuyla ilgili bilgi forumlarda mevcuttur.

• paypal zaten alışveriş yapmak için kullanılabiliyor buradaki sorun paypal ile ödeme yapmak isteyen müşterilerden ödeme kabul edebilmek.

paypal Türkiye'ye çek göndermediği için başka çözümler gerektiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.