Şimdi Ara

hosting ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7'den fazla domainim icin hosting ariyorum.bu konulardan fazla anlamadigim icin soyle soyleyeyim istegim tek bir kontrol panelinden hepsini yonetmek gibi.reseller da olabilir veya daha baska cozumlerde.linux olmasi gerekiyor.bu konuda ki teklifleriniz veya cozum onerilerinizi bekliyorum.
    tesekkurler

• Pm attım.
  • Reseller hesapları sizin için daha uygun olacaktır.( yönetim açısından )
    Alacağınız hizmetin kalitesi ve güvenirliliği açısından karşı firmadan bu konuda tatmin olmanız çok önemli bu yüzden hiç çekinmeden sorularınızı sormanızı öneririm.

Benim size tavsiyem ; ( türkiye'deki firmalar )
    hostcini.com
    natro.com
    rh.com.tr
    vt.com.tr

Ayrıca forumda kendini ispatlamış bir çok hizmet sağlayıcı arkadaşımız var onlardanda güvenle hizmet alabilirsiniz.

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massacre -- 9 Nisan 2007; 13:33:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

Reseller hesapları sizin için daha uygun olacaktır.( yönetim açısından )
    Alacağınız hizmetin kalitesi ve güvenirliliği açısından karşı firmadan bu konuda tatmin olmanız çok önemli bu yüzden hiç çekinmeden sorularınızı sormanızı öneririm.

hostcini.com
    natro.com
    rh.com.tr
    vt.com.tr

Ayrıca forumda kendini ispatlamış bir çok hizmet sağlayıcı arkadaşımız var onlardanda güvenle hizmet alabilirsiniz.

Hocam bütün yazılarında '' yazım hatası' mı yapıyosun ?

• Reseller paketlerimize ,

http://www.islemhost.com/lreseller.php

Bakabilirsiniz.

Msn ve Mail 7 / 24 : msn@islemhost.com
    Ticket : ticket@islemhost.com
    Gsm:05363486444
  • quote:

Orjinalden alıntı: from_london

7'den fazla domainim icin hosting ariyorum.bu konulardan fazla anlamadigim icin soyle soyleyeyim istegim tek bir kontrol panelinden hepsini yonetmek gibi.reseller da olabilir veya daha baska cozumlerde.linux olmasi gerekiyor.bu konuda ki teklifleriniz veya cozum onerilerinizi bekliyorum.
    tesekkurler

Host arıyorsan tam yerine geldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

quote:

7'den fazla domainim icin hosting ariyorum.bu konulardan fazla anlamadigim icin soyle soyleyeyim istegim tek bir kontrol panelinden hepsini yonetmek gibi.reseller da olabilir veya daha baska cozumlerde.linux olmasi gerekiyor.bu konuda ki teklifleriniz veya cozum onerilerinizi bekliyorum.
    tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    hosting tavsiyesi (2025)
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

tesekkurler

Tabi anlayana

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler

Tabi anlayana

Çelişkili konuşuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electron® -- 9 Nisan 2007; 14:45:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Electron®
    Hocam bütün yazılarında '' yazım hatası' mı yapıyosun ?

İnsanız sonuçta hatalar olabiliyor.
  • quote:

tesekkurler

7 domain için reseller sizin için daha iyi olur hem ekonomik hemde kontrol rahatlığı açısından.

http://www.sevinchost.net/hosting.php?pt=r

Yukarıdaki linkte linux reseller paketlerimiz mevcuttur. msnden yada sitenin iletişim bölümünden aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. Ayrıca 3 gün ücretsiz deneme vardır. Saygılarımla.

• hepinize tesekkur ediyorum, biraz inceleyecegim sonra kararimi verecegim. yabanci hostlara da bir bakayim.tekrar tesekkurler
  • www.klavyehosting.com/linreseller.php

adresimizi bir inceleyin isterseniz

hakkımızda bilgi almak için

www.hostbul.net/klavyehosting.com adresini de inceleyebilirsiniz.

Saygılarımla
  • www.calisanhost.net bende resellerimi burdan aldım gayet memnunum
  • benimle irtibata gecin isteseniz uygun fiyata anlasabiliriz info@kenthosting.net
  • Bunada yazık olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

Reseller hesapları sizin için daha uygun olacaktır.( yönetim açısından )

hostcini.com
    natro.com
    rh.com.tr
    vt.com.tr

Öneriyorum

www.turkotech.com

• Herkes Hosting Arıyor..:) Ben de Sponsor arıyorum!!
    Uoking@altindal.net << Msn adresim..<<<<<<<<<
  • Kardesim sana diyebilecegim tek adres var ben 2 senedir kullaniyorum suana kadar kapanma gibi bir sorunla karsilasmadim. senide beklerim. en azindan kendisini kanitlamis refernslari var bu firmanin
    www.sxsmedia.com
  • Reseller almanı öneririm, aşağıdaki linkde detay var.

http://forum.donanimhaber.com/m_14152847/tm.htm
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.