Bildirim
hosting arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
istediğiniz limitler nedir acaba.?
Saygılar. -
evet hocam gel bensanaa yardım edeyim hocam nasıl istersen ne özelik ararasan beyenirsen alırsın beyenmesen almasın.... -
karpuzmu satıyorsun :p -
quote:
Orjinalden alıntı: dj_ibo_g_h
evet hocam gel bensanaa yardım edeyim hocam nasıl istersen ne özelik ararasan beyenirsen alırsın beyenmesen almasın....
3 kilosu ? -
PM Gönderildi. -
www.vit.com.tr (müşterisiyim)
www.mence.net
www.vt.com.tr
Bunların güzel firmalar olduğunu düşünüyorum -
90alper90 çok teşekkürler. müşterimiz olmadığı halde öven insanların olması sevindirici.
vergi levhası mutlaka olmalı şıkkında sorunumuz var şimdilik. inş. yakında buda ortadan kalkıcak.
ayrıntılı bilgi için msn@mence.net i ekleyebilirsiniz.
iyi günler -
Bende host satıyor (sadece kurumlara) olmama rağmen lynx23'ı bende forumdan tanıdığım kadarı ile tavsiye edebilirim.
Forumda bildiğim titizliği iş hayatında da sürdürdüğüne eminim. Gözü kapalı hizmet alabilirsin mence.net ten. -
çok teşekkür ederim x files.
açıkçası d.h nin yeri benim gözümde ayrı. inşalllah burdaki herkes içinde ben öyleyimdir.
Her konuda herkese yardıma açığımdır. ama bu konuda senin kadar başarılı olduğumu söyleyemem. tasarım bölümündeki katkılarından dolayı sık sık orada da teşekkür etmiştim burada da edeyim.
senin takdirini almak ayrıca gurur verici.
teşekkür ederim bunun için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X