Şimdi Ara

Hostum Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: seyfulislam

@ByLilattah, kimse karalayıcı bir tutum sergilemedi gördüğüm kadarıyla... Bunu nereden çıkardın anlayamadım. Sadece host ilgilenenleriyle iletişime geçemediğimden vs. sebeplerden dolayı, buraya yazma gereği gördüm.

Lafım size değil zaten yanlış anlamayın sadece şunu belirtmek istiyorum size Sevinchost.net'de Problem bir konu adı ve dh popüler bir sitedir google de arattığınızda Sevinchost diye doğrudan indexlenecek ve kötü bir izlenim olacak kastım bu. yoksa haklısınız siz madur durumdasınız müşterisiniz. umarım kastettiğim şeyi anladınız.

Bilginize,
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

quote:

@ByLilattah, kimse karalayıcı bir tutum sergilemedi gördüğüm kadarıyla... Bunu nereden çıkardın anlayamadım. Sadece host ilgilenenleriyle iletişime geçemediğimden vs. sebeplerden dolayı, buraya yazma gereği gördüm.

Lafım size değil zaten yanlış anlamayın sadece şunu belirtmek istiyorum size Sevinchost.net'de Problem bir konu adı ve dh popüler bir sitedir google de arattığınızda Sevinchost diye doğrudan indexlenecek ve kötü bir izlenim olacak kastım bu. yoksa haklısınız siz madur durumdasınız müşterisiniz. umarım kastettiğim şeyi anladınız.

Bilginize,

Anladım, dediğinizi düşününce başlığını da değiştirdim sevdiğim bir host firmasının adı kötülenmesin diye...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

quote:

Bilginize,

Anladım, dediğinizi düşününce başlığını da değiştirdim sevdiğim bir host firmasının adı kötülenmesin diye...

İlginiz için teşekkür ederim. ilgili firma ile uzaktan yakından bir ilgim yok sadece işleyiş hakkında bilgi verdim ki anlayışınız gayet güzel teşekkürler..

Daha öncede dediğim gibi şu anda moda oldu server saldırıları hangi foruma girsem bir firma saldırı altında. Konuyu saptırmak gibi olmasın ama dikkat ettinizmi saldırı alan firmaların %99 u linux server. ??????

Bilginize,

• Evet, galiba Linux ne kadar üvenli olduğu iddia edilse de DDos vs. saldırılar yemekten kurtulamıyor.
  • Merhaba çeşitli saldırı tipleri vardır bunları önlemek maalesef şimdiki teknolojile ile mümkün olmuyor, isterse dünyanın en iyi datacenterında barınan en iyi hatta sahip olan iyi bir sunucu olsun iyi bir saldırı yapılıyorsa bunlardan nasibini alıyor maalesef,

Win lerdede sorunlar oluyor, saldırılar alıyor, yinede bana göre en rahat ve güvenilir sistem Linux :) ( tabiki kişisel görüşümdür.)

Linux sunucuların saldırı almasının nedeni ise en fazla tercih edilen olmasından kaynaklanmaktadır.

Mesela iyinet forumları theplanet te en iyi sunucularda yayın yapıyordu ama yapılan saldırılarda 5 ay site kapalı kaldı,

R10 mesela, Radorede barınıyor, çoğuna göre TR nin en iyi DC lerinden birisi ara ara oda gidiyor geliyor :)

Maalesef şu botnet çiler yokmu işte onlar bulaşınca olanlar oluyor,

Allah herkese bu durumlarda sabır ve kolaylıklar versin,

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.