Şimdi Ara

Hostuma saldiri oluyomus...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun ve gectigimiz cuma gunu web sayfam cok yavas aciliyordu veyahut hic acilmiyodu...aradim adamlari dediler su an yuklu bi sevide serverlarimiza atak var dediler...ayni zamanda hostun sitesi normal aciliyodu ve bi tanidigimin siteside kolay sekilde aciliyodu...fakat sanirim Ip block etc olaylari...bilene bir arkadasimiz bana bu konu hakkinda biraz bilgi verebilirmi...

tesekkurler

• www.duyurdum.com mu siteniz?

Gayet hızlı şu an.

Hosting firmasının sitesi farklı bir sunucuda olabilir
  • hizli cvp icin tesekkurler...gerci benim sitem bana ait olan Dedicated da o zaman direk benim serverami saldiri oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: halisemre

hizli cvp icin tesekkurler...gerci benim sitem bana ait olan Dedicated da o zaman direk benim serverami saldiri oluyor?

o zaman konu ayrı.

Tabiki hostun veya başka bir arkadaşın sitesiyle alakası olmaz sitenizin.

sizin kendi sunucunuz ile alakalı bir durum.

Muhtemelen saldırı alıyordur. Ama bunu servis sağlayıcınız daha iyi bilebilir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 5 Mayıs 2008; 1:52:39 >
  • cok tesekkurler yardımın ıcın
  • quote:

Orjinalden alıntı: halisemre

cok tesekkurler yardımın ıcın

rica ederim
  • Saldirilar cesitlidir.

3 e ayrilabilir.

1. Senin sunucunun band genisligini tuketmek..

2. Senin sunucunun Apache yada iis servisini kapattirmaya zorlayarak.

3. Direk makinenin islemcisi yada ram ini zorlayarak makineyi kapatmaya calismak.

Genelde suan en cok kullanilan BOT net dedigimiz bi cok kurbanin makinesine yuklenmis trojen lerin senin sitenin ip adresine saldirmasidir.
    Onlemini DC nin almasi gerekiyor tabi cok yuklu geliyor ise Dc ip adreslerine gecisi engelleecekdir.
  • bilgi icin tesekkurler cok
  • loglara baktiktan sonra anladimki yavasligim sebebi DR.Web uygulamasiydi DR.Web i yok ettim yerine yeni bi scanner ekledim ve su an problemsiz calisiyor.

tesekkurler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.