Şimdi Ara

HOT HATCH VE HARAM BEYGİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstünde B16 makine bulunan bir CRX'i hala hiç bir şeye değişmem.

Her zaman koyuyorum buraya yine koyayım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 10 Şubat 2015; 0:40:25 >
  • Konunun özeti; Turbo beslemeli fındık motor araç almayın.

Not: Yazıyı okumadım.
  • Bu araçların bir kısmı ve sürücüleri son nefeslerini, elektrik direği, ağaç ve bariyer tarzı yerlere tepilerek yaşamlarına son vermiş, bir kısmı da günahsız inasanların hayatlarıyla oynamıştır.
    http://arsiv.sabah.com.tr/2004/06/07/gnd101.html, Burada kazaya karışan araç bir pug 106 gti idi,
    Bu araçlara bu taraftan da bakmak lazım.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    kaynağı ekledim,yorumunuz için teşekkürler.
  • Bu araçlar biraz şeytan işidir. Kullanması zor ve karoseri de zayıftır. Ancak bu araçlardaki sürüş zevki ve hazzı bambaşkadır. Daha doğrusu, hafif bir otomobil kullanmanın hazzı başkadır. En ufak direksiyon tepkisine anında salınım yapmadan cevap verir. Bu tür araçları kullanan kişiler otomobile sadece tehlikeli bir zevk olarak bakarlar. Güvenlik, sağlamlık, konfor, kalite, sağlamlık, sorunsuzluk kesinlikle önemli değildir. Motor gücü, gaz tepkisi ve sürüş önemlidir sadece.

Zaten 1.9 GTI motorun 8 valf olmasından dolayı çıkarabildiği toplam güç az olsa da, alt devirlerinin çok canlı olması bunun ispatıdır. Motor herhangi bir anında düşük devirde dahi harika tepki verebilir.

Bir de bu otomobillerde amaç hızlı gitmek ya da seri olmak da değildir zaten. Zevktir sadece. Clio Williams da benim hoşuma gider...
  • Saxo temizini bulursanız on numara arabadır arkadaşlar tam genç işi az yakar şekli de iyidir. Tabi ismi biraz kötü alay konusu oluyosunuz ama aracın + ları yanında bu hiçbirşey.

Bu da benim ufaklık

HOT HATCH VE HARAM BEYGİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 10 Şubat 2015; 13:37:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Özet yok mu ?

Ili arabada çok hissi ve safkan bir sürüş makinesi,citroen 8 valflik yerine 16 valf ve abs airbag gibi teknolojik yenilikler gelmiş.
    Arabalar bu dönemde bile başarılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordu alman malı sanıyor okumayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğrafı küçültüp atın. yazıları okuyamıyoruz.
  • Sahibinden e girip Vts lere bakanlar burada biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım. Başından sonuna kadar sıkılmadan okudum . Hothach Fransızların işi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.