Şimdi Ara

Hotan Fortress Pegasus Army [Pegasus Ordusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Savaşın kısa özeti; 1 uniona karşı savaştık pekte iyi değillerdi ancak kapıları zorladılar..

• Resimler awasomee
  • oha süper olmuş
  • awesome yetmez

Ben bunu yapsam oynda yapacak baska biş kalmaz direk bırakırım oyunu artık...
  • En son resimde biri komut veriyo: "La geri az utku"

Güzel ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 20 Mart 2010; 22:47:06 >
  • Ben levele başlama hatırası 8 kişiyi bi araya getirip 2 resim alana kadar neler çektim Resmi çekeni tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Ben levele başlama hatırası 8 kişiyi bi araya getirip 2 resim alana kadar neler çektim Resmi çekeni tebrik ederim

hakikaten

saatlerce ugrasmistir belki
  • Resimler benim tarafımdan çekildi fakat guild ve uniondaki disiplin olmasaydı bu hali alamazdık. Bu arada bi bu kadar kişi daha arka tarafta vardı.. savaş esnasında yaptığımız için bi kaç tane pegasus heba oldu

Guild masterı video aldı galiba youtube yayınlandıktan sonra onuda paylaşırım
  • harika olmuş ya bi de savaş esnasında çekmişsiniz fena dalga geçmişsiniz adamlarla demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: HotNCold

harika olmuş ya bi de savaş esnasında çekmişsiniz fena dalga geçmişsiniz adamlarla demek ki

Haftaya da bize Nasip olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HotNCold
    harika olmuş ya bi de savaş esnasında çekmişsiniz fena dalga geçmişsiniz adamlarla demek ki

Sağol ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.