Çatıda iki çanağımız var. birisi D smart, yani türksat ayarlı. diğerini hotbird'e yönlendirdim. henüz bunun için gerekli uydu alıcım yok. Hotbird'de şifreli veya şifresiz, izlenmeye değer bişeyler var mı, HD yayın yapan kanallar var mı, önce bunu öğrenmek istiyorum. İkincisi, hotbird için mini uydu alıcısı almak istiyorum. şu ana kadar genellikle hep nekt'in minix HD uydu alıcısından söz edildiğini okudum. Ben eski bir gold master'ciyim.Yani gönlüm ondan yana. Gold master'in de mini olarak 7 ve 10 modelleri var. Ancak iyi ya da kötü diyerek kimse bundan bahsetmemiş. Bu konularla ilgili, deneyimlerinize dayanan önerilerinizi dinlemeye hazırım.
hotbırdde 1500den fazla kanal vardır
sd -hd goruntu kanal gecıs hızı uydu tarama santral-motorlu canak cevırme modul -kart uyumu kayıt vs cccam hızı, donmamAsı kolay kurulum teknık destek 7/24 garantı asamasında sorunsuz bunlarda en stabıl atLANTA HDBOX gonul rahatlıgıyla tavsıye ederım
Çatıda iki çanağımız var. birisi D smart, yani türksat ayarlı. diğerini hotbird'e yönlendirdim. henüz bunun için gerekli uydu alıcım yok. Hotbird'de şifreli veya şifresiz, izlenmeye değer bişeyler var mı, HD yayın yapan kanallar var mı, önce bunu öğrenmek istiyorum. İkincisi, hotbird için mini uydu alıcısı almak istiyorum. şu ana kadar genellikle hep nekt'in minix HD uydu alıcısından söz edildiğini okudum. Ben eski bir gold master'ciyim.Yani gönlüm ondan yana. Gold master'in de mini olarak 7 ve 10 modelleri var. Ancak iyi ya da kötü diyerek kimse bundan bahsetmemiş. Bu konularla ilgili, deneyimlerinize dayanan önerilerinizi dinlemeye hazırım.
mini istemenizin sebebi yer kısıtlı olduğu için mi? ayrıca iki tane ayrı ayrı uydu alıcısı almanız gerekmiyor turksat ve hotbird den gelen kabloları option switch ile birleştirip tek uydu alıcıda izleyebilirsiniz.saygılar.
dsmart cihazıylada hotbird izleyebilirsiniz
merhaba arkdaşlar foruma yeni üyeyim sorumu cevaplarsanız çok memnun olurum.bizim evde yalnızca türksata dönük çanak var,ben şimdi ise hellassata yönelik bir uydu daha taktırmak istiyorum.daha önce evimize türksatı takan kişiye bunu söylediğimde hellassat içinde ayrı bir receivera ihtiyaç olduğunu söyledi.şimdi tek receiverla iki uydu seyretme gibi bir imkanımız yok mu?çeşitli bağlantılarla bu mümkün değil mi?teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme