Şimdi Ara

hotbirt yapamıyom ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cıft canak makınem nextstar cx superplus turksatı yaptım hotbırde getırıyom tarıyom hıcbı kanal cıkmıyo sınır oldum

• LNB ve DiseqC ayarlarının doğru olduğuna emin misiniz? Bir de bağlantıları kontrol ettiniz mi?
  • vallah abı secıyom ordan turksat ıcınde ole yaptım ne olduysa normal ayarları hıc elemedım taradım cıktı ama hotbirdde olmuyo eger manuelse hotbird bana solermısın bır zahmet baglantı da sorun olması ımkansız cunkı calsıyodu amcam gelmeyene kadar amcam hallettı ayarları kurcalayım derken fabrıka ayarlarına dondurdum bende res attım makkıneye turksatı haletım ama hotbird olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYYSTEMM -- 29 Ocak 2007; 1:24:34 >
  • lnb ayarlarına bakın muhtamelen fabrika ayarlarına dönerken bozulmuştur.Mesela Turksat 1. sırada hotbird 2. ise 4 yapmayı deneyin sorun çözülür.
  • Valla bende yeni skystar aldım çanakta hotbird u yakaladık ama turksat ı bir türlü yakalayamadık 2. çanak öle boşta kaldı...
  • Cihaz DiseqC seçiyor olabilir, bir de farklı deneyin bakalım. Ayarları da yapmamış olabilirsiniz.
  • canak ayarına gırdımde lnb lerı felan falan ne yapayım sız soleyın ozman ermanpac bey
  • çanak ayarlarında hotbird uydusunu seçip disecq 2 yapm sonra kaydet yap tarat gene kanal bulmazsa 4 yap kaydetmeyi unutma buda olmazsa 3 yap çalışması lazım eğer çalışmazsa bağlantılarda yada dseqc arızalı olabilir servis çağırmanda yarar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

çanak ayarlarında hotbird uydusunu seçip disecq 2 yapm sonra kaydet yap tarat gene kanal bulmazsa 4 yap kaydetmeyi unutma buda olmazsa 3 yap çalışması lazım eğer çalışmazsa bağlantılarda yada dseqc arızalı olabilir servis çağırmanda yarar var

cok tesekurler arkadasım harbıcı yaptım he turksat disecq a da calısıyo hotbırd disecq B de calısıyor pekı abı disecq nedır tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYYSTEMM -- 29 Ocak 2007; 18:28:15 >
  • DiseqC'in ne olduğunu üst konudan öğrenebilirsin. Uydu ekipmanları arasında var. 1'den fazla uydu almak için kullandığın çanakların LNB'lerinden gelen kabloları tek kablo olarak receivera takmanı sağlayan bir anahtarlama elemanı kısaca.

Genelde Türksat 1, Hotbird 2 ya da 4 olur.
  • arkadaşlar lnb leri hotbird için yönüne göre hafif sola,turksat içinde hafif sağa çeviriniz.receiver ı fabrika ayarlarına döndürdüyseniz güncel kanal editörü yüklemeniz yada yükletmeniz gerekebilir.
  • Kanal editörüne ya da ek bir yazılıma gerek yok aslında. Bence ayarlarda bir sorun var muhtemelen. Eğer DiseqC varsa bozulmuş ya da ayarları yanlış yapılmış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.