Bildirim
hotimg.com
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende üye oldum 2-3 gün önce hatta kastım en az 1500 defa goruntulenen 4-5 resimim var ama my earnings e tıkladıgmda loguout oluyo nedense... cıkıs yapıyor yani login sayfası gelıo login oluyorum yine tıklıyorum yine aynı muhabbet scam bence o site. -
quote:
Orijinalden alıntı: this_ra
bende üye oldum 2-3 gün önce hatta kastım en az 1500 defa goruntulenen 4-5 resimim var ama my earnings e tıkladıgmda loguout oluyo nedense... cıkıs yapıyor yani login sayfası gelıo login oluyorum yine tıklıyorum yine aynı muhabbet scam bence o site.
benim earning 19$ oldu çekme isteği oluşturdum 10$ . hala yatırmadılar para felan. -
suan duzeldı sıte bir iki dolar kaldı sınıra bende deniyecem bakacam vereceklermi parayı -
quote:
Orijinalden alıntı: this_ra
suan duzeldı sıte bir iki dolar kaldı sınıra bende deniyecem bakacam vereceklermi parayı
ben 10gün önce para çekme isteği oluşturdum 2kez mail attım ama yok zannetmiyorum beklentimde kalmadı. -
PTCBANK bank'ta scam'dır arkadaslar bilginiz olsun... Dün 102 dolara ulastım ödeme istedim bugun site error veriyor.. 19 tane alt referansım vardı sadece bir tanesi benimdi ama onu bir defa kullandm başka kullanmadm.. 102 dolara ulastıgım user ile girdimmi error veriyor öteki iler girdiğimde ise sorun vermiyor..
Bunların alayı sahtekar ya.. bizim millette üçkağıtcı okuyorlar bir yerde bişe inanıyorlar hemen bide forumlara ben ödememi aldım hesabı caps atıyorlar sırf altreferans alabilmek için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X