Şimdi Ara

hotmail 24 saatlik mail hakkınızı doldurdunuz diyor ne demek bu yaa:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya msn diye görünce yazacak da yer bulamamıştım bu sorunu buraya yazdım umatım doğru yerdir:)
    ya burda bir pc de hotmailden mail atarken kaç mail bilmiyorum ama bi müddet sonra "24 satlik kullanım hakkınızı bitirdiniz.daha sonra gönderin"
    uyarısı alıyoruz. ben ilk kez böle bi uyarı ile karşılaşıyorum. benim hotmail hesabımda böle bişi olmuyor araştırma yapacak kadar vaktim de yok bilen biri varsa lütfen acil yazıversin şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin herkese...

• 10 yıldır hotmail kullanıyorum bende ilk defa duydum böyle bir şeyi
  • ya delircem bende anlamadım zaten ayarlarına bakıyorum acaba bu şekilde bi ayar var mı diye yok!!! hiç bişi yok!
    ya acaba virüs falan mı var mail adresinde anlamadım ki
  • SPAM yapmak suçtur.SPAMı engellemek amacıyla gönderim limitleri konmuştur sizde o limite gelmişiniz.
  • nasıl yaa spam yapmak ne demek? mail adresini alalı henüz iki ay falan oldu ilk aldığımızdan beri öyle sizin dediğiniz gibiyse bile nasıl düzeltebiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsakin

nasıl yaa spam yapmak ne demek? mail adresini alalı henüz iki ay falan oldu ilk aldığımızdan beri öyle sizin dediğiniz gibiyse bile nasıl düzeltebiliriz?

spam yapmak ne demek bilmek istiyorsan goole.com dan bak.Bunu düzeltemezsin.Yeni bir mail adresin olduğu için sınırlı mail atabilirsin.
  • iyi de karşı tarafta aynı şekilde kullanıyor ama onlara bişi olmuyor. şöle anlatayım bi grup var onlar kendi aralarında (işyerinde msn yasak olduğu için ) maille haberleşiyorlar tümünü yanıtla diyerek yazılan mailin herkese gitmesini sağlıyorlar zannedersem spam bu oluyor. ama aynı işlemi diğer kişiler de yapıyor onlar bi sürü mail gönderirken bu adreste kısıtlama olması. geri gmail aldık şimdi ama. merak ettim sadece madem bi çözümü yok gmaille haberleşirler artık. teşekürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.