Olmuyor diye yazan arkadaşta belki aklam gelmeyen başka bir neden vardır. Ben şimdi denedim ve oldu.
Topici açan arkadaşa teşekkür ederim.
cok tesekkurler işe yaradı!
quote:
Orjinalden alıntı: Symmetrical
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis
vaay, teşekkürler nerden öğrendin bunu yaw?
Arkadaşım mail atmış bende sizinle paylaşayım dedim herzamanki gibi
O zaman o arkadaşına çok çok teşekkürlerimizi ilet paylaşmayı bilen bir arkadaşmış çok teşekkürler symmetrical
saol
cok tesekur ederım dostum harbıden olduuu
Arkadaşlar bu 25 MB meselesi yalnızca US liler için mi türkiye falan seçsek olmuyo mu yani?
quote:
Orjinalden alıntı: Ararex
quote:
Orjinalden alıntı: Symmetrical
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis
vaay, teşekkürler nerden öğrendin bunu yaw?
Arkadaşım mail atmış bende sizinle paylaşayım dedim herzamanki gibi
O zaman o arkadaşına çok çok teşekkürlerimizi ilet paylaşmayı bilen bir arkadaşmış çok teşekkürler symmetrical
çok saol dostum iyiki varsın
Arkadaşlar profili değiştirmeyin 250 mb olunca değişirsiniz. Şimdilik yaptığınız ayarları sabit kalsın en az 1 hafta sonra 250 Mb olacak daha sonra değişirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: DenniZ
Artık olmuyor arkadaslar uyandı microsoft :)
sen yapamıyosun dostum... ben az önce çaktım 25Mb'ı
Çok uzun zamandır kullanmadığım için, yeniden aktive edilmesi gereken bir hotmail hesabım vardı. Onu yeniden aktive ettiğimde 2MB alan verdi. (Ülke olarak Tunus seçmişim zamanında.) Yukarıda denilen işlemleri yaptığımda, 25 MB alan verdi.
Sanırım ülke olarak Amerika seçilirse veriyor 25 MB alanı.
madem ki yararlandık teşekkür etmek lazım dimi
ne diim teşekkürler
Bence hepsini yapicaklar, Bu cifte standarta inat bekliyecem bakalim profili ellemeden ne zaman yapicaklar
tabiki hepsini yapıcaklar, burda sadece hızlı olmaya çalışıyoruz
SAOLASINNNN !!!!
hotmail dier bu sekilde 250mb a cıkaranları farkedip tekrar yapılmasını engelleyince cok içimde kalmıstı dogrusu.. off cok ii oldu n diim eyw !
Valla helal olsun. Herkes yüklendi galiba, onun için biraz yavaş oldu ama sonunda başardım. Teşekkürler dostum..
çok teşekkürler. boşuna alaska olayını bekliyorduk..
KARDEŞ SAOL.........................ben de 2 mb yetmiyor diye silip silip duruyordum!!
Oh ya sonunda 25 mb oldu...
GEÇENLERDE ALABAMA eyaleti ile verilen yontemı denedım ama yaklasık 1 hafta geçmesine ragmen hersey aynı...