Şimdi Ara

HOTMAİLİ TÜRKÇE YAPMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tsk tsk tsk tsk tsk tsk
  • Bendede tr oldu lakin şöyle bir sorun var bilgisayarı kapatıp bir süre sonra tekrar açtığımda kendiliğinden "http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose " yazılmış oluyo herhaldeki yeniden türkçe bir şekilde benden mail'imi aktif etmemi istiyor!?
    mantıklı bir açıklaması olan varsa bi yazsın uyuz oldum
  • yokmu bi tahmini bi tezi filan bulunan ?????
  • Teşekkürler dostum.
    Saygılar...
  • teşekkürler dostum !
  • quote:

Orjinalden alıntı: redshade

Bendede tr oldu lakin şöyle bir sorun var bilgisayarı kapatıp bir süre sonra tekrar açtığımda kendiliğinden "http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose " yazılmış oluyo herhaldeki yeniden türkçe bir şekilde benden mail'imi aktif etmemi istiyor!?
    mantıklı bir açıklaması olan varsa bi yazsın uyuz oldum

Yokmu buna mantıklı bi çözüm üretebilen artık çok daha fazla yapmaya başladı msn açıkken mail'ime giriyorum yine aktif etmemi istiyor??
  • az önce 2 htmail hesabını tr yaptım...
  • Abi saol yaaa!!
    Artık 250MB ve TÜRKÇE bi hotmailim war!!!

• mükemmellllll
  • yahu mükkemel ,mükemmel deyip benimi çatlatıyonuz.şunu ben niye yapamıyorum.bütün tarif edileni yaptığım halde türkçeye dönüşmüyor..
  • Yazılanı aynen uyguladım. Sonuç mükemmel
  • çildiracam yaw
  • Allaha şükür olsun. Sonun da Türkçe olarak hotmailimi görebildim enine boyuna teşekkürler..
  • saolun hem türkçe hemde 250mbımız oldu tekrar saolun ama su msn olan maillere bir çözüm yokmudur onlarıda 250 mb yapma reçetesi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERKAN

yahu mükkemel ,mükemmel deyip benimi çatlatıyonuz.şunu ben niye yapamıyorum.bütün tarif edileni yaptığım halde türkçeye dönüşmüyor..

• cim bam bom, çatlasın dostlar,benimde artık türkçe hotmailim vaaarrrrrr
  • Teşekkürler benim de oldu.
  • çok çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.