Şimdi Ara

Hotpoint-Ariston Futura WMF 602C TK Çamaşır makinesi aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukarıdaki makinayı 680 TL'ye aldım.
    Özellikleri falan iyi gibi duruyor. İyi mi sizce de?

Bugün kurulacak. Kullanmaya başlayınca yorum yaparım yine.

30DK HIZLI YIKAMA PROGRAMI
    ÇAMAŞIR YÜKÜNE GÖRE TÜKETİM MİKTARI
    6 KG
    SÜPER SESSİZ
    ÖN YIKAMALI PAMUKLU PROGRAMI
    YOĞUN,NORMAL,NARİN FONKSİYONU
    1000 DEVİR
    KÜÇÜK DİJİTAL GÖSTERGE

• Güle güle kullanın.
  • Sadece paranıza yazık olmuş,umarım sorun çıkartmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: firati

Merhabalar,

Yukarıdaki makinayı 680 TL'ye aldım.
    Özellikleri falan iyi gibi duruyor. İyi mi sizce de?

Bugün kurulacak. Kullanmaya başlayınca yorum yaparım yine.

30DK HIZLI YIKAMA PROGRAMI
    ÇAMAŞIR YÜKÜNE GÖRE TÜKETİM MİKTARI
    6 KG
    SÜPER SESSİZ
    ÖN YIKAMALI PAMUKLU PROGRAMI
    YOĞUN,NORMAL,NARİN FONKSİYONU
    1000 DEVİR
    KÜÇÜK DİJİTAL GÖSTERGE

fena değil kafana takma dostum gerekli bakımını temizliğini gerekli şekilde yaparsan çok aşırı doldurmazsan nemde rutubette bırakmazsan sorun çıkarmaz.hayırlı olsun :)

• hayırlı olsun
  • Yorumları aldıktan sonra değil de, almadan evvel sormanız doğrusu olurdu. Alınmış ürüne yorum yapmaya içim elvermiyor. Hayırlı olsun, dilerim çok memnun kalırsınız.
  • İçime kurt düşürdünüz arkadaşlar, fiyat performans olarak iyi görünüyor özellikleri.
    Bugün kurulacak, ilk yıkamalardan sonra durumu aktarırım.
  • İade etme şansınız var mı?
  • Yani olabilir ama, neden iade etmem gerektiğini anlayabilmiş değilim.

Bu arada şunu da söyleyeyim, ben tek başına yaşayan biriyim.
    Bu fiyat kategorisinde daha iyi özellikleri olanı ben göremedim açıkcası.
  • Hocam bakın.İlgili ürünü hiç kullanmadım.Ama okuduğum kadarıyla Ariston marka beyaz eşyalardan çok şikayet var.Bir ikinci el eşya satan yere gittiğiniz de bolca gıcır gıcır Aristonları görebilirsiniz.Uzun ömürlü olamıyorlar.Bazen içine atılan çamasırlar makinadan daha değerli olabiliyor.İade sansınız varsa Profilo makinalardan bir tane tercih edin bu fiyat seviyelerinde.Daha uzun ömürlü ve daha verimli olacağı kesin.Şahsi görüşümdür.
  • yav bırakın kullansın zaten okuyan bir arkadaş olsa araştırır okur almazdı dahada diretiyor salla gitsin kulasın verin gazı süper diye başı yansın.

• Yoruma bak hizaya geç, böyle adamlar yüzünden forum kalitesi düşüyor.

İyi veya kötü, araştırarak veya araştırmadan bir ürün aldım ve kullandıktan sonra tecrübemi paylaşıcam.
    Bundan sonrakilere en azından yol gösterir.

Şunları da eklemek lazım, 15 sene idare edecek bir ürün aramadım, 29 yaşındayım ve yarın öbür gün evlilik falan olursa muhtemelen yeni makina alınacak.
    Enerji tasarrufu ve sessiz olması önemliydi, çünkü amerikan mutfak var, orada duracak makina.
    Bu özelliklere sahip en uygun ürün buydu.

Neyse, iyi mi yaptım kötü mü, kullandıktan sonra görücez... atla deve değil sonuçta
  • hayırlı olsun.tek yaşıyosan fazla bi sorun olmaz.ayrıca hotpoint büyük bir marka hemen karalamasınlar.bende geçen ay buzdolabı aldım.hotpoint oldukça kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firati

Yoruma bak hizaya geç, böyle adamlar yüzünden forum kalitesi düşüyor.

İyi veya kötü, araştırarak veya araştırmadan bir ürün aldım ve kullandıktan sonra tecrübemi paylaşıcam.
    Bundan sonrakilere en azından yol gösterir.

Şunları da eklemek lazım, 15 sene idare edecek bir ürün aramadım, 29 yaşındayım ve yarın öbür gün evlilik falan olursa muhtemelen yeni makina alınacak.
    Enerji tasarrufu ve sessiz olması önemliydi, çünkü amerikan mutfak var, orada duracak makina.
    Bu özelliklere sahip en uygun ürün buydu.

Neyse, iyi mi yaptım kötü mü, kullandıktan sonra görücez... atla deve değil sonuçta

hocam kafanı takma burada büyük abartılarla yorumlar yapılıyor ben orta halli modelini aldım aklımda değil kodu ama
    yalnızda yaşamıyorum hergünde çalışıyor makine temiz yıkıyor arıza çıkarsada ki her makinede çıkabilir garantisi var ararsın servisi gelir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 27 Ocak 2012; 1:31:13 >

• Mesele abartmak değil inan dostum hayırlı olsun ama Evimi 2004 Te aristonla donatan ben tavsiyelerim 1. Kesinlikle rutubetli ortamda bırakma şasi saçları hemen paslanır ve tümünü sarar. 2. Ayak ayarlarını iyi sabitle içindeki kayış bir atarsa üst kapağı kapatmak canın istemez her ay muhakkak o kayış atar 3. Arızalanırsa kendin bi bak yapacak birşey varsa yap garantiye hiç güvenme çöpe at ve git samsung al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_aslan

Mesele abartmak değil inan dostum hayırlı olsun ama Evimi 2004 Te aristonla donatan ben tavsiyelerim 1. Kesinlikle rutubetli ortamda bırakma şasi saçları hemen paslanır ve tümünü sarar. 2. Ayak ayarlarını iyi sabitle içindeki kayış bir atarsa üst kapağı kapatmak canın istemez her ay muhakkak o kayış atar 3. Arızalanırsa kendin bi bak yapacak birşey varsa yap garantiye hiç güvenme çöpe at ve git samsung al

hocam garantiye güvenme nedemek acaba ?
    ben dediğiniz gibi 2 kere aynı arızayı yapsın 3. arızada öttürürüm aristonu ya parasını alırım ya çamaşır makinesini değiştirtirim dağ başında yaşamıyoruz elinizde fatura garanti belgesi varsa hiçkimse sizi zarara sokamaz.
  • 2007'de aldığım Ariston çamaşır makinası hala sorunsuz olarak çalışmakta maşallah... Şimdi de bulaşık makinası düşünüyorum. Ürününüz hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • arkadaşlar makinayı bir kaç defa kullandım, geri bildirimde bulunayım.

680 TL gibi bir fiyata benim beklentilerimi tamamen karşıladı diyebilirim.

1) Enerji sınıfı A++
    2) Çok sessiz, sadece çamaşırların sesi duyuluyor dönerken, önemli çünkü makinem salonda duruyor (Amerikan mutfal)
    3) Yıkamasondan temizliğinden memnunum.
    4) Ön ayarlı Programların yanı sıra sıcaklık ve devir manuel değiştirilebiliyor.
    5) Sıkması daha iyi olabilirdi, ama sorun değil, zaten deviri düşük tutuyorum çamaşırlar yıpranmasın diye.

Özet: Bekar olduğum için çok para vermek istemedim ve makinanın 10-15 sene dayanması gibi bir şartımda yoktu, ama yine de özellikli, enreji tasarruflu, sessiz bir makina istiyordum.

Beklentilerimi karşıladı, fiyat performans olarak gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • ürün şu anda 10 Yıl motor garantisi ile satılıyor hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.