Şimdi Ara

Hotpoint-Ariston WMF 923 EU A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
10.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sana bu U dönüşü hic yaramadi. Sanki makinen nede milletinkine ezik diyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

güle güle kullan hocam .

eyvallah hocam sağolasın konu karışmıs biraz görmeyeli makinadan memnunum şu ana kadar bir sorununu görmedim
  • Arkadaşlar merhaba,
    Hepsiburada'nın bir kampanyasını değerlendirmek için internette ararken geldim. İyiki gelmişim, nedir bu 9 kg olup da aslında o kadar çamaşır almaması olayı? Lt - Kg çevrimlerinde bir oyun mu var firmaların. Çok şaşırdırdım, dikkat etmemiştim hiç. Bu bilgilerin tamamen gerçek oranlar üzerine yazıldığını sanıyordum. Aslında Samsung 8 kg 1000 devir olan makinesini n11.com'dan 749TL ye almaya karar vermek üzereyken Hepsiburada'da Bu ariston'un 849 TL kdv dahil fiyatını görünce fikrimi değiştirir gibi oldum. Bu arada, Hepsiburada da cardfinans ile alırsam 775 TL'ye gelecek makine. Hal böyle olunca tavsiyeleriniz hangi yönde olurdu acaba?
  • Hmm, bilgilendirme için teşekkürler. biraz daha araştırayım

• En kralı 5 Bin TL olan ve uzatmalı hortumu ve elektrik kablosuyla birlikte 5 metreden uzağa götürdüğünde (ki niye götüresin) bir işe yaramayacak makineyle (çünkü aslı makina değil makinedir :) inanmayanlar TDK sözlüğe bakabilirler) hava atmayı hem de âlâsını atmayı zihninde canlandırarak bunu da marifetmiş gibi forumda paylaşmaya cesaret eden zihniyet-ler-i kınıyorum :) Sanki bana 5 milyon $'a Bugatti Veyron alıyor da onun havasını yapacak. Tabi ben çamaşır makinesini aldıktan sonra dışarıda sırtımda taşıyacam ve görenler de - aaaaaa şunun çamaşır makinesine bak tamburu altın kaplama, a+++ özellikli, tek tuşla istersen dişlerini bile fırçalar :) diyecek ya... Komşular kısır yemeğe geldiğinde amaç komşuları çatlatmaksa -ki sanki onların daha ucuza aldığı çamaşır makinesi beyazları turuncu olarak çıkartıyorsa makineden- orası ayrı. Yok Miele'ymiş, yok Arçelik'miş, yok Siemens'miş, yok Hotpoint'miş, yok Beko'ymuş, yok Samsung'muş falan hepsi boş. <(Bosch'u eklemeyi unuttuğum için öyle yazdım yoksa o da o gruba dahil ) :) En iyisi benim para vermeye kıyabileceğimi düşündüğüm ve işimi gören markadır. Saygılarımı sunar, gereksiz, düşüncesiz, sadece tartışmak ve ben seni nakavt ettim dercesine yapılan yorumları kınayarak, bunca zamandır sadece-gerçekten kullanıcıların birebir ağzından duyduğum cümleler nedeniyle takip ettiğim ve sadece burada yapılan yorum-lar-a dayanamayarak bugün üye olduğum- forumun sayın yöneticileri ve saygıdeğer üyelerine iyi akşamlar diliyorum. :)))

• Beta027 B kullanıcısına yanıt
    Arkadası Tebrik ediyorum cok güzel ve tarafsız bir yorum yazmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beta027

En kralı 5 Bin TL olan ve uzatmalı hortumu ve elektrik kablosuyla birlikte 5 metreden uzağa götürdüğünde (ki niye götüresin) bir işe yaramayacak makineyle (çünkü aslı makina değil makinedir :) inanmayanlar TDK sözlüğe bakabilirler) hava atmayı hem de âlâsını atmayı zihninde canlandırarak bunu da marifetmiş gibi forumda paylaşmaya cesaret eden zihniyet-ler-i kınıyorum :) Sanki bana 5 milyon $'a Bugatti Veyron alıyor da onun havasını yapacak. Tabi ben çamaşır makinesini aldıktan sonra dışarıda sırtımda taşıyacam ve görenler de - aaaaaa şunun çamaşır makinesine bak tamburu altın kaplama, a+++ özellikli, tek tuşla istersen dişlerini bile fırçalar :) diyecek ya... Komşular kısır yemeğe geldiğinde amaç komşuları çatlatmaksa -ki sanki onların daha ucuza aldığı çamaşır makinesi beyazları turuncu olarak çıkartıyorsa makineden- orası ayrı. Yok Miele'ymiş, yok Arçelik'miş, yok Siemens'miş, yok Hotpoint'miş, yok Beko'ymuş, yok Samsung'muş falan hepsi boş. <(Bosch'u eklemeyi unuttuğum için öyle yazdım yoksa o da o gruba dahil ) :) En iyisi benim para vermeye kıyabileceğimi düşündüğüm ve işimi gören markadır. Saygılarımı sunar, gereksiz, düşüncesiz, sadece tartışmak ve ben seni nakavt ettim dercesine yapılan yorumları kınayarak, bunca zamandır sadece-gerçekten kullanıcıların birebir ağzından duyduğum cümleler nedeniyle takip ettiğim ve sadece burada yapılan yorum-lar-a dayanamayarak bugün üye olduğum- forumun sayın yöneticileri ve saygıdeğer üyelerine iyi akşamlar diliyorum. :)))

Olaya tarafsız bakmaya calissanizda bir bilgiye sahip degilsiniz.

Ona bakarsan ayşe teyzede aristonula hava atabilir ama memnunum demesi yeterli.

Bende bulunan aristonun piyasası 1200 tl civarında bu fiyata daha kaliteli,temiz yikayan ve horon tepmiyen bir makine alınabilir öyle değilmi ? Ama fiyatını haketmiyor! Isterse firma sahibi gelsin yüzünede söylerim şimdi bosch ile aristonu yan yana koy sisirme özellik değil yazilan değeri sana maksimum performansla gostermesidir he bu demek olmuyor bosch mükemmel Hayır regal kullanan teyzem ariston kullanan yengeme göre daha memnun neden işini yapıyor makinenin amacı yıkamak sıkmak bunun yapamıyorsa o marka model önerilmez ve ariston bunu beceremiyor al yüzüm burda kaç aydır kullanıyorum tek bir insan şu saatten sonra sen kullanmadın iftira atıyorsun diyenler bile oldu ben 2 sene önce ne dediysem hala ayni mesajı atarım buna karışmaya kimsenin hakkı yok bu laflarım size değil mesajınız yarım kalmış tamamlayayim dedim insanlar burda tarafsız yorum yapsa bu kadar büyümez ariston indesit vestel arçelik olayları neden kalitesi belli bu markalar hiç bir zaman kağıt üzerindeki özelikleri düzgünce yapamaz aksini söylemek isteyen varsa ariston satıcılarından cevap bekleniyor...

• Arkadaşlar yeter artık.Alan memnun satan memnun zaten kullanan arkadasin bosch vs den daha kaliteli iddaaida yok.Bütçesine gore cok iyi.2 sene sonra atsa bile gam yemez çünkü 550 TLlik makine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 8 Aralık 2013; 20:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Aynı makineyi aldık. Çok memnunum fiyat/performans makinesi tamamen. 9kg luk makine 5kg dan sonra bize yeterince iyi geldi. Salonun koskoca perdelerini sorunsuzca yıkadık. Makinenin iyi yönlerini yazmaya gerek yok oldukça tasarruflu olduğunu söyleyebilirim yarım ölçek deterjan yetiyor. Bence dezavantajları şunlar.
    - boşaltma hortumu yerden 65cm yüksekliğe takılmalı dediler. gereksiz bir pimaş uzatmak zorunda kaldık. Bu bilgiyi satın almadan önce öğrenseydim daha iyi olurdu.
    - Program sayısı yeterince var ama kullanım alışkanlıklarına göre düzenlenmemiş. Genelde yeni makinelerin hepsi için aynı şeyi söyleyebilirim. Bir kere 3 -4 tane ön yıkamalı program var tamamen gereksiz. Kimse ön yıkama yapmıyor. Normal programların süresi zaten çok uzun 3 saat falan sürüyor. Kısa program sayısı çok az pamuklular için sadece 1 tane kısa program var. Dereceyi ve sıkma devrini ayarlayabiliyorsunuz denmekte fakat her program için istediğiniz sıcaklığa ayarlayamıyorsunuz. Onun yerine süreyi kısaltma seçeneği konabilirdi. Sonuçta aktif olarak kullanılacak program sayısı pamuklular için 4 numara ve 10 numara, perdeler için 9 numara bir de eğer sentetik veya yünlüleri toplayabilirsek onlara uygun programlar. Hepsi bu.
    - Makinenin tamburu çelik değil
    - Montaja geldiklerinde 75TL lık kireç filtresi sattılar. Mecburen almak zorunda kaldık gibi oldu o hoşuma gitmedi.
    Ariston marka Buzdolabım var 15 yıldır sorunsuz çalışıyor. Bu yeni makineler o kadar uzun ömürlü olduğunu sanmıyorum ama bakıcaz görücez artık.
    Almak isteyenlere tavsiye ederim. Bu fiyata daha iyisi yok. 1000TL ya 9kg 1200 devir A+++ makine alıyorsunuz daha ne olsun. Bosch Arçelik bundan %40-50 daha pahalı ne gerek var, o fiyat farkına değmez bence.

Hocam kullanim kilavuzunda su emis borusunu 65 ila 100 cm yukseklikte takin diyor. Bence size yanlis bilgi verilmis. Tahliye borusunu 65cm ye takmanin bir manasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Demek ki bir firma 60lt tamburlu makineye 15kg yazıp 1000 liraya satsa insanlar yine ben fiyat/performans oranı mükemmel bir makine aldım diye sevinecek. Kağıt üzerindeki kilogramlara ve enerji sınıflarıyla övünecek.

Kusura bakmayın ama siz böyle abidik gubidik ürünleri alıp talep ettikçe firmalar gün be gün daha da kalitesiz ve işlevsiz malları arz etmeye devam edecekler.

Bu bu kadar kolay mi? bu tur sertifikalandirmalar belli bir standartta yapiliyor. Markalar istedigi kg 1 yazip satabiliyorlar mi? o zaman A+++ yazana da inanmayin. Ama iste bunlar hep denetleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

Aristonlar ssessiz diyen vatandaş şimdi diğer modelleri bilemem diyor insanları kandirmayin senin makinenin sesi benim arçeliğime eşdeğer ve bosch senin cihazdan daha saglam kaliteli ve sessiz her olur olmaz yerede kıytırık makinenin videosunu gözümüze sokma hiç bir işe yaramıyor

Ses mevzusunda bütün ürünlerin 2 farkli durumda olculmus ses degerleri uzerinde yaziyor. Ben mediamarktta cogu modele bakma firsati buldugumda en sessizler ariston modellerdi. tabii ki 2000tl uzerindeki modelleri katmadan. Bu sessizlik olayinda firçasiz motor ve tamburun kucuk olmasi etkili. Radyal kuvvetler daha az oldugundan titresimler de daha az oluyor.

Dalga gectiginiz arcelik de NVH'ta (noise vibration harshness) cok ileri bir firmadir.

• tezgahların standart yüksekliği 85cm.
    Sakınca şu: eğer gider borusu girişi 50-55cm den daha aşağıda ise su tahliye çıkış yeri altta olan bunun gibi makineler tahliye sırasında sürekli su çekip su boşaltıyormuş. Pompanın konumundan dolayı olduğunu söyledi teknik servis. O sebeple ya gider tesisatın ağzını yükseltmek gerekiyor ya da kısa bir dirsek pimaşla yukarı almak gerekiyor.
    Soğuk su ile yıkama yapan ekonomik programları hiç kullanmadım. anti stain hangi programda var onu da bilmiyorum. 4 ya da 10. numarayı kullanıyorum. 10 numarada renkli yıkarsam dereceyi 40 yapıyorum 45 dakikada yıkıyor.
  • Dalga geçiyo bide güle güle kullan diye
    :(((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOTPOINT ARISTON WMF 923 EU A+++ 9 KG 1200 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ satıyorum ilgilenenler varsa alabilir kapalı kutu garantisini başlatıp kullanacaksınız 850 tl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.