Şimdi Ara

Hotpoint çamaşır makinesi sorun yaşıyorum yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hotpoint ariston aqualist marka makine var 1400 devir 9 kg şimdi makine kendi kendine bi gün su tahliye hatası verdi bende söktüm içini tahliye pompasına nasıl olduysa deterjan yerindeki plastiklerden bi parça kırılıp ta tahliye pompasına gidip tıkamış söküp tertemiz yaptım makine yan ilken prize taktım çalıştırdım ama sadece 3 dk lık tahliye modunu açtım bu modda zaten makine su almıyor kazanı da çevirmediği için sorun olmaz diye düşündüm düşündüğüm gibi oldu çalıştı tahliye pompası sonra makineyi su hortumlarıda takip yerine koydum ama bu kez bi baktım makine kapağı açmıyor Kilidli sürekli ve normal programda çalıştırınca sadece su tahliyeyi çalıştırıyor ilk başta normal de su alması lazım haznesine , naptıysam bi türlü sorunu çözemedim her yolu denedim makine çalışınca su almıyor direk su tahliye etmeye çalışıyor kapısı da açılmıyor su pompa kisminin arkasındaki kabloları da söküp temizleyip taktim az önce düzelmedi anlayan varsa yardım ederseniz çok sevinirim ayrıca makine pas tutmuş kendi kendine
    Hotpoint çamaşır makinesi sorun yaşıyorum yardım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokmu arkadaşlar anlayan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.